Lelydorp geteisterd door reeks van inbraken, surveillance verhoogd

11
Man in slaap overrompeld bij gewelddadige woningroof

De Surinaamse politie heeft de surveillance in Lelydorp verhoogd. Dit nadat zij vanaf vrijdag 8 november een reeks van meldingen van inbraken heeft genoteerd. Op één dag zijn er in één straat vier inbraken gepleegd en in andere straten binnen het ressort op verschillende tijdstippen. Dat meldt het Korps Politie Suriname.

Enkele benadeelden vonden een deel van de buit die bij deze inbraken door de dieven waren weggenomen in hun directe woonomgeving. Om de veiligheid van de gemeenschap te vergroten heeft de politie van Lelydorp de surveillance verhoogd en doet er alles aan om de criminaliteit de kop in te drukken.

Aan de buurtbewoners wordt gevraagd om de sociale controle op te voeren in de verschillende buurten en alert te blijven. Bij constatering van ongeregeldheden die verdacht overkomen kan altijd worden gebeld naar het Command Center op het alarmnummer 115 of naar het politiebureau Lelydorp op het nummer 0366116 zodat er kordaat kan worden optreden.

De inbraken worden onderzocht door de politie meldt het KPS vandaag.

11 REACTIES

 1. da wat gaan ze halen dang?
  teloh? Bami?
  Als dit je beroep is ga dan roven waar er iets te halen is.

  Skotoe gaat liever op jacht naar rovers die niet zo gevaarlijk zijn.
  dus Lelydorp


  Maak melding

 2. En die populustische, megalomane gek en pathologische leugenaar Bouterse beloofde het volk een diefijzervrij land.
  De criminaliteitscijfers zijn nog nooit zo hoog geweest als sinds zijn aantreden in 2010.


  Maak melding

 3. Kruimeldief wordt geweldenaar of moordenaar dus klein of groot delict oppakken. En pak ze aan hun kraag en smijt ze de laadbak in.
  Zoals gezegd de feestdagen naderen en ze hebben poen nodig.
  Pas op, je merkkleding nemen ze ook mee.

  En daarna verplaatsen zij zich. Het zijn net parasieten alias luiaards maar een die acrobatisch is en snel.


  Maak melding

 4. Hahaha vigilante groep oprichten en soema yu isie soet ing direct ma no ir ing. Dit in tegenstelling als deze rovers bij je binnendringen dan kennen ze geen genade.
  If na mi dang geen verhoor meer
  Ma if na yu dus dang na yu e beslis


  Maak melding

 5. Precies Sranang:Hoezo Lelydorp alleen. Heel Su wordt geterroriseerd door rovers
  Hoe komt het dat Surinamers achter tralies wonen? Wat gaat Politie doen, ze durven niet eens uit de auto te stappen. Criminelen zijn beter bewapend.
  Rovers moet je vriendelijk vragen weg te gaan, als je ze belaagd, dan ben jij degene die vervolgt wordt. Wat doet de overheid?


  Maak melding

 6. Oprollen de gang. Klaarblijkelijk geen cameras om het publiek te beschermen. Zo meer patrouilles is logisch. Verder zou bijv. Vinger afdrukken verzamelen etc.


  Maak melding

 7. Is al heel lang deze inbraak en roofovervallen golf daar nu wordt men pas wakker mooie taak om de pas beëindigde agenten erop te zetten als ze tenminste weten waar lelydorp ligt


  Maak melding

 8. Ik heb een groot deel van mijn leven op Lelydorp en Javaweg doorgebracht en ik heb een ding daar geleerd en dat is; Javanen zijn vriendelijk en lieve mensen, maar maak ze niet boos.
  Een anekdote? Lelydorp en ook Javaweg waren omgeven door zwampen. En in de zwampen wonen kaaimannen. Op Javaweg raakten de Javanen ineens in paniek. Kippen, geiten, koeien en schapen waren verdwenen. Na onderzoek bleken de dieven de kaaimannen in de zwampen te zijn. Gevolg: een geknal van jewelste en de kaaimanpopulatie rondom Javaweg werd zwaar uitgedund. Ik heb toen ook nog kaaimanvlees gegeten. Lekker.
  Moraal van dit verhaal: als het de politie niet lukt op de dieven te pakken gaan de Javanen het zelf doen en dan zullen de dieven niet meer van Javanen houden, dus dieven: u bent gewaarschuwd. zoek een ander jachtterrein. Ik praat uit ervaring.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.