donderdag, april 11, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieRovers maken ruim een ton buit bij gewelddadige beroving echtpaar

Rovers maken ruim een ton buit bij gewelddadige beroving echtpaar

-

Does Travel - naar Suriname

Bij een gewelddadige beroving op een echtpaar in Suriname aan de Kwattaweg, hebben rovers woensdagavond ruim een ton SRD buit gemaakt. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat de daad gepleegd is door drie rovers waarvan één gewapend was met een vuurwapen. Hun gezichten waren bedekt met doeken.

De man bevond zich op het perceel toen hij plotseling werd aangevallen door de criminelen. Hij werd daarbij meteen onder schot gehouden. Vervolgens hebben de rovers de woning via de achterdeur die open stond betreden. De vrouw werd mishandeld en moest aanwijzen waar zij geld bewaard hadden.

Na de aanwijzingen troffen de rovers SRD 100 duizend in de magazijn aan en maakte die buit. De rovers hebben de plaats verlaten in een busje en zijn richting Soekroelaan gereden. De man liep verwondingen op aan zijn mond en de vrouw aan haar rechteroog, neus en heup. Zij werden gekneveld achtergelaten.

De Surinaamse politie werkt aan de aanhouding van de criminelen.

opening
Fernandes Express
BODO Party

37 REACTIES
 1. tja ,nu is het aan de belastingdienst en de politie om wat vragen te stellen bv.waar komt dat geld vandaan?is het opgebracht in de boeken?wie wisten er allemaal van? .


  Maak melding
 2. De werknemers? Wie neem je in dienst?? Wie betaalt je weinig?? Wie heeft geen tijd om te willen werken, en wel tijd kan maken om het leven van andere zuur te maken; dat mag het wel goed zijn om ze gratis te laten werken voor hun daden? Ze mogen kiezen, werken of de doodstraf?? Ooh het is zo zielig én niet menselijk?? Is het wel menselijk om andere mensen te beroven, te vermoorden en te verkrachten,of heb je als mens geen hersenen om te kunnen denken?? De volgende keer kom je terug als een mier en dan zul je ontberen als slaaf van de koningin!!!


  Maak melding
 3. Hardwerkende mensen, spaarzaam en oprecht bezig zijn doelwit van voor galg en rad opgroeiende jongens uit de achterwijken van Suriname, waar ze geindoctrineerd worden door ” neks no fout” en ” a no mi syndroom”. Moro ka ai kong.


  Maak melding
 4. Wat een dom achterlijk gelul over waar dst geld vandaan komt.Alles wat er nu gelult word is drugs.Dus sparen is nirt meer.mogelijk?

  Om eerst te.kijken naar het feit dat dit echtpaar nog in leven is let men op afkomstigheid van dat geld.Het gaat mij als burger geen moer aan maar wat ik.mij afvraag is waarom deze gasten niet worden neergeschoten als ze hen tegenkomen…shoot to fucking kill.
  Ik vervloek dit soort ratten en wens hen de dood toe…


  Maak melding
 5. Gewoon net als china of Brazilië als je steeld of steeld met geweld als volg moet er een wet komen die er voor zorg dat je een nier of lichaam deel afstaat als donor


  Maak melding
 6. Het kan zijn dat sommige mensen de bank niet vertrouwen en hun geld liever thuis houden. Ook denk ik dat het zuurverdiende spaargeld is. Waarom, omdat een drugsdealer nooit zo weinig geld in huis heeft en er word niet gesproken over dollars en briefjes van €500. Al met al hoop ik dat de slachtoffers over deze traumatische ervaring heen komen.


  Maak melding
 7. Gewoon net als china of Brazilië als je steeld of steeld met geweld als volg moet er een wet komen die er voor zorg dat je een nier of lichaam deel afstaat als donor en dan ook afs


  Maak melding
 8. @ Deh Fie Rustig

  100% met je eens, waarom wil men weten waar het geld vandaan komt ??
  Het enigste wat hier telt is : dood schieten deze MPP pleuris leijers !!

  @ Politiek neutraal
  Inderdaad : je mag zelfs beslissen wat je met je geld doet, en dat hebben deze mensen gedaan.

  @ Para mang dempa

  Ik zou als het bekend is, geen orgaan van zo´n hond willen hebben, ik ga liever dood !!!!!

  sari tori

  Jacko


  Maak melding
 9. 100.000.00 srd.klint veel niet vergeten dat de koers 1 op 8.40 is.De mensen vertrouwen de surinaamse banken ook niet meer.Je kan ze geen ongelijk geven.


