Lijnbus werd geraakt door gestolen auto die door rood reed

5
VIDEO: Bus slaat om na botsing met personenauto
Foto (C) LERO SU/Verkeers Updates Su

De lijnbus die maandagochtend vroeg na een aanrijding op z’n zij terecht kwam, was aangereden door een gestolen personenauto. De man die achter het stuur van die gestolen auto zat, reed door het rode verkeerslicht en kwam daardoor in botsing met de bus.

Dat meldt de Surinaamse krant Times of Suriname vandaag. De aanrijding vond plaats op de kruising van de Dominee- en de Steenbakkerijstraat in hartje Paramaribo. Volgens de krant raakten beide bestuurders gewond en liepen ook twee inzittenden uit de bus letsel op.

De verdachte die wel in het bezit is van een rijbewijs, werd door de politie aangehouden. Het onderzoek naar de diefstal van de wagen is nog gaande. In de tussentijd zijn beide voertuigen in beslag genomen.

Update van de politie:

Onze berichtgeving hierover gisteren:

5 REACTIES

  1. Wendy@ met jou gedachtengang ben je erger dan een auto dief een auto dief denkt aan auto’s stelen en jij denkt aan moord ben jij ook een moeder? Dan weet jij als moeder hoe het is om een kind kwijt te raken al is hij de grootste crimineel


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.