Man betrapt die tas met drugs en verboden spullen wilde gooien in gevangenis

12
Politie Suriname waarschuwt voor nep agenten

Een man is eerder deze week aan de achterkant van het cellenhuis van bureau Geyersvlijt aangehouden door de politie. Dit nadat hij betrapt werd toen hij een tas inhoudende marihuana, hasj, sigaretten, drie blikken bier en een mobiele telefoon wilde gooien in het cellenhuis.

Waterkant verneemt dat de man naar de achterzijde van het cellenhuis liep met de spullen. Daar zette hij die vervolgens in een tas en wilde die met een haakje aan een stok gooien in het cellenhuis. Daarbij werd hij betrapt door de agenten die bezig waren met reguliere controle.

Bij ondervraging wist de verdachte niet te vertellen voor welke arrestant de spullen bestemd waren. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is de man in verzekering gesteld.

Eerder heeft de politie in Suriname ook twee mannen aangehouden nadat zij een tas met drugs en geld wilden gooien op een gevangenisterrein in het district Wanica.

12 REACTIES

 1. Onder deze bende zal het niet gebeuren, maar er moet toch een tijd komen, dat alle vormen van drugs en daar aan verwante zaken met wortel en tak wordt uit geroeid, neem nou een v.b. aan Duarte van de philepijnen,, daaf wordt je direct neer geknald het zwijgen voor eeuwig..
  Nu een jaar later is iedereen bang om het spul aan te raken, dus het help wel ..


  Maak melding

 2. Minster Van Politie Die Heeft Maar 1 Doel Als Minister

  Zo Veel Als Mogelijk Blinden Hoeren Neuken

  Na Zijn Ambt Gaat Hij Lopen Bluffen;

  Aai Mi Naai Ding.

  Dit Is Suriname Anno 2019 Mensen


  Maak melding

 3. Wat een drukte hier het lijkt wel alsof surinamers van alles schrikken. Hier in Nederland gebeurt het vaak genoeg en het is zo een onbelangrijk nieuws dat het de kranten niet eens haalt. In Nederland bij gevangenis Hoogvliet is het met regelmaat raak dat er spullen op de lucht plaats gegooid worden tijdens het luchten. Wat een drukte makers hier.😁


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.