maandag, mei 27, 2024
HomeNieuws uit SurinameSLM directielid Judith Redmount tijdelijk 'ontlast van werkzaamheden'

SLM directielid Judith Redmount tijdelijk ‘ontlast van werkzaamheden’

-

Does Travel - naar Suriname

De onderdirecteur Financiële Zaken bij de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM), Judith Redmount, is tijdelijk ‘ontlast van haar werkzaamheden’. Dat heeft het bedrijf in Suriname gisteren aan haar medewerkers in een brief medegedeeld.

De schorsing komt volgens ABC Online Nieuws op het moment van uitfasering van het Airbus toestel die de Mid-Atlantische route onderhoudt. Of haar schorsing hiermee te maken heeft is niet bekend.

Redmount heeft kort als directeur waargenomen, na het vertrek van ex-directeur Robby Lachmising in April 2018. Haar taken worden overgenomen door de heer D. Gefferie, meldt het bedrijf.

Wat precies de reden is van deze maatregel is niet duidelijk. Pogingen van ABC om een reactie te krijgen van de Surinaamse vliegmaatschappij, mochten niet baten.


opening
Fernandes Express
Passion in concert

26 REACTIES
 1. Ze wilde niet gewillig meegaan, ondanks dat de you 2 beweging nog steeds beweegt , wordt nog steeds deze wijze van achterstelling en onderdrukking gebezigd?


  Maak melding
 2. Mie gado,
  Was ze niet “the right woman for the job”?
  Of wilde ze niet ingaan op de avances van bepaalde figuren?
  Was ze incapabel; nee, nee dan zou ze mogen blijven zitten. 99% is zo van de straat opgepikt en krijgt een topjob.
  Op Waterkant doen sommige figuren zo hun best, maar meer dan zinloze verdedigingen van hun NDP, die niet worden opgemerkt levert het hen niet op.
  Ook best zielig


  Maak melding
 3. Lets Make Surinam Great Again.

  Yess We Can) nps 2 die 4

  Beste Bourgondiërs

  Het hele land moet op de schop .. Nix en ook nix Funktioneerd naar behoren in dit land.. van maatschappelijke organisatie tot de bedrijf leven.. van justitie tot de politiek van onderwijs tot de mijn bouw

  Zelf jij die dit nu leest funktioneerd niet naar behoren.. nix is zeker in mijn Suriname van anno 2019

  Het enigst wat tot nu toe goed en naar behoren draait..
  Is de SWM.. Surinaams Waterleiding Maatschapij

  Als ik mijn kraan open draait komt er altyd water uit.

  Wij Surinamers Hebben Een A Check Nodig..
  We Moeten Met Zn Allen Terug Naar De Fabrikant


  Maak melding
 4. Allemaal boeven. Zodra ze de kans krijgen in een hoge functie, begint de corruptie. Mentaliteitskwestie. Wat een voorbeeld voor onze kids. Sranangman lasi kaba. Volgende generaties mss.


  Maak melding
 5. Een is altijd het pispaaltje dus boeten voor alles. Zogenaamd schoonschip maken. Ja ja, SLM neem haar maar weer in dienst zo maak je je probleem alleen maar groter. Dat is niet slim maar heel erg onprofessioneel. Anders moet iedereen het veld ruimen. Geen reden ga dan om de tafel zitten met je personeel.


  Maak melding
 6. Er moet snel duidelijkheid komen, het vertrek komt niet echt als een verrassing.
  Laat zij maar snel een interview geven, dan hoeft men op waterkant niet meer te speculeren.


  Maak melding
 7. @prive,

  Waarheid doet pijn, Suriname is echt een bananen republiek dat kaal word geroofd door gorilla’s.Suriname. ( bananenrepubliek) is een paradijs voor gorilla’s .


  Maak melding
 8. Wat een land en wat een beleid. Men kan zo zien dat het kader totaal geen idee heeft hoe een land moet worden bestuurd. De domste man/vrouw wordt op de hoogste positie gezet als ze maar de juiste kleur heeft. Hersenen hoeven ze niet te hebben want die hebben ze niet!


  Maak melding
 9. Elke dag zie ik hoe mijn land afgleid. Mi kondre eh go achteruit vroeger was ik een echte ndp aanhanger maar zins mi ontdek dat a partij die na soso corruptie en wanbeleid mi anno ndp moro
  Mi na Taxi min . Als i, een taxi rid heb klagen de mensen alleen maar fa a kondre kong tranga


  Maak melding
 10. @ Waggie Min, laat ik u geruststellen. Het ligt niet aan u of aan uw bevolkingsgroep het ligt aan de mensen die de leiders van dit land blijven steunen omdat ze geen gladharigen als president willen. Want dan moeten ze hard werken ipv te stelen en te lanterfanten en te roven. Dat is nu wat is Suriname gaande is.


  Maak melding
 11. hoe kan je nou tijdelijk , dan wel voorlopig , even op de plaats rust ontslagen worden..

  ikke niet begrijp..

  volgens mij ben je ontslagen of niet..

  je kunt ook niet zeggen , ik heb tijdelijk door rood gereden, toen was het pas boem, maar het was heel even, dan is het al te laat en daar lig je dan.. geen beweging meer..


  Maak melding
 12. Het is steeds weer stuivertje verwisselen bij onze nationale carrier. Niet de eerste keer dat Juudje, (informeel) op een zijspoor is gezet. de laatste keer toen het duo lauman en siloo aantraden. Dit keer is het officieel, ik denk dat ze de eer aan zichzelf moet houden. alhoewel ze heeft meer dan 25 dienstjaren bij het bedrijf. Dat JJ nu waarneemt is ook een raadsel. Hij is vaker getipt als CFO, maar de politiek lustte hem niet. Persoonlijk vind ik dat hij genoeg competentie heeft om CEO te worden, maar dat zie ik niet gebeuren, noch coalitie noch oppositie lust hem en hij likt niet (???)
  Oproep aan de klokkenluiders, informeer ons, al is het anoniem
  Het wordt tijd dat DNA leden indringende vragen stellen over dit staatsbedrijf, alhoewel…..


  Maak melding
 13. Het is mogelijk dat deze mevrouw niet door een deur kon gaan met de nieuwe gedreven, innovatieve directeur in de persoon van Radjesh Radjkoemar. Waarschijnlijk heeft zij verkeerde strategische beslissingen genomen en dat is haar naar alle waarschijnlijkheid fataal geworden. Men moet ook niet vergeten dat het ook mogelijk is dat door de recente vertragingen de SLM heel wat claimes van boze passagiers krijgt te verwerken.Misschien heeft zij verkeerde strategisch beslissingen genomen waardoor de problemen nog complexer zijn geworden. De SLM zal ook dit keer de problemen overleven.


  Maak melding
 14. Rob
  je hebt gelijk. Er worden verkeerde beslissingen genomen.
  Dat komt omdat de NDP voortdurend!! verkeerde personen plaatst op belangrijke plekken
  Zou jij je daar niet mee moeten gaan bemoeien.
  Het land heeft je nodig.
  Ga gauw


  Maak melding
 15. Bolle, ik amuseer me met jouw mislukte inbreng. Net als alle andere alle andere contra’s is je inbreng behoorlijk uit de bocht gevlogen en dus mislukt.


  Maak melding
 16. beste RobG u bent grappig
  “Het is mogelijk dat deze mevrouw niet….. Waarschijnlijk heeft zij verkeerde ….. naar alle waarschijnlijkheid …… dat het ook mogelijk is dat door de ……………. Misschien heeft zij verkeerde ……….. De SLM zal ook dit keer de problemen overleven.”

  I gist, suggereert en roept maar wat om daarna een abso;lute conclussie te trekken!

  Dit is typisch voor de NDP. Op niets toch absolute beloften doen die nooit de waarheid gaan worden.


  Maak melding
 17. Als je 25 jaren hebt gewerkt voor een bedrijf, en er is sprake van mismanagment, regelarij,corruptie, dan is het moeilijk voor een vrouw om zich daar staande te houden, hoe bekwaam je ook bent. Iemand hoeft maar een belofte te doen voor bijvoorbeeld,nieuwe gratis toestellen en je ligt er al uit. De voorwaarden om een gift te ontvangen wegen altijd zwaarder. Directeur zijn van zo’n bedrijf is een politieke functie, Ceo G Lao, was al op nonactief gezet nadat hij van Lachmising,had overgenomen, die familiebedrijfjes oprichte om de schoonmaak van de kisten af te handelen. Misschien zaten er meer addertjes onder het gras,want een boef in een bedrijf laat niet zomaar het beleg van zijn brood eten. Who knows what is happening, wat ik zeker weet is dat de SLM, niet wordt verkocht anders had WKN/VHP het al bekendgemaakt en de regering ervan beschuldigd.


  Maak melding
 18. Als ze niet eens is met haar ontslag dan moet ze naar de rechter.
  Dan hoort ze de uitspraak want je werkgever kan je niet zomaar ontslaan.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES