Leerlingen Hendrikschool in trance geraakt tijdens vlaggenparade

30
Politie vrijdag bij de Hendrikschool in Paramaribo - Foto (c) screenshot ATV-Networks Suriname

Twee leerlingen van de Hendrikschool in het centrum van Paramaribo zijn vanmorgen tijdens de vlaggenparade in trance geraakt. Waterkant verneemt dat het gaat om twee meisjes, die door hun ouders meteen afgehaald moesten worden van de school in Suriname.

Naast de twee leerlingen is vanmorgen ook een andere studente vroegtijdig naar huis gestuurd door de schoolleiding. Dit vanwege het feit dat zij vrees heeft om op school te zijn. Haar ouders overwegen om in samenspraak met de inspectie hun dochter op een andere school te plaatsen.

Vandaag hebben niet veel leerlingen de school bezocht. Naar verluidt zouden velen nog bang zijn vanwege het geval dat zich afgelopen vrijdag op school heeft voorgedaan, waarbij een leerlinge zelfmoord heeft gepleegd door zich te verhangen aan de basketbal bucket van de gymzaal.

De Surinaamse onderwijs minister Lilian Ferrier heeft vandaag weer de school bezocht om met de leerkrachten te praten.

30 REACTIES

 1. Zeer vreemd,
  1 was het wel zelfmoord?
  2 Waarom?
  3 Spelen er andere zaken daar?
  4 Er zijn een tijdje terug al 2 zelfdodingen daar geweest.
  5 Is het een neven effect van de neerwaardse tendens waarin het hele land mee te maken heeft.
  6 De huidige regeerders storen zich niet aan de ellende waar het land in verkeerd.
  7 Zolang ze maar de macht hebben
  8 God help ons


  Maak melding

 2. Het volk van Suriname gaat door een lijdensweg… Zitten met zijn allen op een zandbak omringd door sarkis.. Dus opgescheept met een stel.. regeerders.. die zich alleen druk maakt om zijn eigen portemonnee.. Sari tori…


  Maak melding

 3. Ik ga appels met peren vergelijken nu. Misschien zou slachtofferhulp , hulp kunnen bieden voor de getraumatiseerde leerlingen die trauma hebben opgelopen door het voorval. Waarschijnlijk hebben ze dat niet in Suriname.


  Maak melding

 4. Nadat de leerlingen in trance raakten had de schoolleiding in afstemming met de minister besloten naar de stads kerk tegaan met de leerlingen en leerkrachten(incl de ouders die aanwezig waren, want er zou om 8u een ouderochtend gehouden worden) om te bidden voor hun allen.
  Ik weet niet als de familie van het meisje naar de plek zijn geweest om haar geest vandaar te roepen etc, maar indien dat nog niet heeft plaats gevonden zal het nu gek worden daar op school.
  Een vraag die mij nog erg dwars zit is n.l, hoe komt zij helemaal aan de 3m hoge basketbal bucket? Was er een ladder daar aangetroffen? Allemaal raar.


  Maak melding

 5. @Wendy….jaaa maar als ze niet verschijnt heb je weer een ander verhaal van nooit Minister no soet ede kong arki het is haar taak om effe te gaan begrijp je mij..? Begeleiding zal wel komen maar ik dacht er vrijdag al aan dat maandag kinderen in trance gaan raken en zie hier. Gado sa deh nanga deng


  Maak melding

 6. Satan/de duivel gaat rond als een briesende leeuw in Suriname ,zich oppermachtig voelend en maakt daarbij slachtoffers, denkend machtig te zijn Uiteindelijk wint GOD en zal zegevieren .


  Maak melding

 7. Trance. Ook wel wienti? Laat een dominee de plaats van het gebeuren zegenen en als het meisje dingen
  wil hebben die ze in drromen heeft laren weten geeft het zodat ze in vrede kan gaan.


