VIDEO: Brute roofoverval op automobilist in geparkeerde auto

22
VIDEO: Brute roofoverval op automobilist in geparkeerde auto

Je kunt tegenwoordig niet meer veilig in je geparkeerde auto zitten in Suriname. Dat blijkt uit een filmpje dat momenteel gedeeld wordt via social media. In het filmpje is te zien hoe een niets vermoedende automobilist, die op een parkeerplek staat te wachten, plotseling door twee mannen op klaarlichte dag wordt beroofd.

Wanneer en door wie het filmpje precies is gemaakt, is niet duidelijk. Het zou gaan om een parkeerplaats voor Choi’s supermarkt te Paramaribo-Noord. De automobilist zit in een witte auto en is op de parkeerplek aan het wachten. Naast de auto staat een kleinere zwarte auto waaruit plotseling een man komt.

De man grijpt het portier van de witte auto en lijkt de bestuurder in bedwang te houden. Binnen een paar seconden komt er een tweede man die over de bestuurder heen leunt en iets dat lijkt op een tas, uit de auto wegneemt.

Het gebeurt allemaal heel snel, binnen 20 seconden. De rovers rijden daarna vlug weg en het slachtoffer blijft verbouwereerd achter. Bekijk de video hieronder of op ons Instagram kanaal:

- Advertentie -

22 REACTIES

 1. alle rovers op hangen, dan ben je bevrijdt van deze ellende,, ook geen verzorging meer..
  als je 10 stuks hebt op gehangen, dan zal de 11 de goed uitkijken..


  Maak melding

 2. De overheid doet bijna niks tegen deze vervloekte lieden, dus de mensen moeten hun recht maar in eigen handen nemen vind ik ! Gewoon neerknallen deze tering honden en daarna, in de fik steken dan weet je echt zeker dat ie dood is.

  sari tori
  Jacko


  Maak melding

 3. Dit is top punt van brutaliteit. Deze mensen hebben geen ene respect voor andermans eigendommen. Het is belangrijk om de signalementen te onthouden van deze verdachten: Leeftijd, lengte, Postuur, Haardracht, Tatoeages, Bevolkingsgroep, Kleding. Hoe beter de signalement, hoe groter de pakkans door de politie.


  Maak melding

 4. Dan heeft Choi zogenaamd bewakers die daar rondlopen. Eeh en is vlak voor de ingang van Choi als ik goed zie. Dan fa dan.

  Als je rondrijd met veel geld/ waardevolle spullen doe dan ook alle portieren op slot al sta je geparkeerd…

  Beetje vreemde omstandelijkheid mijner inziens. Ik denk dat slachtoffer goed in de gaten is gehouden of iemand dicht bij hem een tip heeft gegeven.

  Wees niet nonchalant als je met veel geld loopt of andere waardevolle spullen. Die tjoetja kan van elke hoek komen. Je kan je families en “vrienden” ook niet vertrouwen.


  Maak melding

 5. Waaaaaaaat, zo brutaal geen schaamte. Makkelijk te achter halen en meteen een kogen in hun poot. Leuk voor de hardwerkende en toeristen dit kan niet zo door gaan. Ik stem voor politie in burger of onder cover. Gewoon een aas neer zetten en je hebt ze zo te pakken, van de straat met die kwelgeesten.
  Ziekenhuis wordt gebouwd, nog een S-Boma bouwen om het gespuis kwijt te raken.


  Maak melding

 6. Al rij je rond in je eigen auto met je eigen spullen en een berg geld,dan nog hebben deze smerige lafaards met hun gore poten van je spullen af te blijven. Bouta heeft alle normen en waarden in onze maatschappij naar zijn levell getrokken. Hier gaan vele generaties overheen gaan voordat dit ooit weer zal herstellen.Eerst moeten we van deze graai generatie die ons land besturen verlost worden, en een fatsoenlijke top zien te vinden.Maar helaas heb ik daar ook een hard hoofd in🙁😔


  Maak melding

 7. Ben het volledig met @mica eens..zijn dit soort mensen rovers, criminelen)die op de NDP stemmen en dus goed gedijen onder deze omstandigheden want in troebel water is het goed vissen vangen he…(roven). Nex no fout tog….nog 5 tog…dang tang tekie..moro ka ei kong!!!


