Nederlandse damcoach verdacht van stiekem filmen Surinaamse jongen(15) in badkamer

12
Nederlandse damcoach verdacht van filmen Surinaamse jongen(15) in zijn badkamer

Dit is de bekende Nederlandse damcoach Henk S. die ervan verdacht wordt vorig jaar een toen 15-jarige dammer uit Suriname in zijn badkamer te hebben gefilmd met een verborgen camera. Het apparaat dat in een doos verstopt was en op een wasmachine stond, werd in november 2018 ontdekt door een andere dammer uit Wit-Rusland, die bij S. over de vloer kwam en ook gefilmd zou zijn. 

Afgelopen maandag stond de 63-jarige damcoach voor de rechter waarbij er een jaar cel tegen hem werd geëist. Daar gaf Henk S. aan dat hij de camera had geïnstalleerd om zelf zijn jichtaanvallen te kunnen vastleggen onder de douche en dat hij de camera was vergeten weg te halen.

Het filmpje van de minderjarige dammer uit Suriname dat ook op de geheugenkaart van de camera werd gevonden, zou hij niet zelf hebben gemaakt, en überhaupt nooit hebben gezien zei hij tegenover de rechter. Wie dan wel precies verantwoordelijk is voor de video, zou hij niet weten.

Volgens de Surinaamse krant de Ware Tijd gaat het vermoedelijk om de inmiddels zestienjarige dammer Quincy Ngawikromo. Hij heeft namens Suriname een paar keer aan het jeugd-WK meegedaan en zou net als andere jeugddammers onderweg naar de mondiale toernooien een paar keer bij S. hebben gelogeerd.

De aanhouding van S. zorgde voor een schok in de damwereld. De man is vorig jaar nog geridderd voor zijn verdiensten gedurende enkele decennia in de damsport. Een lintje wordt automatisch afgenomen als de gedecoreerde onherroepelijk is veroordeeld tot een gevangenisstraf van een jaar of langer.

Of dat zover komt zal over twee weken blijken waneer de rechter uitspraak doet in deze zaak.12 REACTIES

 1. Weer zo een, viezerik en ook nog liegen. Als je je aanvallen zo graag op beeld wil doe het dan als je in bed ligt. Een drugs verslaafde heeft altijd smoesjes en een pedofiel lacht, is te vriendelijk en kan liegen als de beste om in de buurt van kinderen te komen en als het ze lukt speelt hij de lieve surrogaat papa/opa.


  Maak melding

 2. Hij is onvrijwillig en onbedoeld uit de kast gevallen. Nu weet heel Nederland het: Onze Damcoach is een boeler. en een jichtaanval filmen? Wie is die gek die dat geloofd.


  Maak melding

 3. Zijn volledige naam vind je als je gaat googelen en dam coach in Culemborg gaat zoeken. Ik durf Henk Smeerlap, zijn naam niet volledig op te schrijven. Hij is al een keer veroordeeld voor het bezit van kinderporno hier in Nederland. Ik HAAAAT zulke praktijken, HENK SMEERLAP. Familie van Henk Smeerlap zoek hulp voor deze viezerik. Bah!


  Maak melding

 4. Vreselijk. Hoop dat hij gestraft wordt net als USA. 100 jaar.

  Nederland wast per jaar 13,5 miljard geld wit. Mooi om te weten. Witwasland maar altijd kletsen over Suriname. Hypocrieten


  Maak melding

 5. Waarom is er een zwaarte balk voor de ogen van de Nederlander laat men weten wie hij is.
  Als een Blaka werd verdacht had men geen balk voor zijn ogen geplaatst.


  Maak melding

 6. Balk voor ogen=hij is al opgepakt
  Privacy shit gebeuren😠
  Smerige hond is hij.
  In Nederland krijg je een 2e kans watvoor misdrijf je dan ook hebt gepleegd behalve van de belastingdienst deze kennen geen genade😈


  Maak melding

 7. Henk Stoop , de drijvende kracht achter de successen van Denk en Zet .Ook met de jeugd waren er veel successen zoals enkele keren een wereldtitel. Na zijn 40-jarige periode als jeugddamleider was er in 2014 voor Stoop een jubileumtoernooi met 135 deelnemers én zijn benoeming tot Lid van Verdienste van de Koninklijke Nederlandse Dambond.

  Stoop, door KNDB-voorzitter Ebbo de Jong een unieke persoonlijkheid genoemd, werd geprezen om zijn ‘tomeloze inzet’. Dat deed hij in Culemborg, binnen de Gelderse Dambond, de KNDB en ook internationaal. De gedecoreerde werd ook toegesproken door zijn oudste broer Frans, een vertegenwoordiger van de plaatselijke Go-club en voorzitter Robert-Jan van den Akker van zijn club.

  Deze bastaard is te zien op foto’s met kinderen. Bij een van de jeugdtoernooien draagt hij een wit T-shirt waarop gedrukt staat: ”Save the children”. Ziehier een slang die zijn werk en hobby gebruikt (misbruikt) om zijn ziekelijke praktijken te bedrijven. Hij speelde een partij tegen de Surinaamse jongen. Hij met wit en de Suri met zwart. Daarbij heeft wit de ‘(achter)lijn’ van zwart behaald en zich tot dam ‘gekroond’.


  Maak melding

 8. @ Wendy

  Het onderwerp is over een pedo, wat heeft dit nou met witwassen te maken ????
  @ Pa winti
  Het is niet waar wat je schrijft, ook bij donkere mensen wordt er een zwarte balk voor de ogen geplaatst !( zo maar yé skriefie wan sani. )
  @ Nicky
  Omdat de slachtoffer een Javaan is : als hij een neger was, misschien niet !
  Over discriminatie gesproken: dat wordt in Su ook gehanteerd, en maar lullen over de blanken.
  @ pakiratigri
  Goed werk gedaan ; je hebt de moeite genomen om te Googelen om meer te weten over deze bruin werker, (klasse. )

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.