Brandweer bevrijdt man uit auto na frontale aanrijding in Suriname

10
Brandweer bevrijdt man uit auto na frontale aanrijding in Suriname
Voertuig zwaar beschadigd bij aanrijding in Suriname.

Dit is over van het busje dat zondagochtend betrokken was bij een frontale aanrijding met een personenauto in Suriname. De bestuurder van de personenauto raakte bekneld en moest door manschappen van het Korps Brandweer Suriname uit zijn benarde positie bevrijd worden.

Het ongeluk zou hebben plaatsgevonden rond 01.30u aan de Martin Luther Kingweg (Highway). Het busje in kwestie kwam uit de richting van Paranam en ging in de richting van Latour. De personenauto kwam uit de tegengestelde richting.

Hoe de twee voertuigen op elkaar zijn geklapt is nog onduidelijk. De Surinaamse politie was ter plekke en heeft de zaak in onderzoek.

Het slachtoffer werd na bevrijding uit de auto, zwaar gewond door een ambulance naar de Spoedeisende Hulp vervoerd voor verder medische behandeling:

10 REACTIES

 1. In Suriname komen meer “idioten” op de weg dan straathonden. Die blijven voor hun veiligheid rustig op het erf. De idioten gaan de weg op, om anderen te verwonden en/of zichzelf dood te rijden. Helaas schuwen ze niet dodelijke slachtoffers te maken.


  Maak melding

 2. Lets Make Surinam Great Again

  Wir Shaffen Das
  Yess we can

  Ofa

  Er zal wel alcohol in het spel zijn geweest

  Als je weekend in de laten avond door het Centrum van paramaribo rijd is zeker 65 % van de automobilisten onder invloed van alcohol.. en wat ook opvalt er rijden steeds meer autos zonder licht.. heel vaak kom je autos tegen die helemaal geen achterlicht en ook geen Remlicht hebben.

  Ons land glijd af van een 3de wereld land naar een 4de wereld land..
  Toch hoor ik mensen in de regering het vaak hebben dat er toristen naar ons land gelock moeten worden.

  KONG DU SANG


  Maak melding

 3. Heeft niks met van derde wereld 🌍 naar vierde wereld 🌍 jij moet gewoon jouw auto checken als 🚗 bestuurder meer niet verantwoordelijkheid nemen dat is zoek ,en gewoon Roekeloos Rijden eerste klas in Suriname meer ze hebben in Suriname 🇸🇷 geen verkeerd fatsoen .het is ik ik de rest maar dood 💀 gaan ,de Politie 👮‍♀️ die moet Harder optreden tegen deze Hufter.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.