Fly Allways start met vluchten vanuit Suriname naar Haïti

31
Fly Allways start met vluchten vanuit Suriname naar Haïti

De Surinaamse vliegmaatschappij Fly Allways begint deze maand met een nieuwe vliegverbinding en wel vluchten naar Haïti. Het bedrijf zal vanaf dinsdag 26 november vliegen naar de internationale luchthaven Toussaint Louverture in de Haïtiaanse hoofdstad Port-au-Prince.

De Fly Allways vluchten naar Haïti vertrekken iedere dinsdag Tickets voor deze vluchten zijn verkrijgbaar vanaf US$ 942 inclusief tax. Dat maakte de maatschappij deze week bekend. Het zijn overigens geen rechtstreeks vluchten maar via Curaçao en Bonaire.

Fly All Ways is een luchtvaartmaatschappij van Suriname, gevestigd in Paramaribo en startte haar activiteiten op 10 januari 2016 met de lancering van haar inaugurele vlucht boven Suriname.

De eerste commerciële vlucht vond plaats op 22 januari 2016 naar São Luís, de hoofdstad van de staat Maranhão in Brazilië.


31 REACTIES

 1. Haitii cheri weer? Nieuwe influx van Haitianen te vrrwachten. Zet je maar schrap!
  Als Fly always eens alleen vracht vervoerde kunnen de groenten, vruchten en vis boeren er op verdienen. Rijst mag ook. Heeft de ndp illegale stemmers nodig?


  Maak melding

 2. $942 ????

  Dat is de hoofdprijs!!!
  Voor een vlucht naar Haïti met een Fucker 70 betaal je meer dan een vlucht naar Amsterdam.

  Ik dacht dat de SLM en KLM alleen hoge tarieven hadden, maar blijkbaar FLY not Allways dus ook.


  Maak melding

 3. Als niemand op die route vliegt, ben je monopolist en mag jij vragen wat de gek ervoor wil betalen. Zo werkt het in de mondiale luchtvaart.

  Geen plek voor sentimenten.


  Maak melding

 4. De economie van Suriname trekt aan. Het land heeft werkers nodig voor de huizenbouw en de landbouw. In 2018 waren ruim 13000 woningen in aanbouw en een groot deel van de bouwvakkers waren haitianen. Dit aantal komt wel dicht in de buurt van de 16000 woningen die in 2010 nodig waren. Surinamers laten het in grote getale afweten en dan maar blijven klagen. Haitianen komen naar Suriname om te werken en met het verdiende geld bouwen ze in Haitie een eigen woning te bouwen of zijn ze in staat de familie in Haitie te onderhouden. Als de Haitianen kunnen helpen om het land op te bouwen zijn ze welkom.


  Maak melding

 5. @Rat7 correctie, 18.000 woningen, zouden er gebouwd worden, in deze afgelopen 10 jaar, zijn er alleen maar luchtkastelen door dit paarse geboefte gebouwd.


  Maak melding

 6. Er is genoeg te bouwen in Haïti ook daar kunnen ze verdienen .

  Waar staan de huizen van Para Industrie kosten Fabriek 50 miljoen USD .

  De stenen Fabriek van NDP staat niet meer wel de bruggen .


  Maak melding

 7. Onder Nieuw Front Regering was de loon

  1000 SRD was 325 euro voor een schoonmaakster of handlanger

  Onder NDP Regering is de loon
  1000 SRD is 125 euro voor een schoonmaakster of handlanger


  Maak melding

 8. De vluchten van en naar haiti zullen alleen door Haitianen worden geboekt. Wie weet zullen enkele paarse dwazen onder hen zijn als toekomstige tourleiders.


  Maak melding

 9. Off Topic. Binnenkort ook vluchten naar venezuela en Cuba.

  De gepensioneerde Venezolaanse generaal Hugo «el Pollo» Carvajal, die hoofd inlichtingenofficier was van wijlen president Hugo Chávez, zei dat Venezuela als geheel een drugshandelroute is.

  In een interview met Diario Las Américas, wees “El Pollo” erop dat het regime er belang bij heeft deze activiteiten te ontwikkelen. Hij veroordeelde dat de autoriteiten, hoewel ze hen konden en zouden moeten stoppen, dat niet doen.