  Maak melding

 8. CORPORE TECTUM (LICHAAMS ROOF)

  NB De fotos zijn fictief

  Enige tijd geleden schreef ik een artikel voor spukutori betreffend onderzoekingen door middel een entiteit die bruikbaar is en kan funtioneren als een klopgeest.
  De commentaren van de “kenners” vaak met de titel van BLRcus (belazericus) en SM (Seks Maniak) en nog een grote groep met “Na wan bigi sma ler’ mi, waren niet mis.
  Ik bleef SPUKU TORI bezoeken en geniet er nog steeds van.
  Hieronder een omschrijving van een lichaamsroof geval, een niet zeldzaam verschijnsel

  Corpore tectum (Lichaamsroof)
  Wij spreken van lichaamsroof als een persoon het lichaam van een jongere of een beter gesitueerde persoon overneemt en voortaan in het lichaam van deze verder leeft. Als spiritist sta je hier machteloos tegenover. Je kan geen exorcisme toepassen daar het in deze niet om een demoon of een aardgebonden geest van een overledene gaat
  De dader zoekt zijn prooi uit, vaak een bekende bij wie hij het volle vertrouwen wint.
  In de spiritistische organisatie waarvan ik lid ben zijn een aantal gevallen bekend, waarvan ik een omschrijf.
  De dader een oude professor emeritus van een grote universiteit in Duitsland won het vertrouwen van een studerende zoon uit een middenklasse familie. Hij stond hem bij in zijn studie en kwam daardoor heel vaak bij de pas gehuwde student aan huis. Toen hij zijn kans had, moet hij de pas gehuwde student onder hypnose hebben gebracht en paste daarna de lichaamsroof toe. Daar hij hierdoor het doen en laten van de student kende had de mooie jonge bruid en geen notie van. De “oude man” viel in slaap en werd in een gastenkamer te slapen gelegd.
  Toen de jonge man smorgens in een vreemd lichaam wakker werd, maakte hij amok en vroeg om zijn lichaam. Hij werd gek verklaard en pleegde zelfmoord.
  Doordat de oude smeerlap, een testament had opgemaakt, waarbij zijn gehele vermogen de jonge student had nagelaten onder voorwaarde dat zijn nagelaten vermogen niet in het huwelijk mocht worden ingebracht, ging bij de zus van de jonge student een belletje rinkelen. Zij zocht hulp bij ons. Wij konden de geest van haar broer die aardgebonden was oproepen en ondervragen en tot rust brengen, waardoor het aardgebonden zijn werd onderbroken.
  Tegen de oude professor kan je niets uitrichten, hij blijft in het jonge lichaam genieten van de jonge vrouw.
  Tijdens de seances hebben wij kunnen concluderen dat hij deze grap al meerdere malen heeft uitgehaald en zijn ego ruim 200 jaar oud moet zijn. Op geen enkele wijze kan je hem iets aandoen. Als het gestolen lichaam oud geworden is, zoekt hij een nieuw slachtoffer.
  Daar hij een satanist is, geniet hij complete demonische bescherming.

  Kokro Bakru


  Maak melding

 9. Ernstig hoor. Goed dat de minister zich laat zien en horen. Degenen die weten hoe je met dit soort gevallen omgaat, kunnen aan de slag. Als er zoveel dingen op de Hendrikschool gebeurd zijn en wie weet, zich misschien weer zullen voordoen, wordt het misschien een idee om van locatie te veranderen. Sterkte.


  Maak melding

 10. Een pater ja
  Een dominee.ja
  Maar een piai of loekoe man? ja
  Er is meer gaande op die school.
  De ene yorka na de ander en als ze komen is niet met 1 maar met meerdere…goed en kwaad.
  Ministerie heeft geld raadpleeg een piai man want dit is niet normaal want dst beeld wat ik zag op die video is echt een takru yeye op dat kind.De ouders migen hun kids wel teentjes knoflook meegeven naar school en een lemmetje met een 5 duim spijker in hun schooltas….Dit is een serieuze zaak.
  👍🏾👍🏾


  Maak melding

 11. Kan ook zijn dat die 2 meiden(vriendinnen) geen zin hebben in school. Met elkaar afspreken tegelijk wai wai wai schreeuwen en leeg uit je ogen kijken. De rest foe A wieki i ab vrij, loekoe tv heri dee,


  Maak melding

 12. Het is verschrikkelijk om dit mee te maken.
  Op school of waar dan ook. Dit is niet te bevatten wat er in haar brein is omgegaan om zich van het leven te beroven.

