Bejaarde (87) overleeft ernstige brandwonden na brand in slaapkamer niet

4
vuur suriname

De 87-jarige Ludwig Asaf liep afgelopen dinsdag ernstige brandwonden op nadat zijn slaapkamer in brand vloog. De brand is volgens het Korps Politie Suriname vermoedelijk ontstaan door een in brand gestoken stuk opgerold toiletpapier, dat als muskietenkaars gebruikt werd. De man overleed de dag erna, op woensdag 6 november, in het Academisch Ziekenhuis.

De politie van het bureau Santo Dorp kreeg op dinsdagmiddag 5 november omstreeks half zes de melding van een woningbrand in de Gafa Jesuweg. Het houten huis werd bewoond door de 87-jarige Ludwig, Asaf en zijn 83-jarige vrouw.

De brand is beperkt gebleven tot een slaapkamer in de woning waarin de heer Asaf lag te slapen. Meneer Asaf, die slecht ter been was, werd met ernstige brandwonden overgebracht en opgenomen in het Academisch Ziekenhuis.

Zijn kleinzoon, die hem uit de brandende kamer had gehaald, liep ook brandwonden op maar mocht na medische behandeling naar huis aldus de Surinaamse politie.

4 REACTIES

  1. Weer dood verbrand. Beste mensen investeer toch in een rook en vuur alarm apparaat vooral als je slecht ter been bent. Brandblus apparaten helpt ook. Het is wel duur maar red levens. In de VS kosten ze 12 usd en 25 usd maal acht is wel duur maar touch!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.