Leerlinge zegt door gemaskerde mannen te zijn ontvoerd, gedrogeerd en misbruikt

25
meisje in Suriname
Foto ter illustratie

Een leerlinge in Suriname is afgelopen weekend in verwarde staat op straat aangetroffen. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat ze tegenover de Surinaamse politie zou hebben verklaard dat ze vrijdagmiddag onderweg naar school door vier gemaskerde mannen ontvoerd, gedrogeerd en misbruikt is.

Het slachtoffer zegt de volgende dag afgezet te zijn aan de Calcuttastraat te Abra Broki. Een omstander zag haar verward op straat en schoot haar te hulp. De politie werd vervolgens in kennis gesteld. Het meisje verloor haar bewustzijn en werd overgebracht naar de Spoed Eisdende Hulp.

Toen ze weer bij kennis was werd zij grondig verhoord door de politie. Daarbij gaf ze aan dat ze naar een woning is gebracht. Vervolgens zou ze zijn geïnjecteerd, vermoedelijk met drugs en verloor haar bewustzijn, waarna zij zou zijn misbruikt.

De politie van bureau Nieuwe Haven heeft haar informatie verwerkt en werkt momenteel aan de opsporing van de daders.

25 REACTIES

 1. Dus ook schoolkinderen zijn niet veilig meer. Ze is dus naar de spoedeisende hulp vervoerd en daar door de politie verhoord. Het is blijkbaar niet bij de politie opgekomen om haar medisch te laten onderzoeken, mocht ze zijn misbruikt of gedrogeerd,….Ai baja, wat een bananenrepubliek is het daar geworden!


  Maak melding

 2. DNA onderzoek als het zo is de daders een schadevergoeding eisen ( zal werklozen zijn) maar onder dwang hun leven lang goten schoon maken.
  De jeugd is niet veilig meer op straat, in huis en op school.
  De buurt waar dat meisje onder dwang vertoefde heeft zeker wat gezien of gehoord . Meld je aan want dit kan je fam. ook overkomen. Hopelijk wordt ze gauw op besmettelijke ziektes gecontroleerd en goed schoonmaken dat ze niet zwanger van die bastaards is.

  Deze gasten horen niet op straat.

  Vrijheidsberoving, onttrekking van het ouderlijk gezag en verkrachting> straf 25 jaar.


  Maak melding

 3. Slechte zielen zullen het verhaal direct in twijfel trekken.
  Dit zegt veel over hun
  Dit is het niveau van de regering; niet eens in staat een open deur in te trappen.
  Hoe denkt men over het onderwijs, over veiligheid, gezondheidszorg.
  Dat zijn de onderwerpen die aan de orde moeten komen. De kiezer mag niet met minder genoegen nemen.
  Deze bekende weg van beloftes biedt geen heil meer. Men laat zich niet meer voor de gek houden.
  Bij die ene gelegenheid betreffende de behandeling van de ‘wijziging wet op de staatsschuld’ wist Abboel lieverlee niet hoe snel hij een wet in elkaar moest draaien.
  De tweede gelegenheid geschiedde bij de in beslagname (in Nederland) van het criminele geld en de verdenking van witwassen. Hoefdraad wist niet hoe snel hij moest komen smeken om het geld terug te geven.
  Zelf de governor werd ontslagen en een andere marionet werd governor.
  De zaak is voor de rechter en kennelijk wet de NDP en Trikt reeds de uitslag en uiten derhalve hun bezorgdheid over het witwassen. Waarom doet men dat? Ligt het niet voor de hand aangezien het een nationale zaak is , op zijn minst terughoudendheid te betrachten en eerst het proces af te wachten?
  Intussen hebben zij het verloren gegane geld aan de banken vergoed
  Toch papiritigri

  Niemand is meer veilig. Thanks regering. Toch rob


  Maak melding

 4. Waar heeft de ontvoering plaats gevonden”? straat? , ter hoogte van…, dag en tijdstip?

  Hoeveel personen, etnische afkomst, geschatte leeftijd?. Hoe waren ze gekleed? overhemd,T-shirt, soort broek, spijkerbroek,, korte broek, sportkleding, kleur? petjes, kleur, wat voor soort? kenmerken?

  Hoe lang is ze ontvoerd geweest? Wat heeft de familie, school/directie gedaan?

  Wat voor soort auto was dat? kleur?

  Getuigen die het hebben gezien of opgemerkt? Zowel bij de ontvoering als weer afgezet aan de Calcuttastraat te Abra Brokie? Het tijdstip, dag.

  Hopelijk dat men DNA kan vastleggen en dat de politie hiermee daders kan herkennen of kan vinden in de toekomst.

  Sterkte aan het slachtoffer, gezin, familie en school. Hopelijk dat het slachtoffer professionele steun krijgt niet alleen van het ziekenhuis, maar ook psychologisch, slachtoffer hulp om dit gebeuren te boven te komen.

  Hopelijk dat de criminelen worden gevonden en gestraft worden.

  Een les wat hieruit kan worden geleerd, dames, leerlingen/ v wees alert. Er hoort leerlingen op gewezen te worden om goed uit te kijken voor allerlei geteisem. Ouders, school, de overheid horen hier aandacht aan te besteden door speciale voorlichtingsprogramma te maken, waardoor vrouwen, meisjes zowel overdag, als in de avond goed geïnformeerd en voorbereid zijn en weten hoe te handelen. Ook uit kijken voor lover boys, of lover ladies.

  Een ieder die informatie kan verschaffen hoort dit aan de politie door te geven.

  Boen Sari Tory.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 5. @ redskin,
  Het zal best zo zijn als je beweert, maar in dit geval heb ik vooralsnog geen enkele reden om haar verhaal in twijfel te trekken.
  Later als er meer bekend is zou het zomaar kunnen dat het een verzinsel is. Maar nu nog niet
  Als men op voorhand haar verhaal in twijfel trekt zullen meisjes en jongetjes die misbruikt worden niet meer met hun verhaal naar buiten komen en de vuile tering verkrachters hebben vrij spel.
  Dis wat mij betreft;
  ik geloof haar totdat het tegendeel is bewezen


  Maak melding

 6. Als dit verhaal op waarheid doet berusten dan is wel vreselijke ervaring voor dat kind

  Als het niet op waarheid mag berusten, dan na wan pkin motjo san mek omen mang diek den olo feng bun dipi.

  In beide gevallen laten checken voor allerlei SOA en ziektes…


  Maak melding

 7. Dit is niet de eerste keer. Soms is het ook de schuld van het slachtoffer zelfs. Midden jaren zeventig was het schering en inslag op de vele openbare middelbare scholen en muloscholen. vele meisjes onder achttien jaar kleding zich wulps. Naast superstrakke jeans met bigi kofs en absurd grote blok- en klompschoelsel, of met strak zijden mini jurkjes liepen ze heupwiegend opgetut het schoolterrein op. Was de jurk te kort werden ze zonder pardon naar huis terug gestuurd. Maar was het een strakke broek of jurk in combinatie met rok, niet. Die dogla meisjes onder de achten hadden al een supergroot bol dik achterwerk dat ronddraaiend schuin op en neer bewoog wanneer ze liepen op die hoge blokschoenen. Altijd was het pssssstttttt ik ga je ete hoor, ik ga krijge hoor, ik ga je zoeke hoor. Als je een rijke lui’ s zoon was, e date bing sitie, maar als je zoals mi, gewoon een prasie oso boi was kong je alleen maar naar ze fluiten. Toen was het redelijk veilig te AbraBroki, maar nu, met nog meer djoeka’ s en allerlei gespuis uit het binnenland, schering en inslag.


  Maak melding

 8. Ik geloof er geen bal van. Zijn julie het verhaal vergeten van het indiaans meisje die voir een naskip.bout met patat met t hindoestaanse mannen is gaan n….en.?
  Deze ging op een vrijdagMIDDAG(??) Naar school?


  Maak melding

 9. Maar ff serieus. Die smeerlappen weten niet wat voor trauma ze zo een kind bezorgen. Hier in Nederland ken ik een dame die in haar jeugd is misbruikt. Ze heeft helemaal geen eigenwaarde meer en zit nu in de porno industrie. Ik heb respect voor vrouwen omdat mijn moeder ook een vrouw is .


  Maak melding

 10. Ai Sranang!!! wat zijn we goed bezig. Altijd klaar staan met oordelen. Maar dat is jullie recht!!!!! Het zou je bloed eigen dochter/Zus/moeder zijn. Kijken of je dan nog piept


  Maak melding

 11. Beste oom Ludwig, ik hoop dat u ondanks u een pras oso boi was toch gelukkig bent met een vrouw die misschien geen blokhak schoen droeg, maar een simpele patjanga of trap me niet in de felle zon(waterschoen).


  Maak melding

 12. Het wordt toch niets! Een zoon van een minister is ook aangehouden is nu vrij.
  Ene Ghopie zijn voornaam weet ik niet. Hij wordt gezocht voor zware mishandeling maar politie kan hem niet vinden? Hoe kan dat? Later wordt de zaak ingetrokken! Hoe kan dat? Als je kontakt heb in Suriname ben je vrij. Free free


  Maak melding

 13. Mix Chick 11 november 2019 At 23:04
  Beste oom Ludwig, ik hoop dat u ondanks u een pras oso boi was toch gelukkig bent met een vrouw die misschien geen blokhak schoen droeg, maar een simpele patjanga of trap me niet in de felle zon(waterschoen).

  Je hebt gelijk, langer dan veertig jaren, en me kinderen boi, bekleden hoge posities in de maatschappij en wandelen naar waarheid, eer en geweten. Eenvoud siert de mens en eerlijkheid duurt het langst. Terugkomend op dit geval, waar er rook is, is er ook altijd een vuurtje en 100% a sma disi gi aanleiding.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.