  Rust in vrede jongedame
  God hebben jouw ziel.

  Familie sterkte met dit groot verlies.

  Sarie Sarie Torie


  Maak melding

 13. MMMMMMM OKE, wil de echte bonoe/loekoemang en of geesten verdrijver opstaan want zo te lezen hebben ze uw hulp nodig. Ene er is geen geld in de pot. dus wie van de b.l.mang durft.


  Maak melding

 14. Het zal me niwt verwonderen als al diw bakroes en jorkas Zoals koos brantimaka en anderen hier de hand in hebben .want ze zijn echt tot alles in staat .maar woj gaan nog voor 5


  Maak melding

 15. Waar kan ik een uitgebreid verslag hierover vinden, want er is niet genoeg info en details die ik nodig heb voor een serieuze analyse.
  Kan de politie de rapporten van alle gevallen vrijgeven misschien.
  Want ik wil graag details:
  Waar stonden de slachtoffers, hoe laat was het (tijdsverloop van gebeurtenissen), wie waren erbij, hoe deden zij, waar kwamen de slachtoffers vandaan vlak vóór het gebeurde, foto’s en video’s , schoolterrein.
  Eigenlijk van alles.
  Alvast bedankt.


  Maak melding

 16. In trance geraakt of eerder ingestort? Misschien kenden zij het meisje dat onlangs zelfmoord heeft gepleegd en konden zij het allemaal gewoonweg niet meer aan? Niet alles is de duivel mensen. Als iedereen vandaag de dag nog zo dacht, dan hadden de geestelijke en medische zorg zich nooit zo ver ontwikkeld. En technologie evenmin, sterker nog, de hele wereld zou nog in de middeleeuwen zitten..


  Maak melding

 17. Ja, Suriname wordt etterlijk en figuurlijk gedomineerd door de grootste demoon van Suriname met de naam Desire Delano Bouterse. Als wij deze demoon op 25 mei 2020 kunnen verslaan, zal Suriname weer normaal worden.
  Reden van mijn kritiek: Toen Bouterse er niet was , was winti op school krijgen onbekend. Nu is dat schering en inslag. Vanaf de komst van DDB waart er dus een domen in Suriname rond en die moeten wij bevechten. Of krijgen ze winti omdat de aan de jeugd beloofde laptops door deze demoon nooit is nagekomen. Weg mt demoon Bouterse.


  Maak melding

 18. @ Boesboe
  Ja alleen zij wist wat zij op dat moment heeft waargenomen om zover te komen. Zelfs de fam kan niet bevatten hoe dit kan.
  Ik ben zelf nagegaan. Toen ik hoorde dat 2 jeudige op de zelfde manier, dus suïcide. Zijn omgekomen.
  Dacht ik 1-11-2019 gebeurd. Dus numeriek 1-2-3.
  En ook nog op Allerheiligen volgens het Christelijk geloof.
  Nu andere jeudigen in trance of emotioneel van wat hun ( beste) vriendin is overkomen.
  Ja moet zeggen dat geesten rond kunnen dwalen, heb dit zelf meegemaakt toen ik op kamers woonde. Omdat het pand een oud monument gebouw was van de middeleeuwen. Eerder had een meisje zich opgehangen en daarna de 2de. Ik droomde dit, dat iemand die ik niet kende mij wilde wurgen in mijn slaap. Bij nader onderzoek bleek, dat er 2 meiden zich hadden opgehangen in die kamer. Gelukkig was ik sterk en heb ik dit overwonnen, maar de ander die na mij kwam hellaas niet!
  Ja je leest het goed in Nederland.


  Maak melding

 19. ik snap niet dat er mensen hier reageren die alles wijten aan de regering. kunnen jullie niet normaal zaken beredeneren zonder de politiek erbij te betrekken? het gaat inderdaad niet goed met het land, maar straks krijgt de regering nog de schuld van de droogte en de felle zon. Be reasonable or shut up!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.