Agente valselijk beschuldigd van doodschieten collega

22
Politieman dodelijk geraakt door kogel uit wapen van collega

Via social media circuleert momenteel een foto van een Surinaamse politieagente met een bericht dat zij vrijdagnacht haar collega Romario Misiedjan doodgeschoten heeft. Een woordvoerder van het Korps Politie Suriname zegt aan Waterkant dat het bericht vals is.

De woordvoerder laat verder weten dat de agente in kwestie wel op de plaats delict aanwezig was, maar niet op Misiedjan geschoten heeft. Misiedjan was samen met agent E. gereden naar de locatie toen de Basis van Latour de melding binnenkreeg.

Volgens de woordvoerder is Misiedjan per ongeluk geraakt door een kogel uit het wapen van Agent E. Dit nadat die schoot op de inbreker omdat die hem aanviel met een mes. De woordvoerder betreurt het dat de agente ten onrechte is beschuldigd.

De foto en het vals bericht is geplaatst door Lorenzo Pika op Facebook. De foto circuleert momenteel naast Facebook ook op andere social media kanalen zoals Twitter en Instagram en is inmiddels duizenden keren gedeeld. Hieronder de foto met het bericht:

- Advertentie -

22 REACTIES

 1. Het is al erg genoeg voor wat er is gebeurd. De recherche heeft de taak uit te zoeken uit welk vuurwapen de kogel is afgevuurd. Gezien er veel vuurwapen gevaarlijke idioten rondlopen zonder vergunning is het dit onderzoek afwachten. Het rechtssysteem in ons land deugd niet. Criminelen worden veel te snel vrij gelaten en gaat weer stelen, roven, moorden. De straffen in ons land zijn veel te laag, waardoor Santo Boma een vakantie oord is voor criminelen. Amerika weet criminelen goed op te bergen voor jaren. Zelfs een kruimeldief krijgt 5 tot 6 jaar. In Suriname een paar maanden of zij worden weer vrij gesproken. Hierdoor draait het systeem in hetzelfde kringetje. Sommige gasten zijn geboren dieven, criminelen zit in hun DNA. Er zal iets moeten gebeuren om ons land weer goed op de rails te krijgen. Ik hoop van harte dat deze politie agente niet de schuldige is, daar zij juist haar collega wilde beschermen. Het kan ook een afgeketste kogel zijn uit haar vuurwapen. Het onderzoek zal afgewacht worden.

  Lorenzo Pika, is familie van Brunswijk en Money Hond.
  Deze jongeman is rechercheur want hij weet zeker dat de kogel uit het vuurwapen van de agente afkomstig is, afhangende het onderzoek.

  R.I.P.
  Familie sterkte


  Maak melding

 2. Wat een rover niet teweeg brengt allemaal ! Dood en verderf. Jammer dat eens een klein lief kind een rover word op latere leeftijd. Sterkte aan de nabestaanden. 💔


  Maak melding

 3. Landgenoten.. het politieapparaat en de landsvedediging.. militairen zijn onvoldoende getraind om de zware criminaliteit het hoofd te bieden… Bedoeld de plotselinge mesaanval of… wat de militairen overkwam vis a vis de Brazilianen


  Maak melding

 4. Ze moeten de klootzakken die valse beschuldigingen op fb plaatsen opsluiten. En degene die ze als gek doorsturen een stevige boete geven.
  Daarom komen we niet vooruit. Hele dag zitten ze op social media. Werken ze wel??


  Maak melding

 5. Daar gaan we weer. Ellendige social media. Domme mensen die iets moeten posten alsof ze erbij waren. Deze hebie wordt steeds erger. Wat voor niveau hebben deze mensen? Zomaar foto’s van mensen plaatsen op social media? Zomaar een discussie voeren zonder inhoud? Niet bij nadenkend hoeveel meer leed ze veroorzaken? Te zielig dit🤮🤮🤮🤮


  Maak melding

 6. Zo zie je maar de mentaliteit blijft het zelfde en wordt alleen maar erger. Dat is het leven nu in Suriname. Het overgrote deel zit maar te ouwehoeren over niets en anderen neerhalen, heel sensatie belust. Zelf de ¨opgeleiden/voorbeeld mensen¨ doen aardig mee. En zo gaat het ´t kringetje rond en is moeilijk te breken. O ja, er zijn ook wetten voor hoef je echt niet naar een land, in dit geval China, te gaan om te weten hoe iets aan te pakken of veranderen.

  Deze Pika hoort een goeie berisping te krijgen en per direct een rectificatie met excuses.


  Maak melding

 7. Valt het niet onder smaad en laster.
  Zo iemand moet toch opgepakt worden omdat hij de (goede)naam van de agente door het slijk haald. Mevrouw de agente, doe aangifte asjeblieft.


  Maak melding

 8. Lydia@ daar ga je weer net als de rest op social media en hier op wkn vraag jezelf maar eens af of het geklaag en gescheld een positieve bijdrage is en of het iets helpt aan al de problemen in Suriname
  Dus Laat Me


  Maak melding

 9. Wat een sensatie vam Lorenzo Pika ie no sabi of deh zeker maar ju e piri ju snuit e beschuldig oppakken deze onrust zaaier en laat de familie in alle rust hun leed verwerken dalek wang heri ka van Agente Z.E beng wani Misidjan daarom a kiri eng omdat hij zn vrouw heeft oeng kba beschuldig zomaar alsof je daar was….foei Pika foei toch klootzak foei!!!!


  Maak melding

 10. Als ik die agente was zou ik deze persoon laten vervolgen. En een schadevergoeding eisen. Het is niet niks om.zo op sociale media te kijk gezet te worden


  Maak melding

 11. Zeker een trieste gebeurtenis die om een diepgaand onderzoek vraagt. Het is niet aan derden zoals deze meneer Pika om een bericht inclusief foto’s op social media te plaatsen. Trouwens zijn bericht zit vol taal-en spellingsfouten , schrijf dan toch niks en hou liever je grote mond liever dicht.


  Maak melding

 12. Pika lorenzo je lult joh koulo.
  Een ongeluk schuilt in een herl klein hoekje.
  Heb je nooit gehoord in oorlogen over friendly fire waar collega soladaten per ongeluk op elkaar schieten.Dus fuck you pika en ga brunsie en monie dagoe likken.Minister v j en p moeten jou ontslaan.Denk jij dat je commisaris van politie bent. Fuck you pika💣💣💣💣💣


  Maak melding

 13. Ik vraag me af of de KPS ooit gehoord heeft van ballistische onderzoek, zo kan men zien of het afgevuurde kogel van de agente is geweest ! Als dat het geval is : dan zal dit zeker per ongeluk zijn. ik denk niet dat een agent haar collega zal dood schieten. En trouwens zij is een aspirant, ze heeft nog niet voldoende ervaring om met een pistool te schieten. De krant moet ook niet klakkeloos alles plaatsen van iemand die geen journalist is.
  Kort samen gevat ben heel blij, dat de inbreker de geest heeft gegeven, zoals dat vaak wordt geschreven door een journalist in Su.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 14. Zoals altyd gaat ht korps de ware feiten verdoezelen om bepaalde figuren in bescherming t nemen.ht korps bestaat 70% uit analfabeten n ondeskundigen sinds belfort minister was vn juspol.


  Maak melding

 15. Deze krant is grappig hoor. Dat bericht is al vals en ipv de circulatie te stoppen publiceren jullie het keihard. Wanneer gaat dit vals bericht Dan de wereld uit als een KRANT het publiceerd. Un efeh


  Maak melding

 16. Als dit een rechercheur is dan hoort hij ontslag te krijgen. Is zijn taak om dit soort zaken binnen de korps te houden tot nader onderzoek een dader heeft aangewezen. En cyberbully is ook een strafbare feit waar een rechercheur zich niet schuldig aan mag maken. Suriname word eens wakker dit soort ongenoegen moeten niet getolereerd worden binnen onze samenleving.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.