Boze vader geeft zoon rake klappen in klaslokaal

81

Via social media circuleert momenteel een filmpje van een boze Surinaamse vader die zijn zoon in een klaslokaal in het bijzijn van medestudenten een paar rake klappen geeft. Naar verluidt zou het voorval zich eerder deze week hebben voorgedaan op een middelbare school.

In het filmpje vraagt de vader de zoon waar hij gaat na school. Terwijl hij die vraag meerdere malen stelt pakt hij zijn zoon in een wurggreep en geeft hem een paar rake klappen. De zoon geeft uiteindelijk een antwoord en de vader stopt om hem te klappen.

De vader blijft zijn zoon na de beantwoording in een wurggreep houden en bedreigd hem. “Ik ben niet meer opgesloten hor, ik ben nu buiten, ik ga je ongeluk geven”.

Een medestudent legde het voorval vast en plaatste het filmpje vervolgens op social media. Er is een heftige discussie gaande over het voorval in Suriname. Hieronder het filmpje (UPDATE: het filmpje is door Instagram verwijderd):

https://www.instagram.com/p/B4apeWcA3Cg/

81 REACTIES

 1. Wellicht stoer van de vader, maar laat tegelijkertijd ook de onmacht zien.
  Velen van ons hebben nog steeds een achterlijke gedachtegang en dat uit zich in dergelijk gedrag.
  We moeten nog veel leren.


  Maak melding

 2. Ex bajesklant verkoopt zoon enkele klappen in de klas: Voorop gesteld dat de zoon zich misdraagt dan praat je als opvoeder eerst tegen je zoon.

  De zoon misdraagt zich kennelijk: Zo vader, zo zoon


  Maak melding

 3. Het zijn rake verschrikkelijke klappen van een vader die zelf niet het voorbeeld is een aanwinst voor de samenleving te zijn. Hij zat opgesloten en is nu buiten… zegt toch genoeg wat voor een rommel hij is.


  Maak melding

 4. De zoon wilde vlaggen uitdelen voor de VHP maar vader wilde dat niet het moesten vlaggen van de N??????.?. zijn en dat ga je dan op school aan je zoon duidelijk maken, want anders ziet papa zijn zoon niet omdat hij na de gevangenis niet meer bij mama mag komen omdat hij haar ook geklapt heeft.


  Maak melding

 5. Drol model
  Zeker zwart. Pakititi zou dit een opvoedende tik noemen

  Hopelijk komt deze lulhannes Bigi boi tegen.
  Als hij hem aankijkt schijt hij al in zijn broek


  Maak melding

 6. Sla je kind en hij zal hier gewend aan raken. Grenzen worden verlegd.
  Deze jongen zal precies op deze manier later te werk gaan.
  Sla NOOIT een kind, ook niet je eigen kind. Praat met hem, praat met haar


  Maak melding

 7. Nodeloze sensatie!! “Ik ben niet meer opgesloten (en dan?); ik ga je een ongeluk geven”.(wat een geweldenaar; dat zien de leerlingen). –
  Arme jongen, die het misschien geheim wilde houden dat papa in de bajes zit. –
  De onderwijzer zit als een kl**tz*k te kijken, zonder de zoon en de criminele vader te scheiden.


  Maak melding

 8. 80% van de Surinaamse ouders hebben geen opvoedkundige kwaliteiten. Wat ze laten zien is een diepgewortelde transgenerationeel probleem. Dat noem je huiselijk geweld, en dat moet aangepakt worden. Zoon mag van vader niet hosselen. Zelf geeft hij geen goed voorbeeld; ” ik ga je een ongeluk geven” ! Bedreigen en klappen helpen niet, samen in gesprek gaan met een hulpverlener zou nog kunnen helpen. De vader is niet alleen machteloos, maar gebruikt zijn onmacht ook nog op een verkeerde manier. Sarie torie.


  Maak melding

 9. Schande voor zo een vader sla je kind nooit dat is de beste .

  Heel mooi of je kinderen nooit slaat daar je ook oud word moeten zij voor je zorgen .


  Maak melding

 10. @ Oom Bert….neeeee Papa dat doe je niet echt niet al ben je boos wacht hem op t kantoor op maar sl a hem niet waar medestudenten zitten ze kunnen gaan pesten en jongeheer(student)kop op hij wilt t beste van je zien ga na school gelijk naar huis als je wat moet kopen meld m….criminaliteit stijgt dus hij wilt t beste uit je halen en VADER een ander keer niet meer hori ju srefi en de meester zit daar als een koulo bobo frede baboeng. VADER doe dat AUB niet meer wacht hem thuis af of op kantoor kan andere gevolgen met zich meebrengen mi e begi ju baja


  Maak melding

 11. Klopt. Die onderwijzer is net zo schuldig. Die jongen moet zich behoorlijk in de steek gelaten voelen omdat hij hem niet beschermt. Zelf niet n poging


  Maak melding

 12. Soms is het nodig. Want sommige ouders doen zo hard hun best om aan geld te komen.
  Soms twee en drie banen tegelijk. Kinderen moeten leren gehoorzaam te zijn.
  Klaarblijkelijk wil de vader het beste voor zijn zoon. Niet wat hem is overkomen.
  Back to basics !


  Maak melding

 13. Wat een watjes reacties hier🤣🤣

  Dit heet opvoeden en de vader deed zijn juiste aanpak, want wat als die kind gaat alcohol of drugs gebruiken? Of gaat met criminelen rondhangen of hij keert zijn familie en geloof tegen of eet teveel en word te dik of hij wordt homo.

  Dit zou juist helpen om je kinderen bedwingen dat ze naar ouders moeten luisteren.


  Maak melding

 14. Er is een campagne tegen kindersmishandeling heet No naki ma taki.

  Anderzijds als jongetje of meisje zodanig ontspoord dan is praten niet voldoende. Op jonge leeftijd begin die gangsterleven al.

  Die vader wil met harde hand voorkomen dat die jongetje gangsterleventje gaat leiden.

  Stel dan de vraag wat heb je liever dat hij harde klappen krijgt ter voorloming van een gangstertje te worden. Of zo laten en dan als hij allerlei misdaden op kerfstok heeft dan van de zijlijn al die uitlatingen zoals neerschieten en zo.

  Ik denk dan beter stevige baks en klappen ipv ontsporen tot zware crimineel…


  Maak melding

 15. Wanneer zoon rare dingen op de straat hoor ik vaak anderen dingen,nu wordt hij Hard aangepakt dan nu praten jullie weer anders ,jullie allemaal die nu soft reageren zijn Hypocriet als de pest ,want vaak hoor dat school 🏫 gaande jongeren zich misdragen na de schooltijd dus Vader heeft misschien vaker een waarschuwing 🚨 gegeven maar hij zag het misschien als een grap ,en wat doet de mede leerling 👨‍🎓 met zijn Telefoon 📞 in de klas hoort de telefoon 📞 niet in zijn schooltas te zijn en uitschakelen,weer iets dat niet hoort de juffrouw hoort daarbij op te letten maar waarschijnlijk geven ze de Docent 👨‍🏫 ook een grote Mond nu weet ik 100% zeker dat hij na de school 🏫 gelijk richting huis 🏠 gaat


  Maak melding

 16. Angst wekken is niet de manier van opvoeden anno 2019.

  Dit zal maken dat het kind alle mogelijke manieren zal bedenken om zich te onttrekken van het ouderlijk gezag.

  Mishandeling is strafbaar.
  Er is doormiddel van deze video voldoende bewijsmateriaal, waaruit mishandeling blijkt.
  Klasgenoten zijn de levende getuigen.

  Naar mijn inzicht dient deze vader in elk geval professionele hulp te krijgen ter correctie van het vertoonde gedrag.

  De vader moet, volgens mij, leren om zijn impulsen te controleren.

  Ongeacht wat het kind gedaan heeft, is mishandeling niet de juiste manier om het kind iets aan te leren.

  Overigens geeft de vader aan dat hij in de gevangenis heeft gezeten.
  Dat wil zeggen dat de vader wel-dan-niet vrijwillig heeft verzuimd om bij te dragen aan een gezonde opvoeding van het kind.

  Een kind is zonder kennis, normen en waarden geboren.
  Ouders dienen deze zaken aan de kinderen mee te geven en opleidingsinstituten vullen dit aan.


  Maak melding

 17. Meneer Bert hier in Nederland 🇳🇱 wordt er niet geslagen tocht zetten ze hun ouders in een verzorgingshuis,hier hebben ze kinderrechter ,hier hebben ze geen respect ✊ voor hun ouders hier schelden 🤬 ze hun ouders uit,zoals kanker Hoer,kutwijf en van alles en nog wat ,en Surinamers hier in Nederland 🇳🇱 hebben die gedrag van die Hollanders over genomen en wanneer ze die schande op 😩 straat krijgen dan komen ze met smoesjes thuis 🏠 is Hij of Zij niet zo .


  Maak melding

 18. Voor je je mening geeft zou je moeten weten waarom hij die jongen gaat slaan en waarom op school.
  Ik hoop dat deze jongen nog durft om naar school te gaan. Papa hoeft niet trots te zijn op zijn gevangenisstraf.
  Jij als vader moet een voorbeeld figuur zijn.
  Waar is mama in deze??


  Maak melding

 19. Jammer voor dat kind! I.p.v te praten met zijn mond, praat hij met zijn hand. Nu zijn de beelden viraal. De jongen zal zich ook heel diep schamen!!! Het gedrag van de vader ten opzichte van de zoon kan leiden tot vele gevolgen. Praten is altijd de eerste en beste optie en ook vooral de omgeving speelt een grote rol. Advies aan vader:
  Beste meneer ik zie dat u heel boos bent, maar ook uw zoon hft emoties. Praten julli het aub uit en kijken julli SAMEN hoe julli dit probleemje professioneel kunnen oplossen.En meneer blijft u door praten met uw kind. Het is een puber en het zal cker moeilijk zijn maar in ieder geval NIET ONMOGELIJK. Het allerbeste samen!!!


