woensdag, februari 28, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitieman en inbreker dodelijk geraakt door kogels

Politieman en inbreker dodelijk geraakt door kogels

-

Does Travel & Cadushi Tours

Heftig nieuws uit Suriname: bij een vuurgevecht vannacht zijn twee personen om het leven gekomen. De redactie van Waterkant verneemt dat het gaat om een politieman en een inbreker. Dit gebeurde te Ephraimzegen aan de Bakkieweg 23.

Volgens onze informatie zou dit rond 03.00u in de ochtend zijn gebeurd. Het is nog onduidelijk wat er zich precies heeft voorgevallen. Waterkant verneemt dat het gaat om Romario Misidjan, agent van politie 2e klasse te werk gesteld te Latour.

Manschappen van het Korps Politie Suriname zijn momenteel ter plekke voor onderzoek. Zodra er meer bekend is wordt dit bericht bijgewerkt.

UPDATE: De politieman die vanmorgen kwam te overlijden, toen de politie op een melding van inbraak te Ephraimzegen afging, is geraakt door een kogel uit het wapen van zijn eigen collega. Dat verneemt Waterkant uit bronnen bij de politie.

Een video van de situatie ter plekke:

https://www.facebook.com/klaas.anthonio/videos/2716771088383583/

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

16 REACTIES
 1. Gestorven tijdens het uitoefenen van zijn ambt.Wanneer de politie keihard optreed en wapengeweld gebruikt tegen misdadigers is het vaak de oppositie,en met name mathoera van de vhp die ernstige bezwaren oppert en dat terwijl ze zelf agent is geweest en de gevaren kent.benieuwd naar haar reactie nu .In elk geval condoleances aan de nabestaanden


  Maak melding
 2. Heel erg jammer dat een agent wordt gedood tijdens een actie tegen criminelen. Zijn collega dienders moeten zich niet laten afschrikken doir dit tuig. Dit tuig moet opgeruimd worden en ook nog harder aangepakt worden aangepakt. Mijn medeleven met de familie en collega’s van deze agent.


  Maak melding
 3. @Robje-Paarse-babbelaar,

  Ook DIRECT starten met langdurig opsluiten Folteraars,
  Moordenaars en Corrupte politieke figuren in Ons Land !

  Dat is ook TUIG die een slecht voorbeeld geeft aan de JEUGD !

  De WETTEN gelden voor ALLE Srananman !
  Geen politieke discriminatie bij vervolgingen en bestraffingen !

  PS : In deze zaak tegen criminelen te Ephraimzegen, is er sprake
  van dat zij hebben geschoten op de politie.
  Dat wordt verder uitgezocht !

  Helaas heeft een politie-ambtenaar het leven gelaten tijdens
  het uitoefenen van zijn vak : BESCHERMEN VAN HET VOLK TEGEN
  MISDADIG GEBOEFTE !
  RIP dappere agent, sterkte aan alle betrokkenen !


  Maak melding
 4. Was die agent alleen ten overstaan van de criminelen? Meestal wordt toch eerst om assistentie gevraagd, zodat de politie niet in de minderheid is. R.I.P. en de condoleances aan de nabestaanden!


  Maak melding
 5. Misschien wordt justitie in Su eindelijk wakker . Er moet harder opgetreden worden want het lijkt Wild West in Su . De AT meer vrijheid geven om buurten als latour uit te kammen op vuurwapens.
  Condoleance voor de familie van de omgekomen politie man


  Maak melding
 6. Deze jonge politieman is het zoveelste slachtoffer van de criminalisering van Suriname. Dood geschoten tijdens het uitoefenen van zijn werk. Het blijft onverklaarbaar dat de betrokken instanties in Su de wet niet kunnen handhaven en de explosieve ontwikkeling van de criminaliteit niet kunnen beteugelen of stoppen. Het is voor mij een raadsel. Paramaribo en omstreken zijn echt niet dusdanig groot of dichtbevolkt dat het niet zou kunnen. Jammer dat Su zo ver is afgegleden. Het lijkt wel alsof Paramaribo een grote Favela is geworden.


  Maak melding
 7. Opa en oma zijn bedroefd. Opa heeft ondertussen al vijf lolobals noodgedwongen illigaal aangeschaft, sinds de baas der rovers in 2010 de macht is gegeven door een misdadig ddb minnend oerdom volk. Altijd is Abra Broki en omstreken een paarse ghetto geweest die de baas der misdadigers op handen dragen. Vervloekt is de gehele ndp voor wat ze is en voor staat. Ndp is een politieke sekte opgericht door een moordenaar, een drugscrimineel en een staatskas en bankrover. Al zijn marionetten, pionnen en aanhangers zijn de ware oorzaak van de steeds groter wordende misdaad in al haar vormen. Ndp heeft dit land, volk en ook de natuur alleen maar misdaadvloek gebracht. Misdaad op misdaad.


  Maak melding
 8. De surinaamse maffia regering OLV kabouta heeft criminaliteit laten toenemen nu moeten politiemannen/vrouwen een van hun eigen moeten gaan begraven om de pleesident aan de macht te houden. kabouta desie heeft altijd de politie gehaat vanaf zijn eerste coup.


  Maak melding
 9. Dis vreemd collega geraakt door politie kogel dus niet die rover heef op die agent geschoten dus die ene collega heef veel te beantwoorden onproffesioneel hai boi


  Maak melding
 10. Politici die óf in ongenade geraakt zijn, niets gepresteerd hebben of om andere vage redenen uitgerangeerd zijn, behouden een vet salaris.
  Oftewel, voor de rest van hun leven teren zij op de Surinaamse Staatskas. Zo ook een fors aantal ambtenaren.

  Kan de weduwe van deze politieagent ook rekenen op het salaris van haar overleden partner, inclusief groei, gedurende de rest van haar leven, zodat zij hun zoon een fatsoenlijke opvoeding en scholing kan bieden?

  Dit zou de noodzakelijke nazorg die hier bij ons ontbreekt, enigszins compenseren.
  Óók de nazorg voor de agent en zijn gezin, die ongewild dit leed veroorzaakt heeft.
  Deze regeling zal mogelijk preventief zijn binnen deze gezinnen.
  Staatsleningen zijn nu toch ongelimiteerd, dus er is budget!


  Maak melding
 11. ALS de politie hard optreed,zijn het dezelfde hypocriete kobieskeren hier die het succes v/d politie tegenwerken en bekritiseren,….jullie stomme omhooggevallen idioten.


  Maak melding
 12. Dit is wel oud nieuws van 2 november 2019, maar ik ben wel benieuwd om te weten
  1. of de inbreker door de politie is doodgeschoten of heeft hij misschien zelfmoord gepleegd?
  2. hoe kon het gebeuren dat de ene politie-agent zijn collega doodgeschoten heeft? Misschien hielp.hij de inbreker wel en wat waren de gevolgen voor de agent die zijn collega doodschoot, loopt hij nog steeds met een wapen rond om zijn collegas in gevaar te brengen?


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES