VIDEO: Trailer van ‘Suriname De Film’ uitgelekt

4

Afgelopen weekend is de trailer van de nieuwe film ‘Suriname De Film’ uitgelekt. Het filmpje was op diverse plekken op social media te zien. Zojuist werd de trailer alsnog officieel naar buiten gebracht en is hierboven te zien.

Helaas onze trailer al gelekt. Desalniettemin ben ik er supertrots op dat wij nu officieel onze trailer met jullie mogen delen. De opnames van Suriname De Film zitten er vanaf nu officieel op! Ik ben zoooo benieuwd wat jullie ervan vinden!” aldus de producent van de film vandaag op Facebook.

‘Suriname’ vertelt het verhaal van Winston Righter (Rodney Lam), een zakenman, minister van natuurlijke hulpbronnen en een man met een duister en crimineel verleden. Hij tracht te bewijzen dat hij veranderd is om zo zijn van hem vervreemde vrouw (Liza Sips) terug te winnen.

Rodney Lam, Joost ‘Josylvio’ Belham, Liza Sips en Fajah Lourens spelen de hoofdrollen in Suriname. Ook Jetty Mathurin, Winonah de Jong, Fernando Halman, Cyriel Guds en Rosita Dameri zijn te zien in de film.

De film is vanaf 20-02-2020 te zien.

4 REACTIES

 1. Wanneer gaan Surinamers zelf positievere films zoals Wiren maken.

  Maak desnoods een Wan People 2. Geen Roy en Rubia maar Harold en Ming Ling, Bidjai en Kwinti, Arupa en Samantha.

  Mogelijkheden zat.


  Maak melding

 2. Positief is toch juist goed dat er een film op surinaamse bodem is geschoten. Ik moet wel zeggen dat deze remake er veel beter uitziet dan het origineel uit 2010 en zoiezo is het geluid beter en een beter verhaal. Maar goed ik roep al jaren dat er een remake van wan pipel moet komen. Zou het orgineel ook wat meer bekendheid geven.
  Ik heb deze film nog niet gezien maar ik ga hem wel in de bioscoop.bekijken natuurlijk als trotse surinamer😁😁😁😁😁😁


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.