  Maak melding

 20. Grote klootzak, had opgesloten moeten blijven, noem je dit opvoeding? Deze klootzak had nooit de kans moeten hebben, om kinderen te verwekken, heel triest voor die jongen, om in bijzijn van zijn medestudenten mishandeld te worden door een vader.


  Maak melding

 21. Beste mensen wat ik weet, dat kinderen hun vader als een HERO zien. Maar, in dit geval denk ik niet dat het hier gaat om een biologisch vader. Je mishandeld je bloedeigen zoon niet op een beestachtig manier. Des te meer niet, in het bijzijn van mede leerlingen. De leerling zal naar schatting wel boven de 16 jaar zijn. Dit is duidelijk mishandeling. Kindermishandeling. Dit geval moet tot de bodem onderzocht worden door de politie. Er is recentelijk een geval geweest op de Hendrik school. Een jonge dame heeft vroeg smorgens zelfmoord gepleegd. Rara?


  Maak melding

 22. Dit had de vader nooit moeten doen. Hij heeft zijn zoon te kakken gezet. Zulke kinderen kunnen door dit soort handelingen aan het kortste eind trekken en zich van het leven beroven. Dit is in het verleden vaak genoeg voorgekomen. Hij had beter thuis in gesprek kunnen gaan met zijn zoon. Wanneer dit je overkomt, vergeet je het zolang als je leeft niet. Hopelijk gaat zijn zoon dit later niet doen bij zijn eigen kinderen. Ik vind persoonlijk dit gedrag van de vader erg schandelijk. Zo iets doe je niet. Dit is kindermishandeling. De leraar grijpt ook niet in. Alles kan en mag in ons land wat God verboden heeft. Deze vader moet zich diep schamen voor zijn handelen. Hij blijft ook crimineel gedrag vertonen naar zijn eigen zoon toe. Hopelijk heeft hij geen kinderen meer, want die zullen het ook bezuren.

  Sarie Torie.


  Maak melding

 23. Het is verschrikkelijk om als kind mishandeld te worden. Je eigenwaarde gaat omlaag en heb geen zelfrespect meer. Het is zelfs zo erg dat zo een kind een serie moordenaar kan worden op latere leeftijd door de trauma dat hij heeft opgelopen. Ik werk als beveiliger in een instelling en zie cliënten die ontwricht zijn, vanwege de trauma van hun verleden. Is triest allemaal!


  Maak melding

 24. Deze vader reageert zijn frustratie op zijn zoon af hij is maar met één doel buiten gekomen om zijn zoon Ongeluk te geven, dit heeft niets met opvoeding te maken maar met mishandeling, ze moeten hem opsluiten. Respect dwing je niet af met slaan maar met praten. Die vader heeft zijn zoon Vernederd en de Leraar staat erbij als een Ezel hij had die jongen moeten beschermen omdat de kinderen onder zijn hoede zijn.


  Maak melding

 25. Voor t eerst krijgt DESIE DELANO BOUTERSE..onze sterke LEIDER niet de schuld. van de DOMME MASSA uit de Oranje..en Groene Algen partij.

  2020 BOUTA PRESIDENT BAKKA !!!!!!

  NA WANG HIEPIE POE POE HIER WEER!
  NDP/BOUTA OH PRIET OEN MARS BAKKA! Jullie komen noooit meer aan de macht a volk no dong moro..jullie zijn PANNENKOEK EN.


  Maak melding

 26. Damsco ,dit heeft niks te maken met politiek.
  Is duidelijk een opvoedingssituatie.
  Toen wij naar school gingen , kwamen ook de ouders je tikken verkopen en thuis werd het herhaald.
  We moeten ophouden voor elk kakkerlakgedoe de politiek erbij te betrekken.
  God is watching us.


  Maak melding

 27. Deze idioot is geen vader maar een hit en run spermadonor, geen wonder dat deze junkie vroeger of later gaat beklagen dat zijn kinderen hem niet thuis willen hebben.


  Maak melding

 28. Zo zo zooooo! Als ik naar deze beelden kijk, heb ik heimwee naar vroeger. Het ging er zeer georganiseerd en gedisciplineerd aan toe. Als het zover was dat je een stevige aframmeling moest krijgen , een koti’go dus, gebeurde dat in alle beslotenheid en in een veilige omgeving zoals thuis. Jou werd beleefd ,doch indringend gevraagd je broek naar beneden te doen, zich voorover te bukken en op de schoot van de pleger te liggen. Het foefje zat erin gelegen zoveel als mogelijk, onderbroeken aan te doen om de slagen van de riem te verzachten. Verder , af en toe voor de schijn effe kreunen om de pleger vooral het gevoel te geven dat hij/zij flink bezig was. Dat waren goede oude tijden.

