Babylijkje op achtererf opgegraven in Suriname

12
Babylijkje op achtererf opgegraven in Suriname
Een medewerker van het uitvaartbedrijf neemt de stoffelijke resten van de baby mee.

Opnieuw is in Suriname een babylijkje aangetroffen. Dit keer gaat het om een lijkje dat op een achtererf is opgegraven door de Surinaamse politie. De omstandigheden zijn nog niet geheel duidelijk, dus later meer. Gister werd ook al een babylijkje aangetroffen te Weg naar Zee.

UPDATE – Officieel bericht van de politie over de vermoedelijke resten van een foetus opgegraven door de politie:

Na verkregen informatie van getuigen is de politie van het bureau Centrum vanaf vrijdag 1 november gestart met een onderzoek. Volgens de informatie moest een mevrouw die woonachtig is op een adres in het ressort Centrum in verwachting zijn geweest.

Na de maand oktober bleek de vrouw niet meer in blijde verwachting te verkeren, maar niemand nam enige teken van een baby (geluid) waar in haar woning. De politie deed het adres aan voor onderzoek en de mevrouw in kwestie ontkende zwanger te zijn geweest.

De politie kreeg op heden, vrijdag 15 november wederom een melding dat er op het erf waar de mevrouw in kwestie woonachtig is vermoedelijk iets begraven lag. Het adres werd wederom door de politie aangedaan en op aanwijzing van getuigen werd de plek opgegraven. De wetsdienaren stuitte daarbij op resten van vermoedelijk een baby.

De resten zijn na overleg met het Openbaar Ministerie in beslag genomen voor obductie. Het onderzoek in deze zaak zal worden overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten. De verdachte is nog niet aangehouden.


12 REACTIES

 1. Binnen 2 dagen 2 baby lijkjes : wat zal het dan worden eindstand op 5 december, kinderdag . Vervloekte mensen die dat allemaal voor elkaar kunnen krijgen. Jeetje mang..,


  Maak melding

 2. O, God, het is niet uw schuld, u hebt ons alles gegeven. U hebt ons twee wegen laten zien, de goede en de slechte. Kijk wat een puinhoop, wij hebben gemaakt. Wij maken zelf een keuze om ons leven een richting te geven. Zowel op het goede-en slechte pad komen wij obstakels tegen. In dit geval kan ik mij alleen afvragen : heeft de baby, koud of warm gehad? Heeft de baby, geleden, gesnakt naar adem, eten en drinken. Heeft de baby, gesmeekt om hulp. Heeft hij /zij veel pijn gehad? Ik voel de pijn, maar de pijn die ik voel is niet te vergelijken met het leed en pijn van het kindje. O, o, o wie kan mij overtuigen dat het kindje, pijnloos is heen gegaan.
  Waar je ook bent, heb rust en vrede.


  Maak melding

 3. Misschien heeft ze ee miskraam gehad.

  Trouwens, wanneer ouders niet in staat zijn hun kind(eren) te verzorgen, is t de Plicht vd maatschappij om die taak over te nemen, de Plicht …


  Maak melding

 4. ZOOOOO WAT VRESELIJK DIT IS MOORD EN VOORBEDACHT. DEZE MOORDENAARS HEBBEN GEEN HERSENEN EN ZIJN GENADELOOS GEWEEST. HEB HIER GEEN WOORDEN HOOR. ALS JE WEET DAT JE ZWANGER RAAKT EN NIET GA KUNNEN VERZORGEN MAAK HET BESPREEKBAAR. ER ZIJN MENSEN DIE NOG GRAAG EEN KIND ERBIJ WILLEN. EEN 2de OF 3de KINDJE WILLEN. IN NL KOMEN KINDEREN NIETS EN NOGMAALS NIETS TE KORT, ZE LEVEN NIET IN WEELDE MAAR ZE HEBBEN ECHT EEN GOED LEVENTJE. ME DOCHTERS EN SCHOONDOCHTERS ZOUDEN ER WEL RAAD MEE WETEN. AI BOI GADO NA YU WA WANG SABI. HOPEN DAT ZE EEN GOEDE PLEK KRIJGEN BIJ HUN HEER EN HEILAND…..🕯🕯⚰⚰🌸🌸🏵🏵🌹🌹🌺🌺🌻🌻🌷🌷DE ENGELEN ZULLEN OVER HEN WAKEN, AMEN AMEN..🙇‍♂️👏🙏👏💗💞


  Maak melding

 5. Wat velen niet weten is dat de duivel vele mensen influisterd abortus te plegen of te doden. Nu er een onberechte duiveles zoon en moordenaar wordt aanbeden door ndp zombies die hem verdienen door hun oerdomme stemkeuze in 2010 en 2015, blijven de gevolgen niet uit. Moord, zelfmoord, roof,drugs en allerlei sooorten van bonu worden door vele paars domme aanhangers gepleegd. lokoe noh baas zelf gaat na allerlei soortoe bonumangs, bonumangs van China, Venzuela, Cuba, Haiti en ook hier ter lande. Veel ndper’s dienen twee heren, de duivel en ddb.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.