Bus knalt tegen woning aan na inhaalmanoeuvre chauffeur

14
Bus knalt tegen woning aan na inhaalmanoeuvre chauffeur

Deze lijnbus is vanmiddag rond 14.30u tegen een woning aan geknald in Suriname. Het ongeval gebeurde aan de Samuel Venoakstraat te Zorg & Hoop. De redactie van Waterkant verneemt dat de buschauffeur een voertuig dat naar rechts afsloeg, rechts probeerde in te halen.

Op dat moment kwamen de twee voertuigen hierdoor met elkaar in botsing, waardoor de bus van de weg schoot. De lijnbus die door het inhalen en behoorlijke snelheid had, reed door de schutting van een woning en kwam tegen het huis tot stilstand.

Niemand raakte daarbij gewond. De bewoners van het huis zijn wel erg geschrokken. Tegen Waterkant zeiden ze dat ze normaal na het werk even op hun terras zitten, precies daar waar de bus stopte. Vandaag hadden ze besloten om dat niet te doen. Gelukkig…

De bus was op het moment dat het ongeval gebeurde leeg. Op onderstaande foto is duidelijk te zien hoe de houten balken naar binnen steken. Had daar iemand gezeten dan was het beslist anders afgelopen.

De politie is ter plekke en heeft de zaak in onderzoek.

14 REACTIES

 1. Deze mabongbong bola saka saka mapiembanbongolo nooit meer laten rijden. Niet eens een fiets. Echte koeng koeng a man disi habi rij bus so ben kan kiri sma. Den sma disi ede sei no wroko bung.


  Maak melding

 2. Lets Make Surinam Great Again

  Wir Shaffend Das

  Jong Suriname

  Ik denk dat Suriname het enigste land is waar zich zulks soort situaties zich herhaaldijk voor doen waar de ministe van politie en verkeers veiligheid zo passief op reageert

  De Surinaams Minister Van Justitie En Verkeers Veiligheid Heer Getrouw.. Die heeft maar 1 preoriteit op dit moment

  Zoveel Als Mogelijk Blinde Hoeren Neuken Op Zijn Kantoor.

  Verder maak hij zich nergens anders mee druk

  A mang Dat Eh Kap Soh Soh Brin Motjo Meid


  Maak melding

 3. Een aantal dagen geleden 2personen doodgereden op de indraghandiweg en nu bijna een huis ter onder gegaan en dit alles omdat beide bestuurders zo onverantwoordelijk zijn welke straf krijgt deze bestuurder aan zijn broek.


  Maak melding

 4. Minister van verkeer, leest u dit.
  Wat vindt u er van om alle bussen voor einde van het jaar met een kleur te rijden en dat de plaats waar ze gaan duidelijk op hun bus staat. Dus PL- LIJN 7 enz. enz.
  Want alle versiersel op de bussen en het keiharde muziek maakt ze wild,aanstellerig, dat het clacxoneren bij gevaar alleen mag (dat zal wel de hele dag zijn, behalve als er orde is) en dat een stampvolle bus per heden verboden is.
  Zo toon je dat je ballen hebt en niet die idioten op de weg. Overtreden zij de wetten ( normen en waarden) dan volgt er een boete. Direct betalen natuurlijk. Hoeveel geld komt er in de kast om de straten te voorzien van voldoende abri´s (bushalte´s) en oversteekplaatsen (zebrapad) en stoplichten en verkeersborden.

  Dat is een lijst maar zal wel wat rust en veiligheid met zich meebrengen.
  AAN U DE EER !!!!!!


  Maak melding

 5. Suriname en verkeer: Vaak genoeg meegemaakt met name op zondag file door vakantie vliegverkeer en dagjes uit verkeer op de terugreis van Zanderij naar Paramaribo. Idioten die toch inhalen op de rechter baan, terwijl het verkeer vast zit. Wat dacht je van rijden met ondeugdelijke verlichting of geen verlichting s nachts, zie dit dagelijks vanuit mijn balkon.
  Nog iets: Auto keuring, voor 120 SRD wordt je auto gekeurd aan tafel, hoeveel mensen zijn niet “aangehouden” omdat ze een dodelijke ongeval hebben veroorzaakt terwijl ze geen rijbewijs hadden en de lijst is lang kondreman…….wie handhaaft? Wat doet de huidige regering?


  Maak melding

 6. Zelf thuis ben je niet veilig …pakt deze wegpiraten ..en flink boeten en lange celstraf …alle schade vergoeden …geen rijbewijs auto in beslag …en in de veiling verkopen ….saka saka boeriekie


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.