  Wat zich hier echter voltrekt, is niets anders dan een gangsteroptreden, alle goede bedoelingen van de vader ten spijt. Dit moet hij doen in de gevangenis met zijn compagnons. Wat moet met de vader gebeuren? Wat is er gebeurd met de onderwijzer die vorig jaar een meisje als een pingo van hot naar her sleepte op het schoolerf? Niks. Ik hoop dat men zich goed over het slachtoffer ontfermt. Ik verwacht dat de vader zelf wel tot inkeer komt( anders moet hij gestimuleerd worden) en dat ze uiteindelijk beste vriendjes worden. Het bloed kruipt nu eenmaal waar het niet gaan kan . De leraar was vrij passief. Hij leek wel overrompeld en zich geen raad wetend met de situatie. We hebben veel huiswerk. Tye pôti.


  Maak melding

 29. Surinamers ervaren het land als.. een waar het lot volslagen nergens naar leidt.. Met een woord.. miserabel .. Gouw boos worden is uiting van hopeloosheid… Politici…hebben voor gezorgd dat een groot deel van het volk.. tegen een ijzeren muur aankijken..


  Maak melding

 30. Let wel!!
  Er zijn genoeg autoriteiten in Suriname die dit gedrag van de vader zullen afwijzen en de gemeenschap een handreiking zullen geven hoe het dan wel moet. Laten wij voor de vader bidden, dat het goed zal komen met zijn frustraties, en ook met zijn zoon voor deze vernedering.


  Maak melding

 31. Wat een rotte vader ….eigen kind met klappen bestraffen ….boi pah ga liever via wijdenbosch brug naar beneden springen …dan bevrijdt je eigen probleem ….saka saka beest


  Maak melding

 32. Totaal ongeschikt als opvoeder.En de onderwijzer die gewoon toekijkt en niet ingrijpt.Stel dat de vader de zoon gewurgd had.Moge dit filmpje wereldwijd viral gaan!!!


  Maak melding

 33. Wat een vernedering voor die jongen. Wacht tot dat je kind thuis is, dan spreek je hem aan. Waarom op school. Wat een achterlijk gezwamp die vader. Ook nog een bajes klant? De leerkracht ook zo een klootzak? Toekijkend en niks doen. Wanneer gaan deze Suries het leren? Kom op pa, niet jou zoon mishandelen. Pa, je geeft zelf geen goed voorbeeld want je bent pas vrij.🤔


  Maak melding

 34. De vader is waarschijnlijk zelf met veel slaag opgevoed om in het gareel te lopen. Heeft Waarschijnlijk niet geholpen want hij zat zelf in het gevang. Heeft ook niet van geleerd dat het anders moet.
  Sommigen leren gewoon niet


  Maak melding

 35. Er is een sexuele afwijking die heet spanking. Ik heb mij altijd afgevraagd waarom iemand zich vrijwillig een pak slaag op de billen laat geven. Nu begrijp ik het, het is heimwee naar vroeger.


  Maak melding

 36. Haha.
  Ik lees hier dat je vroeger in een veilige omgeving afgeranseld werd thuis. Lekker veilig

  Aangezien dit voorval de pers heeft gehaald kan de politie hier niet omheen.
  Zij moeten deze lulhannes oppakken voor kindermishandeling en huisvredebreuk. Hij is immers op school in de klas als een imbeciel te keer gegaan.
  Bovendien heeft dit een verschrikkelijke impact op de andere kinderen.
  Justitie in Nederland en Suriname moet ook figuurtjes die dit toejuichen een bezoekje brengen.


  Maak melding

 37. Spanking op sexueel vlak is heeeeel wat anders. Jij krijgt meppen op je billen waar je van klaarkomt Hans, en nee ik heb geen ervaring mee.
  Ik ben geen voorstander van slaan op deze manier, maar die jongen is misschien tig keer gewaarschuwd, wie niet horen wil moet voelen.
  Die jongen heeft tenminste een vader die zich om hem bekommerd en hem wil behoeden van de fouten die hij zelf gemaakt heeft.
  Waarom vragen waar ma is?? Moet een gezin 1x 24u bij elkaar zijn, mischien is ze op het werk, komt ze uit nachtdienst en rust ze uit …..ga maar door.
  Een pak voor je broek.. wie is er niet groot mee geworden???