  “Dat van de Cartel of the Suns is een mythe … Binnen de immense morele achteruitgang die er is, profiteren ze in de FANB van drugshandel en het regime stimuleert het. Hoewel niet noodzakelijkerwijs functioneert de instelling als een georganiseerde structuur. Maduro’s wil is niet bedoeld om misdaad te voorkomen.”

  zei hij.


  Maak melding

 10. @Aan alle Ongelovige Thomassen zoals (Koos,jojo,Bert,Manu,enz.enz.enz.enz. Jullie leven in een dark world. Een wereld waarin niets goed te vernemen is. Wanneer is het fout jullie in jullie verstand gegaan?

  Reeds in 2018 maakte president Bouterse bekend dat en ruim 13000 woningen in aanbouw zijn. Zie onderstaande link.

  waterkant.net/suriname/2018/11/14/bouterse-ruim-13-000-huizen-in-aanbouw-in-suriname/


  Maak melding

 11. Rob heeft gelijk sranang mang lissie no go.
  Wij moeten wegen voor jullie komen aanleggen, huizen bouwen, leningen verstrekken, goederen schenken.
  China wordt voor ons te klein, we nemen Suriname gewoon over, jullie krijgen een broodje met bakkeljouw en een soft.
  Wie zoet is krijgt lekkers en wie stout is krijgt de keuze
  naar Acra of een trip met piloot Julio Poch
  Straks zullen jullie ons dankbaar zijn


  Maak melding

 12. Met de systeem dat NDP 13000 huizen bouwt duurt het 20 jaren voor dat de al de huizen bewoonbaar zijn .

  De beleid medewerkers van de NDP maken of ze de huizen Fabriek niet meer kennen dat 50 miljoen USD heeft gekost waar staat het nu in de bos als oud ijzer verkocht .

  Een oude mevrouw heeft namens NPS goed verteld hoe vrouw Simons van DNA haar man met een koffer met geld was gepakt op de lucht haven

  Wanneer men over bruggen bouwen praat waarom praat men niet over de Pimba dotie Fabriek dat stenen en flessen ging produceren in Para kosten Fabriek 50 tot 80 miljoen USD


  Maak melding

 13. @Jacobus,
  Het ziekenhuis van Wanica is zeker ook een kartonnen doos. In jullie ” dark world ” schijnt er geen zon aan de horizon terwijl er heel veel goeds in Suriname gebeurd. Neem maar het ziekenhuis van Wanica. Een ieder dacht dat het ziekenhuis er nooit zou komen. Nu blijk dat men in de fase is om het ziekenhuis op te leveren.

  Bij de NPS zien ze nu ineens het licht schijnen. De NPS-ers willen ook huizen gaan bouwen, een tweede brug aanleggen over de Suriname rivier en tevens een ‘ light rail trein ‘ laten rijden tussen latour en Zanderij.
  Good job president Bouterse.


  Maak melding

 14. De oplevering van de Wanica ziekenhuis is keer op keer uitgesteld. Zosls het gebouwd is door de chinezen z ijn dat clinieken en een paar bedden ruimte. Sardjoe gebouw staa t
  roemloos aan het andere eind van het terrein.

  De ndp kan niet eens beginnen met veerboten voor autos in te zetten v an Marienburg of Nieuw Amsterdam nsar Leonsberg. Laat staan een brug bouwen. De traffic jam heeft een variatie van oplossingen.


  Maak melding

 15. Robpoephoofd het is geen ziekenhuis dat gebouwd wordt maar een kliniek met zes kamers de plaats waar het ziekenhuis eigenlijk zou komen daar wordt nu een Hele Grote supermarkt gebouwd doe navraag in het ziekenhuis of ze jouw tijdens de bevalling op de grond hebben laten vallen en al stuiterend in een afvalbak bent terechtgekomen. Je weet geen ene moer en daar blijft het bij


  Maak melding

 16. @@@RobG
  Mooi zo. Ziekenhuis wordt opgeleverd. Maar waar zijn de inrichting, medische apparatuur, specialisten en artsen, medicijnen en een begrotingsplan voor de financiëring. Wat heb je eigenlijk met alleen een opgeleverde ziekenhuisgebouw. Zal straks gaan verrotten.


  Maak melding

 17. De ziekenhuis is in 10 jaren gebouwd ook dat van Albina ziekenhuis .

  De Cassave Fabriek sedert 2014 klaar maar nog niet in productie start 20 mei 2020


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.