SLM directielid Judith Redmount tijdelijk ‘ontlast van werkzaamheden’

24
SLM directielid Judith Redmount tijdelijk 'ontlast van werkzaamheden'

De onderdirecteur Financiële Zaken bij de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM), Judith Redmount, is tijdelijk ‘ontlast van haar werkzaamheden’. Dat heeft het bedrijf in Suriname gisteren aan haar medewerkers in een brief medegedeeld.

De schorsing komt volgens ABC Online Nieuws op het moment van uitfasering van het Airbus toestel die de Mid-Atlantische route onderhoudt. Of haar schorsing hiermee te maken heeft is niet bekend.

Redmount heeft kort als directeur waargenomen, na het vertrek van ex-directeur Robby Lachmising in April 2018. Haar taken worden overgenomen door de heer D. Gefferie, meldt het bedrijf.

Wat precies de reden is van deze maatregel is niet duidelijk. Pogingen van ABC om een reactie te krijgen van de Surinaamse vliegmaatschappij, mochten niet baten.


- Advertentie -

24 REACTIES

 1. Ze wilde niet gewillig meegaan, ondanks dat de you 2 beweging nog steeds beweegt , wordt nog steeds deze wijze van achterstelling en onderdrukking gebezigd?

 2. Mie gado,
  Was ze niet “the right woman for the job”?
  Of wilde ze niet ingaan op de avances van bepaalde figuren?
  Was ze incapabel; nee, nee dan zou ze mogen blijven zitten. 99% is zo van de straat opgepikt en krijgt een topjob.
  Op Waterkant doen sommige figuren zo hun best, maar meer dan zinloze verdedigingen van hun NDP, die niet worden opgemerkt levert het hen niet op.
  Ook best zielig

 3. Lets Make Surinam Great Again.

  Yess We Can) nps 2 die 4

  Beste Bourgondiërs

  Het hele land moet op de schop .. Nix en ook nix Funktioneerd naar behoren in dit land.. van maatschappelijke organisatie tot de bedrijf leven.. van justitie tot de politiek van onderwijs tot de mijn bouw

  Zelf jij die dit nu leest funktioneerd niet naar behoren.. nix is zeker in mijn Suriname van anno 2019

  Het enigst wat tot nu toe goed en naar behoren draait..
  Is de SWM.. Surinaams Waterleiding Maatschapij

  Als ik mijn kraan open draait komt er altyd water uit.

  Wij Surinamers Hebben Een A Check Nodig..
  We Moeten Met Zn Allen Terug Naar De Fabrikant

 4. Volgens mij een op en top professional en wat de reden is, is niet duidelijk. De financiele problemen aan haar toeschrijven, lijkt mij niet.

 5. Jongedame… Laat je niet even wegduwen..niet door dit soort…. Broodrovers zijn actief in alle lagen van de Surinaamse gemeenschap

 6. Allemaal boeven. Zodra ze de kans krijgen in een hoge functie, begint de corruptie. Mentaliteitskwestie. Wat een voorbeeld voor onze kids. Sranangman lasi kaba. Volgende generaties mss.

 7. Een is altijd het pispaaltje dus boeten voor alles. Zogenaamd schoonschip maken. Ja ja, SLM neem haar maar weer in dienst zo maak je je probleem alleen maar groter. Dat is niet slim maar heel erg onprofessioneel. Anders moet iedereen het veld ruimen. Geen reden ga dan om de tafel zitten met je personeel.

 8. Er moet snel duidelijkheid komen, het vertrek komt niet echt als een verrassing.
  Laat zij maar snel een interview geven, dan hoeft men op waterkant niet meer te speculeren.

 9. @prive,

  Waarheid doet pijn, Suriname is echt een bananen republiek dat kaal word geroofd door gorilla’s.Suriname. ( bananenrepubliek) is een paradijs voor gorilla’s .

 10. Wat een land en wat een beleid. Men kan zo zien dat het kader totaal geen idee heeft hoe een land moet worden bestuurd. De domste man/vrouw wordt op de hoogste positie gezet als ze maar de juiste kleur heeft. Hersenen hoeven ze niet te hebben want die hebben ze niet!

 11. Elke dag zie ik hoe mijn land afgleid. Mi kondre eh go achteruit vroeger was ik een echte ndp aanhanger maar zins mi ontdek dat a partij die na soso corruptie en wanbeleid mi anno ndp moro
  Mi na Taxi min . Als i, een taxi rid heb klagen de mensen alleen maar fa a kondre kong tranga

 12. @ Waggie Min, laat ik u geruststellen. Het ligt niet aan u of aan uw bevolkingsgroep het ligt aan de mensen die de leiders van dit land blijven steunen omdat ze geen gladharigen als president willen. Want dan moeten ze hard werken ipv te stelen en te lanterfanten en te roven. Dat is nu wat is Suriname gaande is.

 13. hoe kan je nou tijdelijk , dan wel voorlopig , even op de plaats rust ontslagen worden..

  ikke niet begrijp..

  volgens mij ben je ontslagen of niet..

  je kunt ook niet zeggen , ik heb tijdelijk door rood gereden, toen was het pas boem, maar het was heel even, dan is het al te laat en daar lig je dan.. geen beweging meer..

 14. Het is steeds weer stuivertje verwisselen bij onze nationale carrier. Niet de eerste keer dat Juudje, (informeel) op een zijspoor is gezet. de laatste keer toen het duo lauman en siloo aantraden. Dit keer is het officieel, ik denk dat ze de eer aan zichzelf moet houden. alhoewel ze heeft meer dan 25 dienstjaren bij het bedrijf. Dat JJ nu waarneemt is ook een raadsel. Hij is vaker getipt als CFO, maar de politiek lustte hem niet. Persoonlijk vind ik dat hij genoeg competentie heeft om CEO te worden, maar dat zie ik niet gebeuren, noch coalitie noch oppositie lust hem en hij likt niet (???)
  Oproep aan de klokkenluiders, informeer ons, al is het anoniem
  Het wordt tijd dat DNA leden indringende vragen stellen over dit staatsbedrijf, alhoewel…..

 15. Het is mogelijk dat deze mevrouw niet door een deur kon gaan met de nieuwe gedreven, innovatieve directeur in de persoon van Radjesh Radjkoemar. Waarschijnlijk heeft zij verkeerde strategische beslissingen genomen en dat is haar naar alle waarschijnlijkheid fataal geworden. Men moet ook niet vergeten dat het ook mogelijk is dat door de recente vertragingen de SLM heel wat claimes van boze passagiers krijgt te verwerken.Misschien heeft zij verkeerde strategisch beslissingen genomen waardoor de problemen nog complexer zijn geworden. De SLM zal ook dit keer de problemen overleven.

 16. Rob
  je hebt gelijk. Er worden verkeerde beslissingen genomen.
  Dat komt omdat de NDP voortdurend!! verkeerde personen plaatst op belangrijke plekken
  Zou jij je daar niet mee moeten gaan bemoeien.
  Het land heeft je nodig.
  Ga gauw

 17. Bolle, ik amuseer me met jouw mislukte inbreng. Net als alle andere alle andere contra’s is je inbreng behoorlijk uit de bocht gevlogen en dus mislukt.

 18. beste RobG u bent grappig
  “Het is mogelijk dat deze mevrouw niet….. Waarschijnlijk heeft zij verkeerde ….. naar alle waarschijnlijkheid …… dat het ook mogelijk is dat door de ……………. Misschien heeft zij verkeerde ……….. De SLM zal ook dit keer de problemen overleven.”

  I gist, suggereert en roept maar wat om daarna een abso;lute conclussie te trekken!

  Dit is typisch voor de NDP. Op niets toch absolute beloften doen die nooit de waarheid gaan worden.

 19. Haar ogen zeggen mij: ‘’Integer (!) tot op het bot! Geen spelletjes, geen concessies.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.