  Maak melding

 38. Deze handeling is op verkeerde tijd en op de verkeerde plaats, hij zet die jongen voor schut bij zijn klas genoten! Hoop niet dat hij hetzelfde gaat doen met zijn kind (eren. ) Sommige mensen vinden dat de leraar een bobo is, omdat hij niks deed om zijn leerling te beschermen.Ik vind de leraar verstandig, het enigste wat hij kon doen lijkt me om met de vader te praten, om het les lokaal te verlaten.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 39. Meld je aan net als Damsco hij heeft al werk gevonden bij NDP om Cocos bomen te klemmen aan de Ocer partij centrum NDP Kernkampweg meld je aan bij R Abrahams heeft altijd werk of bij Dagoe Hoogie


  Maak melding

 40. Mix Chick,
  Wie? het heeft allemaal met milieu te maken waarin je bent opgegroeid. Hij die wordt geslagen zal later ook gemakkelijker slaan. Je moet je poten gewoon thuis houden. De opmerking van Hans was natuurlijk niet serieus bedoeld.
  pakiri is de grootste idioot
  Het kind wordt thuis in een veilige omgeving!!!!!!!!!! afgeranseld. Goede oude tijden. Zwaar gestoord
  Hoe krijg je het voor elkaar om het ook nog eens goed te praten en te verheerlijken.

  Justitie moet, ook zonder aanklacht deze man wegens
  kindermishandeling (eigen kind en alle kinderen die dit moesten aanzien en trauma’s oplopen)
  en
  huisvredebreuk oppakken. Hij heeft zich onrechtmatig toegang verschaft tot het schoolgebouw en klaslokaal

  Justitie in Nederland en Suriname zou de achterlijke zwijnen die dit hier goed praten of erger een bezoekje moeten brengen.
  Alleen laffe honden vergrijpen zich aan kinderen en maken misbruik van hun macht


  Maak melding

 41. Damsco NDP Regering heeft 10 jaren niet betaald voor de stroom van de waterkracht centrale .

  Het bedrag is op gelopen naar 100 miljoen USD in 10 jaren dat NDP Regering niets heeft betaald .

  Denk Bouterse dat hij de stuwdam gratis gaat krijgen na tien jaren nooit 1 SRD betaald aan Suralco .

  Regering Bouterse NDP zijn geen mensen die schulden aflossen zo ook de bruggen konden zij niet aflossen van J Wijdenbosh de nieuw Front onder Vene moest de bruggen aflossen .

  Zo ook Para Industrie waar men stenen en tegels Borden en flessen kon maken fabriek uit Brazil kosten 50 miljoen heeft nieuw Front ook afgelost .

  Para Industrie bestaat niet meer verkocht als oud ijzer door NDP leiders


  Maak melding

 42. @ Wendy
  waar is mama vraag je je af?
  Ze zit in de wachtkamer bij de dokter. Hij heeft haar ook een lesje geleerd.
  Zal door idioten hier ook wel weer goed gepraat worden.
  “wie is er niet mee groot geworden”? Ik heb gelukkig nog nooit een man een vrouw zien slaan en omgekeerd

  De juf/meester had moeten ingrijpen? Misschien, misschien ook niet.
  Ze is vreselijk geschrokken; bokito is razend. Of het zou helemaal uit de hand zijn gelopen, kinderen zouden in paniek zijn geraakt
  Nu de schrik minder is moet ze naar de politie stappen.


  Maak melding

 43. Dit noem je het ouderwetse opvoeding. Ik heb ook een paar klappen gehad vroeger. Gelukkig ben ik niet slechter van geworden. Ik heb nu 2 kinderen die de zgn moderne opvoeding krijgen. Praten en nogmaals praten en af en toe een straf uitdelen. Bij sommige kinderen werkt het wel en bij sommige weer niet. Sommige kinderen ervaren het als een slappe boel. Ik weet niet wat deze jongen heeft gedaan dat die vader zo boos is geworden. Hij is misschien bang dat hij zijn voorbeeld gaat volgen of erger. Ik zou het heel anders aanpakken, maar eerlijk gezegd heb ik soms de neiging om de jongste van mij een ouderwetse opvoeding te geven. Hij luistert voor geen meter en weet alles beter.


  Maak melding

 44. @ Glenn
  haha. ik begrijp je frustratie wat de jongste betreft. Het is onmogelijk om je te zeggen wat je moet doen.
  Dat kan alleen onze econoom, socioloog en psycholoog Rob.
  Bedwing je, laat je partner het voorlopig oplossen op haar manier!!. Al zie je en meen je dat dit niet juist is.
  Je kan natuurlijk ook met je ouders praten. Hoe hebben zij dit gedaan? Misschien was jij ook stout vroeger en je broers niet. Grapje


  Maak melding

 45. De school is niet veilig voor studenten.De schoolautoriteiten moeten verantwoordelijk gehouden worden.Ze zijn niet bij machte geweest deze brutale geweldenaar te stoppen.De politie moest ingeschakeld worden en de so salled vader moest ter plekke gearresteerd worden. Het is erg genoeg dat je een pakslaag van je vader op school krijgt en erger nog iedereen vooral je vrienden zijn getuige van deze laffe daad van een vader.De vader heeft laten zien dat hij zich als een beest gedraagt die zich in hem schuil houd en die hij graag tentoonstelt. De autoriteiten moeten de ouders van deze jongen echt straffen want thuis doen ze erger met de jongen.
  Nu is de leerling for life getraumatiseerd.Nee ,de scholen in Suriname zijn niet veilig.Het is erg dat een ieder de school lokalen binnen kan stappen tijdens schooluren en je bont en blauw slaat zonder dat de schoolautoriteiten actie nemen .
  De scholen in Suriname hebben echt security guards nodig .


