Roekeloze taxichauffeur verliest controle en knalt tegen stoep van kerk

13
Roekeloze taxichauffeur verliest controle en knalt tegen stoep van kerk

Een chauffeur van een bekend taxibedrijf in Suriname, knalde vanmiddag rond 15:00u met zijn voertuig tegen de stoep van de Rooms Katholieke kerk aan de Henck Arronstraat.

Volgens omstanders reed hij over de Watermolenstraat met een vrij hoge snelheid door het oranje verkeerslicht en verloor plotseling de controle over het stuur. Daardoor veranderde het voertuig van richting, ramde enkele betonnen paaltjes en kwam tegen de stoep tot stilstaand.

Niemand raakte gewond. De bestuurder kwam met de schrik vrij. Het voertuig raakte aan de linker, rechter en voorkant behoorlijk beschadigd. De Surinaamse politie kreeg de melding en ging ter plaatse.

Het voertuig is door een ingeschakelde sleepdienst afgevoerd.

13 REACTIES

 1. Hij was niet bij tijdens het rijden. Hoe moet ik rond komen deze maand. Al me geld is al op. Moet ik ook gaan roven zoals Meriba, Boefdraad olv baas?


  Maak melding

 2. Weer een gevaarte van de weg. Met de huidige situatie word het bijna onmogelijk om weer zo een mooie bolide aan te schaffen voor die verstandeloze chauffeur. Die straat heet Gravenstraat zoals we het kennen.


  Maak melding

 3. Klopt wat je zegt, maar ik leest nergens een reactie dat iemand zegt dat er op die plek een kerk staat. En dat gebouw staat daar voordat wij geboren waren , Praserie


  Maak melding

 4. Hij reed met Hoge Snelheid? En nu moet hij met een nog Hogere Snelheid zijn auto laten maken en de schade dekken die hij heeft veroorzaakt met zijn Hamilton actie, Lang geleden stond er een teks op een reclame bord als je richting Zanderij ging_Beter laat thuis dan vroeg in het ziekenhuis, Dus Meneer volgende keer 1st denken dan handelen en niet 1st handelen dan denken


  Maak melding

 5. Zelf kerken zijn niet meer veilig in Suriname. Surinamers kennen niet autorijden op zijn Rotterdams gezegd. Het wordt dus tijd dat in Suriname een oefenterrein wordt aangelegd waar autobestuurders worden geleerd om niet alleen hard te rijden, maar ook te anticiperen op onbekende en onverwachte verkeerssituaties. Deze bestuurder reed duidelijk als een kip zonder kop.
  slogan in het Surinaams verkeer moet dus zijn: Rijdt niet als een kip zonder kop.

  Jullie zijn een schande voor de rijscholen waar jullie je rijopleiding hebben gehad.


  Maak melding

 6. Praserie, Ja, dat is de sint Margarethaschool, maar dat verandert niets aan het probleem van autobestuurders die als een kip zonder kop rondrijden.
  En die journalisten van Suriname moeten een opleiding “goede journalistiek” gaan volgen. Ik vind ze persoonlijk zwakkelingen. Een journalist hoort op zijn Surinaams gezegd “te dieken”, en dat doen ze niet


  Maak melding

 7. Wat leest ik hier op waterkant net INTERNET PARAMARIEBO, MOETEN WIJ ALTYD JULLIE ADVIES VOLGEN { SPIDER ] EN POLITIE SPORT GROEP GAAT IEDEREEN HEKWERK DOEN


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.