Aanpassing verkeerssituatie Van ’t Hogerhuysstraat voor file uit Commewijne aangehouden

9
Enorme verkeersoverlast door defecte trucks op Bosje brug in Suriname
De drukte bij de huidige brug over de Suriname rivier. Foto (c) King-GioMassive Lantje Malbons

De aanpassing van de verkeersituatie op de Van ’t Hogerhuysstraat om file vorming voor het verkeer komende vanuit Commewijne naar Paramaribo en op de Wijdenbosch brug tegen te gaan is aangehouden. De aanpassing is aangehouden op verzoek van het Korps Politie Suriname, zegt een woordvoerder van van het ministerie van Openbare Werken Transport en Communicatie aan Waterkant.

De wijzing zou doorgevoerd worden als mogelijke oplossing voor de dagelijkse file vorming tijdens de ochtendspits tussen 06.00u ’s ochtends en 09.00u ’s ochtends. Daarbij zou de oostelijke rijbaan van de van ’t Hogerhuysstraat – het deel dat ligt tussen het verkeerslicht Nieuwe haven en de rotonde- in twee rijrichtingen worden opengesteld. De openstelling zou geschieden tijdens de spits (6uur ’s ochtends en 9uur ’s ochtends).

De oostelijke rijbaan bestaat uit twee rijstroken die elk richting de rotonde gaan. Van de twee rijstroken, zou de rechter rijstrook worden opengesteld voor het verkeer komende vanuit Commewijne. Het verkeer vanuit Commewijne zou dan in de tegenrichting richting Centrum rijden. De woordvoeder laat weten dat de Surinaamse politie nu extra manschappen op de been heeft gezet tijdens de spits om het verkeer ordelijk te laten verlopen.

Lees hier meer over de aanpassing die doorgevoerd zou worden.

9 REACTIES

 1. Neem die tjoekoegeld die ballast nedam betaalde aan abrahams bouta n wydendosch terug n bouw n 3e brug n alle corruptiegelden terughalen by bouva spsb carifesta duiker by ebs n noem mr op om de bruggen te onderhouden.


  Maak melding

 2. Taurus ie bek ie kang go sutu ini wang koemakoisi dang ie vreet ala sang drape eeuwig oeng sabi mijn God mang soms zijn jullie een ware vloek op deez aarde ka sani ju


  Maak melding

 3. Het wordt tijd dat men een mooiere brug gaat bouwen dan de Wijdenbosch brug.
  Deze brug lijk me te eng, en is veel te smal en te stijl er is grond genoeg.


  Maak melding

 4. Een en al vriendelijkheid op deze site, typisch srananman té y no dé eens nanga wan sma mening, dan a trawan kang njang ka !!

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.