  Maak melding

 46. De vader heeft vermoedelijk geen hoge opleiding genoten en is van het juiste pad afgeraakt. Hij wil voor zijn zoon een betere toekomst, maar die luistert niet naar de moeder. Vader is zit niet meer opgesloten en wil (met harde hand) zijn zoon heropvoeden. De manier waarop hij dat doet, kan je wel afkeuren, maar in ieder geval wordt zijn zoon niet één van de rovers in de toekomst.


  Maak melding

 47. Hoe komt het dat deze man nog steeds vrij rond loopt? het gebeurt in de klas maar niemand doet aangifte? Als dit niet op social media was verschenen had geen haan naar gekraaid.


  Maak melding

 48. Justitie is welkom bij mij thuis, de koffie/oefende staat klaar. Ik ben geen voer voor hun, heb nl 0,0 op mijn strafblad. Ze hebben hun handenvol aan Holleeder figuurtjes meneer Picolaas, fijne dag nog.
  Zijn jij en Hans dezelfde persoon, jij weet nl precies wat hij bedoeld😉


  Maak melding

 49. @Mix Chick
  Ik heb geen idee waar je het over hebt.
  Je stelde een vraag namelijk
  Een pak voor je broek.. wie is er niet groot mee geworden???
  Ik reageer door te schrijven.
  Wie? enz
  Vervolgens wijs ik je erop dat de opmerking van Hans niet serieus bedoeld is. Kan toch niet?
  Maar misschien ook wel.
  Je vraagt of ik dezelfde persoon ben als Hans.
  Het antwoord hierop luidt; neen, het is inderdaad zo dat er veel personen zijn met een dubbele of driedubbele account.


  Maak melding

 50. Hij woont niet in bij zijn gezin en anders had hij het geweten.
  Ik maak ook geen grappen het is mijn huis en mijn regels gelden niet dat van de tienerdochter/zoon.
  Ik ben old scool geen kind komt op me hoofd zitten.
  Als ze borstel of een snor hebben denken ze dat ze er al zijn.
  Je bent er al als je je diploma’s heten u maandelijks je salaris op tafel smijt. Ach!!!


  Maak melding

 51. Ik praat het niet goed. Maar soms kan iemand zijn zelfbeheersing verliezen.
  Enkele jaren geleden verloor ook een directeur van een school zijn zelfbeheersing tegen over zijn dochter, toen die voor de zoveelste keer laat op school kwam.

  Hij gaf haar een verschrikkelijk pakslaag.

  Wat is het verschil tussen deze bajesklant en de directeur?
  Ze willen allebei het beste voor hun kind.
  En geen van beiden doen het op de juiste manier. Maar laten we niet te snel met oordelen.


  Maak melding

 52. Waarom wordt de man afgerekend en veroordeeld op het feit dat hij heeft vastgezeten? Niemand weet waarom hij zat. Misschien wel onschuldig. Mensen oordelen hier te snel. Praten erover datSurinaamse ouders geen opvoedkundige achtergrond hebben. Maar sommige mensen hebben geen kennis om goed een mening te geven.
  Think about that.


  Maak melding

 53. Zelfbeheersing
  Deze man kwam van huis of wherever. Emotie, waardoor je je zelfbeheersing verliest – nog steeds, hoe lang was hij onderweg van A naar B? Hou op.
  Te laat op school komen en dan slaan? Dan ben je ziek
  Het verschil vraag je en je geeft als antwoord de overeenkomst.
  De overeenkomst is dat beide ziekelijk gestoord zijn en geen kinderen hadden moeten hebben.
  Hoezo, niet te snel oordelen. Wat kan hier boven tafel komen waardoor de idioot het recht krijgt om te slaan.

  Suriname is love
  ik dacht dat je de schoenenborstel van onderen bedoelde. haha.


  Maak melding

 54. Mijn vader deed het ook bij zijn kinderen op school. Vernederen voor de ogen van volwassenen die toekijken. Hij verloor daarmee volledig het respect van zijn kinderen toen ze volwassen waren en stierf zonder zijn kinderen. Wie haat zaait en het bedje dat je hebt opgemaakt daar moet je ook in gaan liggen. Kinderen zo behandelen is geen opvoeding is gemeen en wreed. Je maakt geestelijk klein. Domme mensen die het voor vader opnemen. Zijn lot heeft hij immers zelf al bezegeld.


