Surinaams koppel met visuele beperking treedt in het huwelijk

13
Surinaams koppel met visuele beperking treedt in het huwelijk

Mooi moment donderdag bij de Nationale Stichting voor Blinden en Slechtzienden in Suriname (NSBS). Daar traden Achmat Kartoikromo en Mala Rambali met elkaar in het huwelijk. Het bijzondere hiervan is dat zowel man als vrouw een visuele beperking heeft.

De huwelijksvoltrekking tussen Achmat en Mala vond plaats in de Volwassenensoos van de NSBS. Temidden van de andere leden van de groep gaven de twee elkaar het ja-woord.

De NSBS heeft het kersverse echtpaar Kartoikromo-Rambali Gods rijkste zegen toegewenst.

13 REACTIES

 1. Dat 2 mensen met een beperking in Suriname in het huwelijksbootje stappen. TOP. Wat een positieve verandering zeg. Ik wens ze heel veel geluk toe. Moge de HERE daar boven dit huwelijk zegenen πŸ™πŸ™πŸ™.


  Maak melding

 2. Ja, het zijn normale mensen zoals u en ik. Hun beperking hoeft dus geen belemmering te zijn om gelukkig door het leven te gaan. Mijn probleem : mensen met een beperking worden ondergewaardeerd in een land als Suriname. Jammer.
  En de kleur van de nagels? dat zien ze toch niet, dus waarom moeilijk doen. Hun geluk is op dit moment belangrijk, verder niets.


  Maak melding

 3. Prachtig man! De reacties van iedereen zijn ook zo positief. Zo hoort het dat een man en een vrouw trouwen. Ze zullen Gods zegen zeker krijgen als ze hem zoeken want hij is de insteller van het huwelijk. Genesis 2:24 ” Daarom zal een man zijn vader en zijn moeder verlaten en zich aan zijn vrouw hechten, en ze zullen één vlees worden” Gefeliciteerd echtpaar, namens politiek neutraal


  Maak melding

 4. Voor Su is dit een unicum in Europa is dit een normale verschijnsel, why not ?????
  Ongeacht wat voor beperking je hebt in Su : dan tel je niet meer mee bij de meeste mensen !

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 5. Heel veel zegen toegewenst meneer en mevrouw.

  De opmerking dat ze de kleur nagellak niet zien en daarom niet veel uit zou moeten maken vind ik goed bedoeld maar aan de andere kant denigrerend.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.