  Maak melding

 8. Dit soort met hun blakka boeba en rasta haren moet je letterlijk afs schieten. Familieleden van Hoefdraad. Hebben van stelen en oplichten hun beroep gemaakt.
  Getrouw doet niets met zulke gasten.


  Maak melding

 9. In de Bijbel heb je de 10 geboden
  1 gij zult niet doden
  2gij zult niet stelen
  3gij zult uw naaste liefhebben
  en zo zijn er nog zeven over
  Het wordt de hoogste tijd dat de hoogste Rechter in Suriname ook een 10 geboden wet in werking moet aankondigen en in het Grondwet moet laten opnemen.
  1 bij roofmoord 30 jr gevangenis
  2 bij Roof door middel van wapen (s) 30 jr
  3Roof op toeristen 30 jr
  4Roof op bejaaarden en minder invaliden 30 jr
  Roof in groepsverband 37 jr
  5 Roof op Kind(eren) Levenslang tot de dood zijn intrede doet
  De andere nog 5 overgebleven geboden moet de Justitie zelf bepalen. Wie is het eens met de genoemde geboden het zou niet slecht zijn om de Surinaamse bevolking te vragen zo een Petitie te ondersteunen Nu nog Iemand vinden die dit voor elkaar kan bewerkstelligen.


  Maak melding

 10. Zulke rovers zien hun rolmodel als de leiding van het land, moorden en roven en ze kunnen niet worden opgepakt, men zegt “blinde muur”. Maar ik ben stanby, ook met ongedekte wapen knal ik ze neer, desnoods uit noodweer of zelfverdediging ga ik maar een paar jaar achter de tralies, maar dan heb je enminste eentje minder die dat niet meer zal doen.


  Maak melding

 11. Jammer, roven is een straatbeeld dat niet meer weg te denken is. Moet dat in een maatschappij waar er ook mensen zijn die heel hard werken voor hun geld/spullen? Er bestaat nu een mentaliteit van Neks no fout? Maar zo wordt ons prachtig land van diverse culturen een Wij en Zij land en een van sodom en Chomora@#$%^&*₩¥£€


  Maak melding

 12. Mensen als men zeg dat het su is zeg eens waar van su dit is. Dit is gewoon een leugen. Kijk goed naar de omgeving dan zie je dat het geen Suriname is.


  Maak melding

 13. Mijn posting is niet geplaatst. En waarom niet?
  Omdat je iets zegt over de criminelen hun kleur?
  De waarheid gebied mij te zeggen dat het grotendeels de zwarte ellendeling is die steeds de voorpagina haalt met hun crimineel gedrag.
  Waterkant is dit dan niet de juiste weergave wat ik aangeef?
  De goede leiden onder de kwaden want als ik stop en ik zie een negroïde type zitten in zijn auto naast de mijne dan zal ik starten en wegrijden want mi no wanie sidong baka traliewerk want nanga mi 38 mi e soet ing mars if a kon foe roof.
  Dus beter wegrijden want zo iemand naar de eeuwige jachtvelden helpen is dan mijn uitgangspunt toch of zal ik medelijden hebben en hem mijn zuur verdiend geld geven?


  Maak melding

 14. Wie weet ziou deze man zijn gezin voorzien van de nodige boodschappen voor in huis..
  Deze zwarte vervloekte ratten komen en foen jou tekort.Maar is dit iets dat erger word of moeten wij vrezen?Er moet nu echt een shoot to kill komen netals in amerika.Zodra we dit soort op het spoor zijn geen handboeien of naar de gevangenis maar ter plekke links in je borstkast…dede goh….💣💣🥀🥀🥀


  Maak melding

 15. Iwan ik ben voorstaander van deze wetten.
  Doorsturen naar pres en gezanten.
  Vooral bij iedere ocer vergadering dit soort aankaarten of zelfs richten aan het kabinet van su .


  Maak melding

 16. Lijfstraffen en de doodstraf weer invoeren. Poten en klauwen eraf kappen of kop eraf! Einde oefening! Politie komt niet, al bel je ze op (ervaring)! Vanaf ze nieuwe auto’s hebben zie je ze wel met vier man en vrouw tegelijk bij broodjeszaken, warungs en andere eetgelegenheden hun tjoekoe geld bossen!

  Tip: Als je een dief betrapt en kan doden, doe dat en dump het karkas ergens ver weg van je huis. Doe geen aangifte! Je geeft de politie werk, ze willen niet.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.