Surinaamse politie zoekt Nigeriaanse man wegens diefstal en oplichting

28
Surinaamse politie zoekt Nigeriaanse man wegens diefstal en oplichting

De Surinaamse politie heeft een opsoringsbericht naar buiten gebracht, waarin de procureur-generaal bij het Hof van Justitie in Suriname de opsporing, aanhouding en voorgeleiding van een Nigeriaanse verdachte gelast. Volgens het Korps Politie Suriname gaat het om Urevbu, Eguonor, Garciano, alias ‘Okoye’

De man, geboren op 29 mei 1984 te Nigeria, wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan deelneming aan een criminele organisatie, gekwalificeerde diefstal en oplichting.

Een ieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze verdachte wordt verzocht om contact te maken met de afdeling Fraude en Economische Delicten op de telefoonnummers 455830, 451313, de Command Center op 115 of de dichtstbijzijnde politiepost.

Bekijk het originele opsporingsbericht ook hier op de site van het Korps Politie Suriname.

28 REACTIES

 1. Nigerianen zijn meester oplichters en dieven: Deng Hai Kiesie Moi Boi moet deze Crimineel niet laten ontsnappen.

  Gooi deze bandiet in de gevangenis waar hij thuis hoort.


  Maak melding

 2. SRANAN heeft met dit regiem de grenzen flink
  opengezet !

  Vele criminelen, uit heel wat landen, kunnen zich
  zonder visum, in Sranan komen ophouden en
  kunnen criminele activiteiten ontplooien !

  Beleid klopt van geen kanten, terwijl daarnaast ook
  mensenrechten-schendende regiems zoals in Cuba en
  Venezuela, volledig worden ondersteund !

  P.S. Over Obiang en Morales, en over de vele Braziliaanse
  GOUDROVERS in Sranan, die ondersteuning krijgen vanuit het
  regiem, zwijg ik hier maar !


  Maak melding

 3. Hij opereert op lelydorp met zijn vrienden, politie. Daar geeft hij leerlingen les hoe ze professionals moeten worden. Lelydorp is één grote praktijk leerschool geworden.


  Maak melding

 4. Oh het zyn die buitenlanders die Surinamers besmetten met criminology degrees.I knew it.Sranang sma nooit bing do law sanie neee hoor.Eruit smyten die vreemde awaries.


  Maak melding

 5. Hetty. Het zit zo. De Surinamers zijn amateurs. De Nigeriaan is speciaal geïmporteerd om de Suri amateurs, les te geven hoe ze professionals moeten worden.


  Maak melding

 6. @Hetty. Je zag hoe een slechte leerling ,een amateur in een bak van de politie auto werd gesmeten toch? Dat was een voorbeeld van een slechte leerling.


  Maak melding

 7. HOE kunnen deze luitjes de weg vinden naar Suriname . WIE heeft hem geholpen . Wat is de crime motief. Pas op !!! Hij is misschien lid van die beruchte Boko Haram terreur beweging in Nigeria. 10 man met super geavanceerde wapens naar Suriname, dan is het gedaan. Dan staat er een super dictator weer aan het hoofd in sme.


  Maak melding

 8. De meesten gaan richting Europa en een klein deel naar Mexico.Misschien is deze ook onderweg naar de Amerikaanse grens om dat illegaal over te steken.Ook onderweg moet er gegeten worden.Het makkelijkste manier is om de mensen te laten geloven dat je het gegeven geld kan verdubbelen en ze geven je hun geld.


  Maak melding

 9. De nigerianen staan bekend met oplichting. In een van de buurlanden zijn ze het land uitgegooid. Te veel rotsooi met credir cards. Ze komen de VS binnen met vervalste paspoorten zo goed de customs anbtenaren kunnen dat niet zien.
  Zo hou deze lieden in het oog en gooi ze uit het land zo snel mogrlijk.


  Maak melding

 10. Hij moet onmiddellijk genaturaliseerd worden tot Surinamer en zal zich uitstekend thuis voelen zonder inburgeringscursus en ministerspost wacht op hem.


  Maak melding

 11. Oppassen geblazen met Nigerianen en Oost-Europeanen. Enige tijd geleden waren er ook Bulgaren opgepakt vanwege fraude met creditcards. Deze gasten hebben in feite niets te zoeken in Suriname. Alle alarmbellen moeten gaan rinkelen op de luchthaven en andere grensplaatsen bij aankomst. Suriname is gul met betrekking tot het verlenen van visa. Leuke en aardige bron van inkomsten dat visa gedoe, maar de schade die deze buitenlandse criminelen kunnen uitrichten, mocht weleens groter zijn.


  Maak melding

 12. @ Pakiratigri … niet Suriname is … gul … met betrekking tot het verlenen van visa.
  Het zijn de Paarse Bandieten … de Paarse Berm Regering … is GUL met het verstrekken van visa. Ze verstrekken bogo bogo visa aan Nigerianen om hen te leren hoe ze moeten STELEN en FRAUDEREN.


  Maak melding

 13. In Suriname hebben wij onze handen genoeg vol van criminelen , het ziet er naar uit dat nu ook de haven autoriteiten meewerken aan de vestiging van dit soort figuren in Suriname. De ellende komt ons altijd tegemoet, als het niet linksom is dan rechtsom. Volk van Suriname U alleen kan hier verandering in brengen door de paarse bende volledig weg te stemmen.
  Doe dat AUB. jullie hebben het nu voor het zeggen dank zij de democratie.


  Maak melding

 14. Nigeris is de meest corrupte land ooit…en suriname is runner up.

  De president gaat naar china om zeker weer een stuk suriname af te geven en te bespreken welke grondstoffen ze mogen komen halen naatuurlijk tegenover een forse tjoekoe!!!!

  Wie vertrouwd deze smerige oplichter nog elke reis van deze man loopt uit op een flop!!!

  China is een vd meest onbetrouwbare landen om mee samen te werken…maar ja soort zoekt soort …en aangezien deze saka saka maar naar enkele landen kan gaan is het totaal aan hem zelf te danken.

  Alles om deze duivel is vervloekt!!!

  We zijn qua ontwikkeling al sinds de coupe nooit meer vooruit gekomen…deze president heeft van heel suriname een witwasland gemaakt.

  Bouta na wang dagoe sondro sjing

  LANDVERRADER!!


  Maak melding

 15. ALs de nationale Duivelse partij een vliegverbinding opent naar Afrika, komen alle Afrikaanse moordenaars, rovers, dieven, drugscriminelen, bonumangs van allerlei Afrikaans gespuis hun heil zoeknen in verworden narco-failed-crimestate Suribabwe.


  Maak melding

 16. Als de verbinding komt dan gaat de surie man het moeilijk krijgen met de vrouwen in su de vrouwen gaan dan voor de Afrikaan met zijn grote slappe tollie van 3 meter voordeel is dan dat ze wel goed voor hun kinderen kunnen zorgen


  Maak melding

 17. Ook de Nigerianen zijn doorgedrongen tot de elite dievenbende. Je kan ze fisiek moeilijk onderscheiden want ze zijn allemaal van dezelfde ras. Het wordt voor Justitie een hels karwei om dit soort tuig op te sporen. Wie weet dat er zelfs onderdak wordt verleend door de onderwereld. Trieste zaak!!!!!!


  Maak melding

 18. Su wordt het volgende land waar vanuit deze criminelen zullen gaan opereren,
  Wat een zooitje is Su toch geworden. Er zijn al zoveel Nigerianen in Su en nu komen er nog meer bij.

  Straks zijn het de islamieten. Want ze hebben onlangs een Bank geopend in Su. En Su is hun springplank naar Z-Amerika. Want Europa hebben ze al veroverd. En nu Z-Amerika nog.
  Let maar op binnen enkele jaren zie je ze rond lopen gesluierd en al. En dan zullen ze de Surinaamse moslim broeders overhalen tot wandaden.

  Amerika hou ze in de gaten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.