Brand in klaslokalen op school in Suriname

8
Brand in klaslokalen op school in Suriname

Op de St. Lidwina school te Latour is vanmiddag brand uitgebroken. De redactie van Waterkant verneemt dat er mogelijk sprake zou zijn van brandstichting. Drie boekenkasten van drie klaslokalen zijn in brand gestoken.

De brand zou rond 17.15u zijn ontdekt en is geblust door omstanders. De Surinaamse brandweer en politie zijn ter plaatse en zijn bezig de zaak te onderzoeken. Zodra er meer bekend is zal dit bericht worden aangevuld.

8 REACTIES

 1. De kinderen wilden hun best niet doen.Ze wilden maar niet leren.
  Toen besloot men met harde hand op te treden. Ze belden wat vaders en moeders op.
  Het resultaat is duidelijk


  Maak melding

 2. Er zijn diverse shutters verwijderd door deze kwaadwilligen. De scholen zijn dus ook niet veilig. Nog even en scholen worden ook voorzien van tralies. De kinderen zullen dan lessen moeten volgen van achter de tralies. Vreselijk is dit. Thuis achter de tralies en op school achter de tralies.

  Sarie Torie


  Maak melding

 3. Rob,
  dit is een intikker. Ik zal hem niet gebruiken
  Prasiritigri zou hier gretig gebruikt van hem gemaakt als zij kon. Helaas is zij fervent aanhanger van


  Maak melding

 4. Het is evident dat er sprake is van brandstichting gelet op het tijdstip (er is dan toch niemand meer op school) en het gegeven dat in
  3 klassen brand is uitgebroken.
  Ben benieuwd naar de daders en hun motieven.


  Maak melding

 5. NEEEEEEEEEEE geen tralies, want er moeten dan meerdere vluchtroutes gecreeerd worden en brandalarm,s plaatsen en leraren moeten dan 2 x in het jaar BHV oefeningen volgen met de brandweer, en de kinderen moeten ook 2x pj oefenen. Vergeet niet camera,s te plaatsen op elk school. Scholen zijn verplicht breekalarm te plaatsen.

  En voor de duidelijkheid camera´s zien meer dan je lief is (binnen zo wel buiten)


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.