  Maak melding

 55. Wat een opvoeding vader is gefrustreerd en reageert dat op zijn zoon af sla je kinderen niet koester ze vermaan en onderwijs ze in liefde ,en je zal iets prachtig waardevol voor terug krijgen ,beschadig je kinderen niet ook ben jij de vader / moeder weet 1 ding alles wat je met liefde doet weegt licht ,ouders die hun kinderen mishandelden ,moeten daar voor gestraft worden ,je houd niet van je kind want je zet je kind voor schut bahhh bahhh hersenloos dat je bent idioot


  Maak melding

 56. wat een raare opvoeding zal ik op het werk komen en waar een ieder bij zit jou wurgen en klappen kijk eens ff hoe het aanvoelt die mensen van vroeger hebben nog slavernij allures, ze,moeten stoppen met
  keti kotti welke ketie ze slepen er nog mee zoals die basja ze sloeg dat hanteren ze bij hun eigen kinderen dus slavernij zit in jullie kop en is nooit geëindigd


  Maak melding

 57. Leerkracht ook fout. Zijn hele opstelling leek alsof hij wilde zeggen is goed gehandeld door de vader.
  Want staat even op en loopt weer weg. Terwijl hij als opvoeder ook de vader gelijk moest weerhouden en aangeven dat thuis te bespreken met de zoon.
  Ook de jongen die het geplaatst heeft totaal fout. Weet je wat je met zo een leerling doet. Hoevelen hebben het niet gezien en gedeeld.
  Gelukkig verwijderd. Maar ja hoe zal de jongen zijn mede klasgenoten moeten facen.?
  Stel dat de filmer in zijn schoenen stond hoe zou hij zich voelen . Shame on him en de teacher and sure the father


  Maak melding

 58. we leveren allemaal commentaar maar we staan niet in die man zijn schoenen. ex – crimineel of niet maar als volwassen weet hij dat wat zijn kind doet waarschijnlijk foute boel is. en hij – en geen enkel ouder – wilt het zelfde voor zijn kind als wat hij heeft doorstaan. en we weten allemaal hoe tieners kunnen zijn. dat waren wij ooit ook. en ik ben geen voorstander van mishandeling maar een paar klappen hebben sommige kinderen van nu echt wel nodig. mijn moeder 70+ kreeg een neefje als kweekje in huis. afspraak was niet liegen, altijd netjes je huiswerk maken en lessen leren. en laat de leerkracht mij nooit bellen dat je een van deze dingen niet doet. want ik kom dan met een riem in de klas. ja oma. elke dag vraagt oma het zelfde, zelfde liedje ja oma les geleerd huiswerk gemaakt, bambambam leerkracht belt. oma rolt der riem op trekt neefje voor de klas in priet ing wan tu. vandaag de dag, wie is oma intens dankbaar. wie is meteen 360 graden gedraaid en beste gedrag getoond en wie liep trots met zijn diploma uit school.. als wij als ouders onze kinderen niet in het gareel proberen te houden. wie gaat dat voor ons doen. en ook als het soms betekend dat ze een pakslaag verdienen. wij , ouderen zijn daar niet slechter van geworden. kijk naar de verhouding van tieners nu en vroeger. wie zit meer in de misère. de van vroeger of nu. wie werkt harder, wie vind school belangrijk en gaat graag naar school. wie heeft meer puberaal gedrag, wie helpt thuis uit, wie geeft ouders en andere ouderen een grote smoel.noem maar.. mijn kinderen zijn 30 plussers. ze hebben allebei 1 keer in hun leven een flinke smoel klap gehad. gewoon omdat ze dachten dat ze on respectabel taal mochten gebruiken waar ik erbij stond. respect afdwingen doe je meteen en niet nadat ze tig keer iets hebben gedaan en daarna pas handelen . dan handel je niet omdat je vind dat ze bv geen respect tonen maar omdat je moe bent geworden van wat ze aan het doen zijn. je hebt hun gedrag dus eerst geaccepteerd en je wil t later corrigeren omdat het je hindert. die ene klap was gelukkig genoeg. vandaag de dag hebben ze allebei hun eigen bedrijven. ze zijn ferm streng en resoluut opgevoed en ze hebben hun dank uitgesproken toen ze zagen dat alleen zij van hun vrienden naar de universiteit gingen. ouders die mijn kinderen vroegen om hun kinderen te stimuleren om ook naar school te gaan. opvoeden komt in allerlei soorten er is geen regel voor opvoeden want elk kind is anders en heeft een ander aanpak nodig. ontdek dat van je kind dan komt het vast goed. maar ik zeg altijd.. surinaamse ouders willen altijd boven hun kinderen staan no matter what. alles afdwingen en bedreigen. maar zelfs als je een pakslaag geef hoort daar geen bedreiging bij. een pakslaag of tik of hoe je t wilt noemen is om dat kind er aan te herinneren dat het foute boel word als die niet verandert. als je bedreigd wilt zo een kind je juist bewijzen dat jij fout zit.. en dan mogen jullie vinden wat jullie willen. ik heb liever de opvoeding vroeger dan die van nu met al die stront regels die kinderen de overhand bied waarbij ze geen eigen normen en waarden meer respecteren laatstaan een ander respecteren


  Maak melding

 59. Wat een “held”🦾als je niet normaal kan communiceren sla je gewoon de boel kort en klein.Bij wie is dan een steekje los bij een volwassen persoon die bij gebrek aan scholing maar liever begint te meppen omdat hij toch niet de macht van het woord kent, of bij een puber tiener die met een goeie preek heus wel op zijn tellen past.? De Surinaamse ouder denkt alles met de riem opgelost te krijgen, jammer van al die criminelen die er rondlopen, geloof mij die hebben allemaal klappen gekregen en wat heeft dat opgelost? Ga een gesprek aan, kinderen zijn niet achterlijk als je ze de reden uitlegt staan ze er open voor.Ik heb zelfs drie zoons en ik heb nog nooit ook maar mijn stem hoeven te verheffen, wel veel praten, praten en nogmaals praten, vragen wat ze zelf een gepaste straf voor hun daden vonden en geloof me het zijn keurige verantwoorde mannen geworden waar ik heel trots op ben. Dus praten en niet schreeuwen, zet ze aan tafel en PRAAT!!! kost niks extra.


  Maak melding

 60. Mensen !!!mensen!!! Vele hier schreeuwen dit en dat maar waarom vragen jullie je niet eerst af waarom hy klappen krijgt van zijn vader….ik ben zelf geen voorstander van slaan….maar blijkbaar heeft hy iets gedaan wat totaal niet door de beugel kan…….proberen jullie eerst erachter te komen waarom hy klappen krijgt voor dat er van alles wordt geschreeuwd man…….verdorie!!!!!!!


  Maak melding

 61. Dus als hij iets gedaan heeft dat in JOUW ogen niet door de beugel kan dan sla je
  O. Ok
  Van een pak rammel zal hij veel leren
  Oa ervoor te zorgen dat hij het beter moet doen.
  Van praten en hem dingen uit te leggen zal hij het niet leren


  Maak melding

 62. Ik blij dat instagram dat filmpje verwijderd heeft.
  Want tegenwoordig wordt alles gefilmd en mensen zitten achter hun PC’s (lees Picolaas) op alles commentaar te geven terwijl niemand het heeft over die kwal, die dat filmpje online heeft gezet.

  Iedereen voor schut zetten. Ik zou een aanklacht indienen of pa op hem afsturen.
  We hebben recht op privacy!!!


  Maak melding

 63. DrDisrespect Ken je dit liedje Joe mama dati na joe gudu en joe Papa na joe brudu? Sla geen van beiden het gaat op jou geweten werken if joe feni dati ding fong joe sondro wang rede, da a ting doro gi joe fu knapu tap i egie futu.


  Maak melding

 64. Wat doet deze vader nou?
  Is hij helemaal gek geworden? Weet je wat die taart gekost heeft? Het is de schuld van dat jochie dat niemand bij hem wil komen op zijn verjaardag. Hij had hem een afgedonderd pak slaag moeten geven.
  Wie is er niet groot mee geworden, lekker in zijn veilige omgeving, die goeie oude tijd
  of, of
  ad.nl/buitenland/beroemdheden-geven-jongen-11-beste-cadeau-ooit-nadat-niemand-naar-zijn-verjaardagsfeestje-wil-komen~a04d9a22/


  Maak melding

 65. Glenn -Mijke-Kimmy@ idd ben het helemaal eens. vroeger heb ik ook op mijn donder gehad, ik ben er niet slechter van geworden en dat was toen en nu is het praten en praten. Maar ze zijn soms zo eigenwijs en weten het beter en als je als ouder ze corrigeert zitten ze met een prul lipje van hier tot chunter en als ze er achter komen voor de zoveelste keer komen ze met hun staart tussen de benen om je geen gelijk te geven maar kom door mama en of papa want je heb me niet tegen gehouden. Dat is de jeugd van tegenwoordig en zo lui als de pest en de hele dag met een telefoon of lapp-top. Daar krijgen ze hun opvoeding en kopieeren alles wat maar bij een ander mag en kan.
  Wat zoonlief betreft ik zou zo graag willen weten wat daddy zo boos heeft gemaakt om hem naar de keel te vliegen.

  Stel dat hij buurmeisje of jongen en of zusje wat aangedaan heeft wat niet door de beugel kan dan denk ik dat velen anders praten. Voor een lepeltje suiker stelen gaat daddy echt niet naar school hoor.
  Maar die daddy had het ook ander kunnen aanpakken en vooral niet op school. Maar ja de situatie is SU doet de mens rare sprongen maken.

  En iedereen die het over HOMO heeft nou en dan hij /zij blijft een mens. Zielig gewoon en men wil over verandering praten. HOE ZO!!!!! Moet je die dan doodslaan?????
  Verandert de wereldbegin bij je zelf!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.