  Maak melding
 10. @Para mang dempa, in dat geval zullen mense als Hoefdraad, Arahams, Parmesssar, Algoe, Abdoel, Simons, Bruinswijk, Dikan, Noersalim, Bouterse etc, etc niets meer in hun vieze omhulsel overhouden. Laten we met Boefdraad beginnen, voor alle verduisterde miljoenen, zijn nieren, lever, hart en alvleesklier in de koeling. Wat houd hij dan over om te leven en te kunnen boeten wat hij gedaan heeft. Right zijn waardeloze hersenen. Een straafrover, kan zijn benen doneren zodat hij niet meer kan weglopen. Zjn handen kan hij gebruiken o m wasknijpers te maken. Dino Bouterse heeft al duizenden gemaakt.


  Maak melding
 11. Alleen herintroductie doodstraf (en ook uitvoeren) gaat Suriname helpen. Voor moord, doodslag en roofoverval meteen de strop. De VHP zou dit moeten opnemen in hun verkiezingsprogramma.


  Maak melding
 12. Waarom zo negatief mensen?
  Ja je hebt nog mensen die werken voor hun geld en ook nog kunnen sparen los van de economische NDP chaos……. Peace out!!!!


  Maak melding
 13. Suriname is een grote rovershol geworden dankzij die mafiabende die het land zgn. Bestuurd. Van bestuurskunde en politicologie hebben ze geen kaas gegeten.
  Kijk wat onkunde en onbekwaamheid met een land kan doen. Sarie torie, mie boi


  Maak melding
 14. Vertrouw je arebeiders, bediende, vrienden en families ook niet. Als je ramen en deuren openstaan dan kan je buur ook alles horen. Zodra mensen geld horen en zien, ze beginnen hun handen te wrijven om van je af te pakken.

  Hebzuchtige beesten.

  Maar ja, we hebben veel cash cultuur toch.

  Dan kunnen we schelden China dit China dat. Overal hebben ze camera. Als je puft ze weten precies hoe je puf ruikt en wat je hebt gegeten. Contant geld is er praktisch niet daar. Bijna alles gaat elektronisch via pasje of meestal betaal via mobiele telefoon. Bijna iedereen heeft dat. Dan heb je die ka bank ook bijna niet nodig toch. Bankiers zijn ook grote rovers. Zoveel rente vragen aan hardwerkwnde mensen. Alleen mensen die heel veel geld hebben kunnen goedkoop lenen, is toch een ka. Dan hoe gaan die armeren iets kunnen opbouwen. Alle job worden overgenomen door buitelanders. Die buitelander heeft geen rechten en moet als slaaf werken. Overheid gunt ook alleen buitenlandse bedrijven. Dan hoe ga je land opbouwen.

  Die rijkeren shoppen bij Choi alleen import eten en rijden grote wagi. Grote huis en maken veel geld en hebben zware security. Zij voelen die vuur niet, den ne span.

  Die armeren moeten hoofd boven water houden en zien te overleven. Als ze een bisniss willen beginnen dan komt belasting en allerlei functionarissen wel bij hun om af te persen. Dan hoe ga je vooruit komen.

  De machthebbers, de grote zakenmensen en de elite slapen met volle buik in airco kamer. Bewaker houd de wacht. Den ne span, al brand alles om hun heen. Zij slapen als een roos…


  Maak melding
 15. Ala sei rovers deh dus wil niets horen over Dubai en mensen zonder dievenijzer zouden kunnen slapen laatst nog in Hoorn werd mijn broer beroofd van zijn gouden ketting en me nichtje de dag erna in Amsterdam/Huizen dus te a no miti joe no piri ju snuit beoordeel sma. En de rovers werden nooit gepakt. We hebben te maken met heel veel plofkraken/geldautomaten worden leeggeplunderd en zakkenrolles dus alakondre habi eng criminaliteit na eng Fasi ik juich t niet toe in SU maar je hebt t niet in de hand hoe de politie ook zn werk zal doen…heel veel sterkte en waarom zoveel geld in huis dan


  Maak melding
 16. @Bijlmerdreef 8 november 2019 At 12:21, gelijk heb je, uiteindelijk denk je hier veilig te zijn maar mijn hoella, het zijn de zelfde soort mensen, met rovers karakters.
  Bung hébie Sarie Torie.


  Maak melding
 17. Hoe wisten de rovers dat deze mensen zoveel geld in huis hadden?
  Ze kwamen daar echt niet op goed geluk langs, ze wisten precies waarvoor ze kwamen.
  Er zit duidelijk veel meer achter deze crime.
  Een familielid of een vriend, wie weet.


  Maak melding
 18. Dankzij de ndp geraakt het gehele land en volk in verval. Veel berovingen worden dan ook gepleegd door dit paars ddb misdadig vervloekt volk.


  Maak melding
 19. Achterbakse surinamers!!
  Dit bedoel ik,zodra een groot bedrag aan geld gestolen word beginnen de surinamers te juichen.Hun theorie…het gaat om drugsgeld dus het mag gestolen worden.Mijn God , hoe bekrompen bepaalde surinamers zijn!.Er zijn veel mensen die hun geld thuis houden en geen zaken doen met de bank.Het is hun geld en als ze het thuis hebben wil niet zeggen dat het gestolen mag worden! Sjeesjes toch,geen wonder dat berovingen een alledaags ritueel zijn geworden omdat het goed gesproken word en zelfs aangemoedigd word.Politie verander je tactiek aan ga achter deze boeven aan en serieus ook.Maak korte metten met degenen die deze criminaliteten aansporen of aanmoedigen!!


  Maak melding
 20. Je ziet dr de scholing van haar vruchten afwerpt. Kijk maar naar de ordening van de samenleving. Ook lukt het de overheidsdiensten om sneller in te spelen op hulpvragen uit de samenleving. Thank you regering.

  Aldus Rob bij een ander artikel.
  ik heb overheidsdiensten uit de zin gehaald.

  Ja, het gaat steeds beter


  Maak melding
 21. Verbazingwekkend hoe iedereen hier hun afkeer op dat mens (Grace) uitspreekt terwijl een grote drugsbaas in jullie midden daar alle roem krijgt en ook nog vereerd wordt, Wat is de mens toch hypocriet. Ik hoop voor haar dat het goed zal komen, en dat de jeugd in Suriname en ook in Nederland gaan beseffen dat DRUGS NOOIT goed is voor de mens. De grote drugsbaas in jullie midden die de lachende derde is in zijn presidentschap komt zichzelf wel tegen.


  Maak melding
 22. 100.000 kunnen sparen?. Knap als je rekening houdt met hoe duur het leven in Suriname.
  Hoeveel moet je dan wel niet verdienen?
  De gewone man kan dit niet.
  @ Dansi. Zouden ze hier aan gedacht hebben bij skotoe? Neeh
  @ Cornelis. Het is bijna gelukt.
  Bijna zonder dievenijzer, nu alvast zonder deviezen.
  Ze willen nog vijf toch?
  Geef ze vijf voorwaardelijk en 45 onvoorwaardelijk


  Maak melding
 23. Doet er niet toe hoe het geld is verkregen. Ophangen die schoften, met de officier erbij in zijn hand met de wetboek van het strafrecht. Alleen zo kun je een nieuwe DUBAI creëren.


  Maak melding
 24. Wel hier in Nederland is het veel erger dus …… hier gebruiken ze ook nog automatische wapens. In Nederland berovingen, moord ELKE DAG. Niemand kijkt er meer van op. Het leven gaat door.


  Maak melding
 25. Zou ik weten dat dit echtpaar een ton aan sdr in huis had?????
  Sardjoe of China heeft zelf niet zoveel in huis denk ik.

  Ik heb een ton om vuil in te gooien of meerdere zelf.


  Maak melding
 26. #Oom Ludwig foe Abra Broki 8 november 2019 At 13:21

  Kijk in de spiegel en steek je tong uit. HET IS PAARS.
  Je lult zoveel uit je strot, en leuker wordt het niet.
  Sorry dat er nu geen hulp voor je is. Je moet wachten tot 25-5-2020
  Trouwens de rest van je familie zijn NDP.ers


  Maak melding
 27. Ach dit heeft niets met de regering te maken . Dit is gewoon onze geboorte mentaliteit. Alles wordt gepoliticeerd in dit land . Vandaar dat het volk niets van de oppositie geloof. Omdat jullie alles met een politieke bril bekijken . Ach ja ,dit is altijd zo geweest en zal nooit veranderen .


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES