Jairzinho Rozenstruik komt in december uit tegen Alistair Overeem

4
Jairzinho Rozenstruik komt in december uit tegen Alistair Overeem

Nauwelijks een paar dagen na zijn overwinning in New York, is bekend geworden dat de Surinaamse MMA vechter Jairzinho ‘Bigi Boi’ Rozenstruik weer tegen een andere topper mag vechten. Op 7 December 2019 komt de Surinamer in een main event in Washington DC uit tegen de in Engeland geboren Nederlander Alistair Overeem.

Het nieuws werd maandag bevestigd door Dana White, president en CEO van de Ultimate Fighting Championship (UFC). Volgens mmadna.nl zal Rozenstruik Walt Harris vervangen, die in verband met familieomstandigheden noodgedwongen moest afzeggen voor UFC on ESPN 7.

Alistair Overeem, die net als Rozenstruik ook en kickboks-achtergrond heeft, staat momenteel achtste in de heavy weight ranking van USA TODAY Sports/MMA Junkie. Hij is voormalig Strikeforce-kampioen in het zwaargewicht en schreef in december 2010 de K-1 World Grand Prix op zijn naam. Hiermee werd hij de enige vechtsporter ooit die wereldkampioen was in zowel het MMA als K-1. In dezelfde maand werd hij tevens de eerste kampioen zwaargewicht bij de MMA-organisatie Dream.

Het wordt het eerste main event voor Bigi Boi, de enige UFC vechter uit Suriname. Het gevecht zal plaatsvinden in de Capital One Arena.

4 REACTIES

 1. Wauw, mooi man. Hoop van harte dat de wedstrijd tot stand komt en er geen onverwachte dingen gebeuren. Ik heb te weinig gekeken naar Bigi Boi om zelf een mening te vormen hoe goed hij eigenlijk is. De laatste wedstrijd van hem wel gekeken en hij schijnt in ieder geval een ‘zware hand ‘ te hebben. Overeem is een goede graadmeter voor hem. Overeem is weliswaar niet de jongste meer, maar hoe dan ook, als Bigi weet te winnen , komt de absolute top langzamerhand in zicht lijkt me. Big up Bigi!


  Maak melding

 2. Gevecht van de 21 ste eeuw K1: Suriname – Nederland in Washington DC – USA

  Koop uw kaartjes en kom hey zien.

  I believe in K.O.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 3. Bigi Boi zal zeker winnen omdat Overeem reeds “oud is” om nog tegen jongere tegenstanders uit te komen. Overeem is niet meer de Overeem van vroeger. Hij is nu meer een afwachtende fighter dan een aanvallende.
  Bigi Boi heeft wel een hele goede harde jab laatstaan als hij overeem raakt met zijn rechtse.
  Dus Bigi Boi zal winnen


  Maak melding

 4. Onderschat niemand maar dit word een échte test tegen een ervaren vechter Bigiboy wens je het beste en goed trainen dis na wang bigi fiti denk dat je het aankan als je het niet onderschat want niet vergeten hij is ook zo een bikkel als jou


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.