dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentGonini motorclub Suriname organiseert jaarlijkse Bikeweek

Gonini motorclub Suriname organiseert jaarlijkse Bikeweek

-

Does Travel - naar Suriname

De Gonini motorclub Suriname organiseert deze maand haar jaarlijks terugkerende Bikeweek, welk voor de 4 de keer wordt gehouden in Suriname. Deze editie staat in het teken van de 44 ste herdenking staatkundige onafhankelijkheid van Suriname.

De Bikeweek is in alle stilte uitgegroeid tot het grootste motorsportevent in Suriname , met plusminus  200+ participanten, waarvan  90 bikers overkomen uit Fr. Guyana , Guyana, Aruba , Bonaire , Curaçao  & St. Maarten.

De club organiseert donderdag haar eerste persconferentie waarbij zij de pers op de hoogte zal brengen van de ontwikkelingen van het Biker gebeuren in Suriname en de groei van de sport de afgelopen jaren.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
  1. Proficiat aan de organisatie gelukkig dat er nog mensen in Suriname die ondanks alle ellende veroorzaakt door de paarse bende die wij meemaken toch nog een leefbaar Suriname van weten te maken. Grang Tangie


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES