VIDEO: Ruim tweehonderd demonstreren tegen ‘oneerlijke concurrentie’ KLM en TUI fly

53
VIDEO: Ruim tweehonderd demonstreren tegen ‘oneerlijke concurrentie’ KLM en TUI fly

Ruim tweehonderd personen hebben zaterdag onder aanvoering van het Actiecomité Bezorgde SLM-Burgers gedemonstreerd voor het kantoor van de KLM-vestiging in Paramaribo. Dit vanwege “oneerlijke concurrentie voor de SLM door KLM en TUI fly”. De demonstranten hielden borden met leuzen zoals ‘tegen oneerlijk concurrentie’, ‘misleiding’, ‘TUI ‘bye’ en ‘SLM in sandwich KLM en TUI fly’.

Aanvankelijk zou de demonstratie worden gehouden op 7 oktober, de dag dat KLM haar honderdste verjaardag vierde. Maar volgens het actiecomité is toen door een ‘miscommunicatie’ maar een handjevol personen komen opdagen. Nu is gekozen voor 2 november. Vanaf deze datum voert TUI fly namelijk zelfstandig twee vluchten per week uit naar Suriname. Tot aan 31 oktober werkte TUI fly samen met de SLM.

Het Actiecomité Bezorgde SLM-burgers spreekt van een ‘vooropgezet plan’ van KLM en TUI fly samen. “TUI en KLM werken nauw samen met elkaar. Het zijn gewoon twee handen op één buik”, stelt het Actiecomité. 

https://www.facebook.com/Waterkant.Net/videos/788940858202227/

“Deze actie is signaal tegen deze twee giganten”, zei woordvoerder John Waalring over de demonstratie. “We koesteren SLM en weten dat zij wat tekortkomingen heeft, maar dat rechtvaardigt niet dat twee giganten de SLM wegdrukken. De markt Amsterdam-Paramaribo dreigt te worden overgenomen. Met het risico dat SLM failliet gaat en dan raken mensen brodeloos, ook die van de toeleveringsbedrijven.”

Jaarlijks komen ruim 111.600 bezoekers vanuit Nederland via Zanderij Suriname binnen. Het Actiecomité baseert zich op cijfers van de immigratiedienst. Terwijl het aantal stoelen dat KLM en TUI fly gezamenlijk bieden op jaarbasis ruim 135.000 is. “Als de SLM bijvoorbeeld vijf keer per week  gaat vliegen dan worden er meer dan 200.000 stoelen per jaar aangeboden vanuit Amsterdam. Een ieder kan zien dat dit een mission impossible is voor de SLM”, aldus het actiecomité.

Het verwacht door de overcapaciteit aan stoelen dat de maatschappijen noodgedwongen tickets onder de kostprijs zullen verkopen en “dan zal de vliegmaatschappij met de minste financiële middelen als eerste failliet gaan. De consument zal maar heel kort plezier hebben, want als de SLM eenmaal is uitgeschakeld zullen de KLM en TUI fly alles bepalen. Dan is Suriname geen baas meer in eigen huis.” 

53 REACTIES

 1. Opa en oma begrijpen deze mensen niet. Kijk, wanneer er een oproep wordt gedaan om tegen het corrupt misdadig wanbeleid en de onrechtvaardige wetten die deze vervloekte ndp roverheid ten gunste van baas en zichzelf onwerpen en goedkeuring, ten nadele van land, volk en natuur, deze mensen nergens te vinden zijn bij de protesten tegen de ndp roverheid, zoals bv laats. Is toch helemaal onbegrijpelijk dat ze de moeite nemen, tijd vrijmaken en geld uitgeven om met deze actie’s anderen dwazen op te roepen. Terwijl het diezelfde Slm is die ze laat schijten en pissen en ook nog peperduur laat betalen voor een ticket. Nefoe Jacobus die bij oma en opa op bezoek is, schudt zijn hoofd weemoedig. Na deng sma disie moes foe de ndper’ s ( Nationale DOMMEN personen )want a heri fasi en taki na leki baas, is onse eige dinges, onse eige industri, onse eige produktie, onse eige fliegtijg maatschappei tog. Wat krijgen ze ervoor in de plaats? Een portie gratis rijst met bb@r, een cup paarse stroop en een zgn nationale schouderklopje van de Surinaamse Laat Maatschappij. Slm zelfs e lafoe, wahahahahahaha. Deze mensen zouden gisteren op het O-KONG Moro Afhankelijkheidsplein moeten zijn, om mee te protesteren over het wanbeleid door de ndp en roversbende van land, volk , Ebs, Swm, Telesur, Slm etc. Maar nee, deze debiele dwaze idioten zijn 100% ndp stommelingen, aldus Jacobus.


  Maak melding

 2. KIJK naar die leeghoofden paarse honden, ze hebben alleen maar kapotte vloten . Wat een losers. Ze moeten juist gaan protesteren voor de dna tegen de wet overschrijdende schulden plafond.


  Maak melding

 3. Vraag aan de minister om in te grijpen.
  Zeg hem/haar/het dat jullie boos zijn.
  Buitenlandse maatschappijen maken winst
  SLM niet.
  De winstgevende partijen willenniet luisteren naar jullie onderbuikgevoelens en daarom moet de minister maar ingrijpen
  Laat nog zo’n staaltje van democratie zien


  Maak melding

 4. Begrijp de bezorgdheid van deze actiecomité wel, alleen jammer dat ik geen Medewerkers van de SLM ziet. Helaas voor de SLM is de gehele route volledig geliberaliseerd , wellicht moet er een nieuwe luchtverdrag komen tussen Nederland en Suriname, waar het aantal vluchten per week erin wordt geregeld.


  Maak melding

 5. Wat een onzin verhaal staat hij uit te kramen.Sommige gasten krijgen er maar niet genoeg van steeds met hun vingers richting Hollandse vliegtuigmaatschappijen te wijzen. Steek de handen in eigen boezem. Wanneer het management en de bazen van de SLM “want dat zijn er heel veel geweest in een korte periode geen mis management voerden had de SLM kunnen blijven bestaan. Steeds maar oude toestellen kopen in plaats van een paar nieuwe had ons land dit probleem niet.
  Het hebben van een enkel vliegtuig op de Atlantische route kun je inderdaad zelf stoppen ermee.
  Hoe vaak is dit toestel niet op de grond gestaan vanwege technische mankementen???? Give me a brake. Met dit doem denken zullen wij nooit vooruit komen. Had de SLM zijn huiswerk goed gemaakt, zaten zij niet met zulke problemen. onder TUI of KLM geen toerisme en valuta die ons land binnenkomt. Het is toch niet moeilijk om simpel te denken dat deze luchtvaartmaatschappijen inderdaad veel groter zijn dan de SLM. Zij hebben meerdere toestellen en verleent Suriname alleen maar gunsten. Gaan jullie ook maar demonstreren voor een algeheel vlieg verbod voor deze maatschappijen, dan zullen deze demonstranten het echt aan den lijve voelen. Geen familie die meer komt om geld en goederen te brengen. Wat een beperkt verstandelijk vermogen hebben deze gasten. SLM hoort zich op een andere manier te presenteren door je juiste mensen op de juiste plaats met kennis, kunde in dienst te nemen en te behouden, zodat de bedrijfsresultaten 200% optimaal zijn. Zoals het nu gaan bij de SLM is poer broekoe weer broeke. Ze zitten met hun handen in het haar. Deze onzin Actiecomite kan maar beter iets nuttigs gaan doen. SLM vertoont al jaren teveel barsten en steeds maar boet boetoe tot het niet meer kan en gaat.
  Wanneer je ziek bent, kun je ook niet werken, zullen anderen het werk overnemen.
  SLM moet beter zijn best doen een gezondbedrijf te worden en niet zoals het nu gaat.

  Sarie Torie


  Maak melding

 6. Vroeger had de SLM geen concurrentie,nu wel ,en concurrentie is goed dan gaan ze Harder hun best doen want ze willen geen klanten verliezen daarom is concurrentie goed en ook voor de Tickets 🎫 prijzen dan gaan die ook om omlaag 👍👍👍👍👍✈️✈️✈️✈️✈️🇳🇱🇸🇷Kunnen mensen nu veel meer naar Suriname 🇸🇷 want het Ticket 🎫 was ook niet te betalen door die twee die het route amsterdam/Paramaribo gingen onderhouden en dat waren de SLM en de KLM ze hadden prijzen afspraken dus SLM deed keihard mee met de KLM.want ze hadden geen concurrentie op de route .want als je naar Amerika vliegt betaald je zo goedkoop en dan is het ook acht tot negen uren vliegen ✈️ net als Suriname waarom moeten de mensen zo duur betalen voor een Ticket 🎫.


  Maak melding

 7. Nou ik heb deze keer niet meegedaan met de actie hor.
  Vorige keer had SLM als tegenprestatie aan alle deelnemers een broodje pom met een cup gember bier beloofd. Ik zit nog steeds te wachten op deze tegenprestatie van S.
  Hup KLM, hup TUI Fly
  Fck SLM and make them die.


  Maak melding

 8. Mi ede met deze mensen. Weer voor de zoveelste keer niet reëel. Hoe lang bestaat de SLM??? Is dit nieuw dat de KLM en later TUI op De route vliegen? Suriname heeft sinds de de jaren ’60 zijn zaken nooit op orde gehad. Het is hun eigen schuld dat de KLM monopolie heeft tot de dag van vandaag Dus… wie wil men nu de schuld geven? Soortu SLM kan niet zelf bepalen? De Regering Overal maar geld en een deel van de bevolking maar als een dwaas erachter aan lopen en naar de mond van de zakkenvullers praten. Na so a dé, na so ai go tang, buriki’s.


  Maak melding

 9. Mensen hou toch op met julie frustraties! Waar waren jullie gisteren?? Schelden kunnen jullie goed. Daarom zullen we geen mm vooruitgaan. Privatiseer slm en laat al die honderden werknemers in de landbouw gaan en exporteren. Overheid hou je ver van ondernemen. En sranangmans minder zeuren, want jullie kunnen het niet beter.


  Maak melding

 10. De slm was vanaf het begin een doodgeboren kind. Vanaf de oprichting heeft dit bedrijf te kampen gehad met tegenslagen zoals: een te kleine markt, verkeerde diversificatie (residence Inn),deviezenmelkoe van het militair bewind, achterstallig onderhoud, 10e rangse piloten, vliegramp, een waterhoofd van een directie, corruptie, slechte naam, slechte service, slecht 1 toestel. Kortom geen omstandigheden om een luchtvaartmaatschappij winstgevend te runnen. Nu moordende concurrentie, geen samenwerkingsverband willen aangaan met grotere luchtvaartmaatschappijen of verkeerde contracten afgesloten . Kortom een maatschappij zonder levensvatbaarheid.


  Maak melding

 11. Tijd om het Surinaamse luchtruim open te gooien en een open sky beleid te gaan voeren. Dat zal het toerisme enigszins bevorderen en ook de naamsbekendheid van Surinam vergroten en op internationaal gebied wordt Suriname toegankelijker en professioneler, en please geen Suriname maar Surinam, zodat anderstaligen het goed kunnen uitspreken.


  Maak melding

 12. Deze mensen zijn trots dat Suriname een eigen luchtvaartmaatschappij heeft. Zij maken zich oprecht zorgen over de overlevingskansen van de SLM op de mid-atlantische route.KLM en TUI zijn geduchte concurrenten op deze route. Maar het management van de SLM moet deze concurrentie als een uitdaging zien.Een ding is duidelijk. Als het nieuwe toestel operationeel is moeten Surinamers massaal booken bij de nationale carrier. Dit vergroot de overlevingskansen van het bedrijf.Het bedrijf biedt ook werkgelegenheid aan een groot aantal gezinnen. Dit is mijn inziens een zeer belangrijke factor om voor de SLM te kiezen.


  Maak melding

 13. Opa taki, aimi herken lawlaw Henki, wang dongkaw ndper na protest. Wahahahahahahahahahaha. Bijna heri AbraBroki de drape, 90% soso djoeka’ s.


  Maak melding

 14. Suri’s zijn gierig dus nogmaals de tickets van SLM moeten goedkoper zijn dan van Tui en Klm. Alleen dan zullen mensen met SLM gaan vliegen en het onbeschoft personeel en geen entertainment set in de vliegtuigen nemen ze op de koop toe.
  Maar laten we eerlijk zijn die hut is terminaal ziek. Zie het somber in.


  Maak melding

 15. Robles

  2 november 2019 at 21:21

  Ja goed idee. Laten we de SLM alleenrecht geven op de route. Wat denkt die kloot dat er dan gebeurd met de ticketprijzen. Stelletje debielen.

  =============================

  SLM krijgt nooit landingsrechten dan in Nederland. Het werkt 2 kanten op. Weet niet wat gebeurd als Suriname vb de landingsrechten van TUI gaat intrekken. Dan heb je SLM en KLM over voor die route.


  Maak melding

 16. Nou, beste meneer John Waalring, welkom in de grote mensen-wereld waar marktwerking ’the name of the game’ is. Op dit niveau red je het niet met bakba winkri-management. U noemt KLM en TUI terecht 2 giganten, want dit zijn luchtvaartmaatschappijen met een veelheid van winstgevende vluchten naar diverse bestemmingen over de hele wereld. En die positie hebben ze kunnen innemen door een professionele bedrijfsvoering, en een uitstekende marketingsstrategie.
  De SLM heeft jaren de gelegenheid gehad om hetzelfde te bereiken, maar heeft het lelijk laten afweten. In plaats van groots te denken, heeft men zich nagenoeg uitsluitend gericht op de lucratieve lijn Amsterdam-Paramaribo vv, omdat de Surinamers in Nederland altijd naar het thuisland zullen blijven reizen voor familiebezoek en/of vakantie. SLM rekende zich rijk op die lijn, maar vergat intussen dat de ‘S’ in de naam, geen garantie is voor het bestaansrecht. Dat bereik je door het inrichten van een professionele organisatie, die alle uitdagingen en concurrentie binnen het luchtverkeer aankan.
  En daar zit nou net het verschil: de lijn Amsterdam-Paramaribo vv is voor KLM en TUI slechts 1 van de vele vluchten die ze wekelijks onderhouden, terwijl die voor de SLM de enige mogelijkheid is om de bedrijfsvoering nog enigszins draaiende te houden.
  Daar komt nog bij dat de Surinamers in Nederland meer keuze mogelijkheden hebben, en vergelijkingen kunnen maken tussen de verschillende luchtvaartmaatschappijen. Tja, en dan kan het gebeuren dat men toch liever niet voor de SLM kiest. Het heeft geen zin om in te spelen op sentimenten, dat ze automatisch moeten kiezen voor de SLM. De mensen willen gewoon de beste kwaliteit voor hun zuur verdiende centen!!
  Het protest daar in Paramaribo lijkt daarom niet meer dat het uiten van frustratie omdat de 2 ‘giganten’ hun zaakjes beter op orde hebben dat de eigen vervoerder. Ik zou jullie willen aanraden om eerder voor het kantoor van de SLM te gaan protesteren tegen het management van het bedrijf.
  Reken er maar niet op dat ze bij KLM of TUI in de war raken, omdat een groepje mensen in Paramaribo staat te roepen voor de gesloten deuren van een kantoor. Daar zijn ze ondertussen lachend en handenwrijvend bezig om ervoor te zorgen dat hun vluchten van rond de feestdagen naar Suriname volgeboekt raken.


  Maak melding

 17. De woordvoerder zegt dat Suriname geen baas meer in eigen huis is, als de SLM eenmaal is uitgeschakeld en de KLM en TUI fly alles bepalen. Hij vergeet dat Suriname allang geen baas in eigen huis meer is, met al die openstaande leningen van vele miljoenen bij buitenlandse banken. Als er niet op tijd wordt afgelost, komen die banken alles overnemen wat in onderpand is gegeven. Totdat je hebt afgelost is het onderpand in feite in het bezit van de bank, en heb je verbruiksrecht.
  Vraag het maar aan al die mensen die hun schuld bij een bank niet op tijd hebben afgelost en wiens auto’s zijn ingenomen en aan de hoogste bieder zijn verkocht……


  Maak melding

 18. Laten ze maar bij SLM gaan protesteren voor een efficientere bedrijfsvoering, betere dienstverlening, veel minder vertragingen en evt lagere ticket tarieven.

  Het is trouwens de SLM zelf geweest die met veel bombarie Tui gebracht heeft naar SU dus men moet nu niet komen janken als men de concurrentieslag niet aankan.

  Niemand heeft trouwens goed kunnen uitleggen of bewijzen wat die zogenaamde oneerlijke concurrentie precies inhoudt.
  Dus dat zal ook wel het zoveelste flauwekul verhaaltje zijn bedoelt om de eigen incompetentie te verhullen. De a no mi mentaliteit in actie. Altijd de schuld geven aan anderen.


  Maak melding

 19. Hebben deze mensen uberhaupt weleens in een vliegtuig gezeten? Vecht maar eerst om je eigen brood eer je vecht om die van een ander zou ik zeggen.
  Grondpersoneel van SLM in NL is bagger, onbeschoft en hoogmoedig om niets.
  Het grondpersoneel in Su en cabincrew zijn top! Nooit gedoe mee gehad.
  Ik ga simpelweg voor de voordeligste ticket, dus met wie ik vlieg zal me verder een worst wezen. Als ik maar aankom!


  Maak melding

 20. Veel Suri’ s in het butenland die dankzij de onafhankelijkheid en de vloek ddb zijn weggegaan voor een beter bestaan lachen zich krom bij het zien hoee ndp oerdomme paria’ s door misbruikt. Soso dong kaw, ongeschoolde paarse paria’s. Mi dati no skoro, maar alle wijsheid begint bij de vreze God’ s en het haten van het onrecht en bedrog. Ndper’ s elite skoro ma deng dong, maar wanh miera moro koni want die dwazen aanbidden en houden van ddb zijn onrecht en bedrog. Ndp slaafse zombies lijden no mpp, maar krijsen ddb op slaafse wijze, a neks, want baas lobi oenoe en a mag doe sa a wani nanga oenoe dong paars geindoctrineerde leeghoofden. A Waalding na wang law dong paarse kawfoetoeboi foe SLm. Alle ndper’ s zijn aanhangers van de nationale Dwazen partij.


  Maak melding

 21. Als de SLM ten onder gaat,is het bedrijf daar zelf schuldig aan.Tui en KLM zijn rotsvaste bedrijven die gewoon strategisch handelen,ze doen niets verkeerds!Het zijn die hersenloze toppers binnen de SLM die nooit groot hebben durven denken.


  Maak melding

 22. Zolang SLM blijft doorgaan met kapotte vliegtuigen vliegen en zeer slecht onderhoud plegen, veel te veel personeel hebben die betaald moeten worden en baasjes die alleen aan hun eigen zakken denken. Plus een regering die geen moer doet . Ja dan voel ik me een stuk veiliger om met TUI of KLM te vliegen. Zonder deze maatschappijen glijd Suriname nog verder af. Want als al die touristen niet meer kunnen komen. Komt er helemaal geen geld meer binnen in dat land. Alles wordt voor appel en een ei weg gegeven aan buitenlandse zogenaamde investeerders.


  Maak melding

 23. Een demonstratie.. daar.. tegen die anderen is erg riskant.. daarom staan wij hier.. Maar.. We demonstreren.. eigenlijk tegen die anderen.. De hoofdschuldigen


  Maak melding

 24. Waarom gaan ze bij KLM kantoor staan. KLM is ook van Suriname. Dat is altijd al zo geweest. Ga bij het huis van bouterse staan. Hij heeft genoeg geld om SLM te helpen . Prive geld. Hij kan een heel land kopen.
  Waarom kijkt niet een journalist naar zijn vermogen en nog van een paar zoals Abraham


  Maak melding

 25. Diana,in Suriname heb je geen journalisten. In Suriname heb je meelopers en precies wat je zegt onderzoeken doen naar corruptie daar zullen ze niet aan beginnen want ze zijn bang. Deze mensen die demonstreren zijn legerhoofden die niet inzien dat deze regering schuldig is aan de teloorgang van Suriname en haar staatsbedrijven. Klagen en niet inzien dat de fout bij hun zelf ligt door deze regering aan de macht te zetten.


  Maak melding

 26. SLM opereert net als NDP, beiden zijn gedoemd om te falen. Geen cabesa, geen visie, so so lee, kontje draaien en alles en iedereen heavy vernaaien en maar graaien. Overal waar die krabita hanoe’s komen gaat het mis; EBS, SWM, AZ, CBvS, SPSB, staatsgelden, RGB, Adek, Suralco enz,enz.


  Maak melding

 27. Alternatief, landingsrechten van KLM en TUI Fly intrekken. SLM vliegt op Zaventem (Belgie). Passagiers worden vanuit Zaventem per Bussen vervoerd richting A’dam , Utrecht en Rotterdam. In tussen moet SLM een grote sanerjng doorvoeren
  en zich aansluiten bij een grote alliantie vb OneWorld of Star Alliance.


  Maak melding

 28. Van luchtvaartzaken heb ik geen verstand.
  Maar ik ga er van uit dat TUI met toestemming van de Surinaamse autoriteiten haar vluchten op Suriname uitvoert.
  Staat men dan niet te protesteren bij de verkeerde instantie? Of durft men niet bij de overheid te gaan protesteren?
  TUI heeft zeker geen kantoor in Paramaribo?!


  Maak melding

 29. Ruim 200 mensen die nooit een vliegtuig van de binnenkant hebben gezien en nooit verder zijn gekomen dan Paramaribo hoe dom kun je zijn om voor een gesloten kantoor te gaan staan…Domme sani Sranan sani


  Maak melding

 30. Van dat Paarse oerdomme stemvee heeft nog nooit iemand gevlogen.

  Dit is echt de meest domme protestactie die ik ooit van mijn leven heb gezien.

  Ik zie alleen maar alleenstaande domme vrouwen met kinderen (!!) die zeker 50 srd hebben gekregen om daar te staan.


  Maak melding

 31. Flordelyn Pejana 2 november 2019 at 21:05
  dit alles dankzij de bejaarde geile onnozele dief Robby

  ===

  Dat klopt als een zwerende vinger: deze gek heeft TUI als het paars van Troje binnengehaald en de rode loper uitgelegd.


  Maak melding

 32. voor mij 2 of zullen we er nog maar eentje bij doen, om te vliegen
  met klm of tui
  1- ze vliegen altijd op tijd, daar ben je van verzekerd.
  2- veilige vliegtuigen
  3- ze zijn goedkoper
  Voordeel SLM,
  het eten is lekkerder
  en onze crew heeft aandelen, want ze zijn allesbehalve vriendelijk.


  Maak melding

 33. Hoe dom kun je zijn, protesteren tegen een vliegmaatschappij waar de Surinaamse regering toestemming voor geeft. Ze zullen wel moeten als ze nog toeristen en mensen met valuta in Suriname willen krijgen. Jullie eigen Bouta daar moeten jullie tegen protesteren, die heeft deze situatie geschapen, het geld opvreten inplaats van zijn vliegtuig optijd voor de services te laten gaan. Nu is er geen toestel meer, ik denk niet dat er mensen in een bootje zullen stappen om nog in of uit Suriname te komen.


  Maak melding

 34. Bolle@
  Dat hebt je goed gezien , maar die lenen er zich zelf voor , zo een domme actie, Als het maar anti Nederlands is , analfabetisme noem ik dat kun je de afkomst zien


  Maak melding

 35. Ik snap jullie niet slm heeft tui zelfs binnen gebracht en nu hebben ze spijt van Suriname moet meer met Brasilie en Venezuela samen werken richting Europa alleen en met 1 vliegtuig red je het nooit . Hoe dom kan je zijn ik heb de beste oplossing voor slm maar ze moeten mij betalen voor en dan zeg ik u dat Suriname de strijd aan kan want ze zien de oplossing niet.


  Maak melding

 36. Ik vind de acties onterecht tegenover KLM en TUI. Als die jaren hebben KLM en SLM de tarieven jaren hoog gehouden omdat wij als Nederlandse/Surinamers geen keuze hadden dan met SLM of KLM moesten vliegen. SLM heeft zichzelf in de nesten gewerkt door hun stomme beleid. Die vliegtuigen die zij aanschaffen staan merendeels stil/defect op Schiphol. Welke idioot gaat boeken bij een Vliegmaatschappij die onbetrouwbaar is. Iedere keer weer vertragingen zoals heen als terug. Schade vergoeding tussen KLM en SLM is ook heel groot. SLM bepaald zelf of je nou schadevergoeding krijgt of niet en vaak is het maar € 100.00 per persoon. De service aan boord van SLM is vele malen beter dan KLM maar dat is ook alles. Als Bouterse die vliegtuig nodig heeft kaapt hij het gewoon en wij mogen wachten totdat er een andere vliegtuig gehuurd is. Proberen jullie actievoerders eerst SLM op hun donder te geven alvorens de anderen te beschuldigen. SLM en KLM moeten de tickets goedkoper maken. Een ticket vanuit Amsterdam naar India, Indonesia, Thailand is een paar honderd Euro’s goedkoper. SLM en KLM houden bewust de tarieven hoog omdat ze weten dat het een GOUDMIJN is. SLM is zelf een samenwerking aangegaan met TUI. TUI komt zijn afspraken na maar SLM niet. Inderdaad SLM kan niet concurreren met 1 vliegtuig. Ik ben er zeker van dat de meeste Nederlandse/Surinamers graag met SLM vliegen dan met KLM of TUI. Maar ja, we zijn ook gebonden aan onze vakantie dagen die wij opnemen en verplichtingen dus kiezen wij voor een betrouwbare Vliegmaatschappij.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.