zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieLeerling die vermoedelijk van Bosje brug wilde springen op tijd verwijderd door...

Leerling die vermoedelijk van Bosje brug wilde springen op tijd verwijderd door politie

-

Does Travel - naar Suriname

Een jongen gekleed in mulo-uniform, die gisteren vermoedelijk een einde aan zijn leven wilde maken door van de Wijdenboschbrug de Surinamerivier in te springen, is op tijd door de politie verwijderd van de brug. Na ondervraging bleek hij in de war te zijn.

Waterkant verneemt dat enkele automobilisten het Command Center meldden dat een minderjarige jongen gekleed in mulo-uniform over de Wijdenboschbrug liep richting de top. De Motor Surveillance Dienst van het Korps Politie Suriname werd ingeschakeld en ging ter plaatse.

Een motoragent trof daadwerkelijk een lopende minderjarige jongen op de brug aan. Hij werd staande gehouden door de agent. Tijdens ondervraging bleek hij in de war te zijn. De wetsdienaar nam het zeker voor het onzekere en schakelde toen zijn collega’s in om de jongen af te voeren voor begeleiding.

De Surinaamse motoragent die was uitgerukt naar de melding plaatse in de avond een bericht op Facebook, waarin hij aangaf dat hij op de brug werd belemmerd door een automobiliste. Het bericht was bedoeld om de gemeenschap erop te wijzen dat het belemmeren van de politie in haar werk nergens voor nodig is. Dit omdat het kan dat de politie onderweg is om jou eigen familie te redden.

Hieronder het bericht van de motoragent:

opening
Fernandes Express
BODO Party

14 REACTIES
 1. Waarom eigenlijk?Wat zijn de argumenten hiervan?
  Moe van het leven of thuis problemen of school?
  Zo kan jij een hoop verzinnen,maar hij zal het beter weten.
  Heel gelukkig was er een agent bij net op tijd.


  Maak melding
 2. @ bhaai

  Bhaai wat schrijft je nou : ” Hij zal het beter weten ” nee zeg ik, want hij is verwaard !

  @ Manu
  Ben heel blij voor je dat je kan begrijpen: een ding begrijp ik wel,wanneer iemand die beslissen neemt dan is hji / zij, zichzelf niet meer ! Niemand met een volle verstand gaat van een brug springen.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding
 3. Heeft niets met het land te maken.
  Hij kende de weg naar de brug wel.
  Kinderen willen doen en laten wat ze willen en je mag ze niets zeggen.
  Ze hebben te veel vrije tijd in Su.


  Maak melding
 4. Wat gebeurd er met onze jongeren?????? Ze moeten maar iets verzinnen voor de jeugd (gefinancierd door de regering). Wanneer gaan jeugdinstellingen zich met de jongeren bemoeien? Ik vind dat ze aan hun lot worden overgelaten. Grote mensen hebben grote problemen en kinderen hebben kleine problemen dat uitgroeit naar hele grote problemen. De ouder(s),verzorger(s) en de school zien dat niet nog de arts of de mensen om hem heen, er moeten toch alarm bellen rinkelen?

  REGERING DOE ER WAT AAN!!!!!!!!!!!! Zo raken we ze kwijt.


  Maak melding
 5. Hopelijk komt aan het licht wat deze jongen zijn motivatie is geweest om te trachten een eind aan zijn jonge leven te maken. Oplettendheid is geboden. Mensen praat tot je kinderen om er achter te komen hoe zij tegen het leven waar zij niet om hebben gevraagd aankijken. Kan veel leed besparen.
  Ouders schenk veel meer aandacht aan jullie kroost. Kinderen worden veel aan hun lot overgelaten.
  Een goede band met je kinderen opbouwen is zeer belangrijk. Gezellig samen leuke dingen ondernemen. Aandacht schenken aan je kinderen, maakt niet uit hoe oud ze zijn is zeer belangrijk.
  Kinderen durven niet openlijk tot hun ouders te praten, omdat er vaak geen band op grond hiervan is opgebouwd, waardoor er een soort taboe door de kinderen wordt ervaren.

  Sarie Torie


  Maak melding
 6. Dat land verkeert in een diepe moreel verval, er is geen uitweg meer voor de jonge generaties die opgezadeld worden met toren hoge schulden van opa moordenaar. Maar dat betekent niet dat hun in diepte moeten springen. Geduld hebben tot volgend jaar 25 mei en neemt een goede bewuste beslissing en goeie keuze. Tot kijk !


  Maak melding
 7. @Boeboe bit Sjorie
  Kan je een goede band met je kind krijgen door hem een flink pak slaag te geven op z’n tijd.
  Nak ing mars
  Je weet wel;
  wie heeft dit niet meegemaakt? een veilige haven thuis en nog meer gruwelijkheden.
  Zou dat helpen? 😕😕 😢😢😢


  Maak melding
 8. Een prijzenswaardige daad door het daadkrachtig optreden van de politieagent. Mijn complimenten aan de Surinaamse politie.
  Ik vind het echter zeer onbeschoft van de automobiliste die de politie ging belemmeren bij de uitvoering van deze reddingsactie. Een aantal jaren terug moest ik mijn auto keren over een trambaan in Amsterdam. Terwijl ik de auto keerde kwamen er vanachter een stilstaande tram ineens drie motoragenten met zwaailichten op de trambaan aanstormen. Zij waren op weg naar een incident. Zij moesten op tijd remmen om een botsing met mij te voorkomen. Een van de agenten stopte, kwam naar mij toe en zei ” u hebt agenten belemmerd en in gevaar gebracht terwijl zij op weg waren naar een ongeluk. Ik ontkende dat ik politie met opzet had belemmerd. Ik kreeg uiteindelijk een boete opgelegd van € 175,-. Ook mijn bezwaarschrift werd verworpen.Ik sta er daarom ook versteld van dat de actie van deze vrouw die met opzet de politie belemmerde geen consequenties/sancties voor haar tot gevolg heeft.


  Maak melding
 9. Wat wil je anders: geen goede gezondheidszorg, geen goede scholen , geen uitzicht op een baan, geen toekomst, geen vrouw en kinderen kunnen onderhouden, een staatsschuld van ruim SRD 50,000 , situatie thuis misschien ondragelijk door financieel problemen, misschien honger en ook geen positieve vooruitzichten in het leven.. Ik zou de redenen van deze jongen graag willen weten..

  Waarom verte ik dit? Een vriend van mij heeft zich een keer op dit pad van zelfmoord bevonden. Iemand had hem voor een astronomisch bedrag opgelicht. Gevolg: opgescheept zitten met een gigantische bankschuld, hij heeft diverse rechtszaken gewonnen, maar het geld bleek verdwenen te zijn. Ook hoge nota’s advocaten waren het gevolg.
  Hij kocht een wapen om een eind te maken aan het leven van deze oplichter om daarna zelfmoord te plegen. Maar het geluk was met hem. hij kreeg elke dag goed nieuws en het geluk lachte hem weer toe. En elke geluksdag zorgde ervoor dat zijn (zelf)moordplannen dagelijks afnamen. uiteindelijk heeft hij van deze plannen afgezien. Dus goede perspectieven in het leven kunnen mensen ook veranderen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES