Misiekaba: ‘NDP wint wederom van VHP met al hun fromoe, wet en Nederland’

48

NDP’er André Misiekaba haalde gisteren flink uit naar de VHP, tijdens een spoedbijeenkomst van het NDP-kader in hun thuishaven OCER. Hij deed dit na afloop van zijn speech over de wijziging van de Wet op Staatsschuld in Suriname, zoals in bovenstaand filmpje te zien is.

Misiekaba merkte op dat de oppositie onder aanvoering van de VHP begin dit jaar is gestart met ‘Meat The People’. Daar gaan leden van de partij mensen huis aan huis spreken over het politiek gebeuren. De NDP-topper merkte op dat zijn partij niet vijf maanden en een jaar voor de verkiezingen wacht voor ‘Meet The People’. “Na Meet The People, Meet The People un de. Wij zijn constant bij de mensen en binnen no-time hebben we dat heel veld overgenomen” aldus Misiekaba.

Verder zei hij dat de VHP gezien heeft dat zij de strijd op straat niet kunnen winnen, vandaar zij weer naar de Surinaamse Nationale Assemblee zijn gekomen om daar de strijd te voeren met heel wat ‘fromoe’. Hij maakte daarbij duidelijk dat de NDP ready is voor de strijd tegen de VHP.

We win you baka, in alla den district we win yu. Je kan doen wat je willen hebben, we win yu baka. Nanga alla yu fromoe we win you, nanga alla yu wet we win yu, nanga alla yu Nederland we win yu!“.

Bekijk ook het filmpje:

48 REACTIES

 1. Natuurlijk moet de NDP winnen. Dan kunnen ze zelf ook de aflossing van de $ 500 miljoen van Bloemberg die met 9,8 % rente een schuldenlast van bijna 50 miljoen plus de aflossing van de hoofdsom ook uitleggen aan het volk. Wie ziet Bouterse tot zijn 79e jaar nog als President??
  NDP is zou zeggen weg ermee.


  Maak melding

 2. In tussen gaan de zwerfhonden in Paramaribo stuk van het lachen. BBR is niet meer genoeg, alleen voor een flinke pak geld zijn de Suri’s nog bereid om op het NDP te stemmen. Laat geld nu een probleem zijn bij de paarse partij. Ze zoeken in alle uithoeken geld maar internationale instellingen zijn niet meer bereid om in zee te gaan met de Surinaamse regering dankzij het goede lobbywerk van de VHP. In 2020 kan Bouterse zich opmaken voor emigratie richting Accra of Equatorial Guinea. De VHP staat klaar om het bestuur over te nemen en daar waar nodig zullen de Bakra’s ondersteunen. Mijn zege hebben ze.


  Maak melding

 3. De NDP is een equivenant van de Zimbabwaanse Afrikaanse Nationale Unie – Patriottisch Front (Zanu PF). Ze hanteren dezelfde strategie namelijk een enkeltje de afgrond in behalve familie en vrienden. Zo doorzichtig allemaal. Onze lieve heer kijkt mee en ik hoop dat deze valse prediker zijn verdiende loon krijgt.


  Maak melding

 4. Het is duidelijk dat de NDP paniekerig begint te worden. Een hoop macho geschreeuw maar verder inhoudloos.
  Het is afgelopen met de NDP, tijd voor de oude politieke partijen om vanaf 2020 langzaam aan de opbouw van het land te kunnen gaan werken.


  Maak melding

 5. Suriname op weg naar de afgrond stemmen op de ndp. betekend Nood door plundering of nationale drugs partij of nationale doofpot partij . Laten we hopen dat de Surinamers nu eindelijk een keer hun verstand gebruiken want dit land staat op punt van instorting met rampzalige gevolgen voor de bevolking waardoor de armoe nog meer toeneemt dan het nu al is .De regering die alleen op papier staat is niet in staat om Suriname op een goede manier te regeren blunder na blunder stapelen zich op .het is mij een raadsel waarom ze niet massaal de straat opgaan om voor hun mooie land op te komen i.pv. om ze naar de afgrond te laten leiden .


  Maak melding

 6. Lets Make Surinam Great Again

  Wir Shaffen Das)nps 2 die 4

  Beste Democraten

  De Heer Misikaba begint Paniek Voetbal Te Spelen.
  BuitensKamer Heeft Hij Een Grote Mond.. Maar Binnens Kamer Loopt Hij Te Huilen Van Wanhoop

  De Heer misikaba als de Heer Abdoel zijn voor geprogrameerd .. ze funktionere op automatisch piloot en beide dien ook als Decor van de NDP


  Maak melding

 7. @@@ Misji-Keba ….. wat zegt het zevende gebod … gij zult niet STELEN. Het betekent dat je met smerige klauwen af moet blijven van andermans spullen. De NASCHOOLSE OPVANG … je ontkomt niet aan je berechting. Jij en Bouva hebben huisgehouden wat betreft de NASCHOOLSE OPVANG.
  Miljoenen zijn in jullie zakken verdwenen … diefkatten!!!!

  Ik hoop dat de Advocaten van de Duivel …. @ RobG, @ Damsco, @ Pakiratigri … jullie Juridisch bijstand
  zullen verlenen … tegen betaling … die abanies doen niets Gratis.


  Maak melding

 8. Stel dat de ndp wel wint : hoeveel keren zullen zij dan de wetten wijzigen om ongestoord Te gaan lenen en tegelijkertijd onbestraft te stelen . Eind van de rit chaos en anarchie in dat land .


  Maak melding

 9. Deze uitspraken hoorden we ook van sommige misbaksels rond 1975.
  Daarom zit zeker de helft van de surinaamse bevolking in het buitenland.
  Door deze tingie mpp figuren.
  Onze mensen zijn toen ook voor de gek gehouden maar toen was de schade nog een beetje te overzien.
  Deze wc wormen gaan met hun sluwe streken het land totaal in een beerput storten.
  Ze gaan waarschijnlijk door fraude de verkiezingen zogenaamd winnen.
  Maar dan mag de bevolking zijn borst natmaken voor wat er komen gaat want met absurde leengedrag bestuur je echt geen land ter wereld.
  Ze moeten zich doodschamen dat ze zich als bedelaars blijven gedragen en verder helemaal niets te bieden hebben.
  Wel altijd die grote smoel met een stortvloed van bigi bana woorden terwijl je geen bal voorstelt.
  Triest maar dat is de weg naar de afgrond van een bana republiek.


  Maak melding

 10. Ik zou graag willen dat ndp het verkiezing wint,want wil zien hoe gaat ndpnal die schuld oplossen.Wand wil ook zien hoe ndp dit wonder gaan realiseren. En de kiezer van ndp hun reactie zien.zou tot mooi zijn????


  Maak melding

 11. Zie, dat het niet eerlijk verlopen is. Typisch Suriname niemand wat gunnen en denkt beter te zijn. Suriname zal altijd in deze shit blijven zolang ongeschoolde, hebzuchtige kerels de macht naar zich toe trekken. Wat voor vooruit gang heeft Suriname geboekt… Niets… NADA. Jammer voor de bevolking die zijn de dupe. Waar het om draait is… Geld in eigen zak daarom zakt Suriname dieper in de shit. Met criminaliteit gaat het ontzettend goed dat is vooruitgang in onze arme Suriname. Verkiezingen afschaffen sinds jaar en dag wint alleen NDP zegt genoeg dat het volk opgelucht wordt. Dus NDP jullie winnen niet op een eerlijk manier. Soso foefoeru. Go shing ga je schamen. Maar zelfs schaamteloos zijn jullie.


  Maak melding

 12. Er is maar één oppermacht die een eind zal maken aan alle menselijke regeringen. Jahweh, Jah, JHWH, Jehovah zegt in Daniël 2:44 ” In de dagen van die koningen zal de God van de hemel een koninkrijk oprichten dat nooit vernietigd zal worden. En dat koninkrijk zal nooit aan een ander volk worden overgedragen. Het zal al die koninkrijken verbrijzelen en er een eind aan maken. Als enige zal het eeuwig blijven bestaan” geen enkele menselijke regeringen is in staat de huidige problemen op te lossen zoals: honger, misdaad ,geweld natuur rampen, corruptie ziekte en dood.


  Maak melding

 13. Deze misvormde rechtop lopende oeranoetang is de weg kwijt. VHP is een obsessie voor paars, bij VHP heb je brains, bij NDP verrotte van hetzelfde. Vandaar dat er alleen maar oorlogstaal gespuugd wordt in de oren van de eveneens hersenloze achterban. VHP wint glorieus van NDP.


  Maak melding

 14. Misiekaba begin maar eerste alle beloftes die jullie aan de bevolking hadden toegezegd waar te maken. Je loopt daar te blèren als een geit.

  Weet je nog 2 de Dubai die je van Suriname wilde maken?
  Het valt mij wel op dat al die hersenloze geiten die daar lopen te lachen en te juichen wel beseffen dat jullie ze letterlijk en figuurlijk aan het naaien zijn.

  Ik hoop dat jullie ook de verkiezingen winnen. Zie liever dat jullie door het volk eruit geschopt worden dan weg gestemd.

  Aan de hersenloze volk die daar staat te juichen. Smeer de vaseline maar in, jullie worden nog een keer genaaid.


  Maak melding

 15. Dit kan hij zeggen omdat in SU etnisch wordt gestemd. Een creool wil niet op VHP stemmen omdat ze geen hindoestaanse president willen steunen. Hindoestanen stemmen gemengd, zonder hun stem was de NDP niet zo groot geworden.
  Er wordt niet gestemd op basis van beleid maar op onderbuikgevoelens Daar maakt de NDP slim gebruik van.


  Maak melding

 16. Dit manwijf van Misiekeba, het wordt hoogtijd om een zich als vrouw door het leven te gaan. Misie(vrouw) Keba(hou je sm..l) Een koto met hoofddoek zal hem veel beter staan. Ook een grote oplichter die aan het prediken is om zieltjes voor zijn baas je winnen. Echt een stuk onder kruipsel. Een ook nog een stelletje ongeschoolde nazaten die in hun handjes klappen voor hem deze baviaan.
  De VHP hoeft zich niet aangevallen te voelen, door dit soort nutteloze figuren die vanachter een microfoon staat te schreeuwen. Hij wil duidelijk zichzelf horen praten. Stuk braaksel.


  Maak melding

 17. Pure demagogie en zelf bedrog.
  Misiekaba kijkt ook in een lege schatkist en verkoopt door geprikte bergen met leugens.

  NL heefft geen enkel belang bij Suriname. NL heeft er alleen belang bij dat ruim 300.000 burgers met Surinaamse roots zich goed voelen .
  Als de nieuwe regering kans ziet met hulp van NL de Schulden te saneren kost dat NL niets. Net zoals Griekenland saneren uit eindelijk winst gevend zal gaan worden zal reden van Suriname een profijtelijke oefening kunnen worden.
  NL leent voor nul of minder.
  De SU schulden kunnen opgekocht worden worden voor minder de nominale waarde. En geherfinancieerd worden middels garanties van NL oid.

  Misiekaba is duidelijk bang want hij weet dat zijn gezwets niet meer geloofwaardig is.
  Alle reacties op de Schuldenwet aanpassing uit de gemeenschap, sociaal maatschappelijke stakeholders worden genegeerd op een schandelijke wijze.

  Simons komt niet meer in beeld.!!!!


  Maak melding

 18. NDP weet dat ze de verkiezingen van mei 2020 gaan verliezen. Uiteraard weten ze dat ze in 2025 terug kunnen komen als ze de periode 2020-2025 voldoende misère achterlaten, zodat voor een nieuwe regering het allemaal onregeerbaar wordt en de val van de SRD niet te stuiten is. Dit heeft alles met de criminele leenbeleid van NDP te maken. Als ze na 2020 vastgezet worden, dan kunnen ze geen oppositie voeren en om bekende verroeste achterbakse ridieltje af te draaien. Vandaar dat zij alles eraan doen om de wet aan te passen, zodat zij weer vrij en blij met hun malafide praktijken door kunnen gaan. Conclusie: NDP weet bliksemsgoed dat de minister van financiën de wet overtreden heeft en strafbaar is. Vandaar dat het aangepast moet worden voor een laatste enorme mikie yuang en daarmee straffeloos in het buitenland de koning uithangen. Dat was en is de insigne van paars. Stuk voor stuk sluw en in essentie een crimineel.


  Maak melding

 19. Zoveel kritiek op Nederland. Wanneer gaan ze alle banden met Nederland verbreken. Geen schepen en vliegtuigen uit Nederland toelaten. Durven ze dat nog. Alle Surinamers die hier studeren terughalen en naar Cuba sturen. Durven ze dat.


  Maak melding

 20. NO NONSENSE. 30 oktober 2019 at 21:19
  Alle tegenstanders die nu altijd negatief zijn, worden dan Paars van woede maar kunnen er niets aan doen dat de NDP WEER aan de macht komt.
  NO SPANG! NDP E’h TANG.
  25-5-2020 Weh Kong BAKA.


  Maak melding

 21. Het was een grote fout van de Nederlanders om de voorouders van Misiekaba en Brunswijk met de boot naar Suriname te brengen. Ik neem het ze nog steeds kwalijk en ben van plan om een procedure te beginnen tegen Nederland, bij het International Gerechtshof.


  Maak melding

 22. Misikaka er is genoeg te eten in Nederland begin de kinderen en ouderen in Suriname eten te geven .

  Suriname hoeft niets meer naar Nederland te exporteren er is genoeg te eten in Nederland .

  Laat Suriname exporteren naar Midden America en Afrika daar zijn er ook USD en EURO

  Misikaka een kommetje Tomaten kost 20 SRD prijs van NDP vorig week bij een groente boer


  Maak melding

 23. @Mul: Iedereen weet dat de VHP altijd schijt heeft gehad aan het 7e gebod! @Abrabroki, ik zie dat je de term WCwormen van me hebt overgenomen, je voelt je er duidelijk mee verwant. @Paarse misdaad: Daar ga je weer, op een gedekte manier dreigen met geweld zonder dat je baasje Chan je daarin corrigeert. Ik zeg het je nog eens: weet waar je om vraagt! Braincare, Boeboe bit sjorie en Cornelis, jullie hebben duidelijk last van jeuk, stel schurftige honden! Schelden gaat de VHP niet helpen, eerder schaden, iedereen weet wat jullie hier aan het doen zijn. Overigens, zoals ik al eerder aangaf heeft de VHP geen visie op ontwikkeling, is niet integer, is een slaaf van Nederland, is een roversnest en dat al meer dan bijkans 75 jaar! @Menno: Klets maar uit je gore nek. Kijk naar het publiek van de vergadering, kijk naar het bestuur van de NDP, kijk naar de samenstelling van deze NDPregering, kijk naar de parlementsleden van de NDP!…..Heb je dat gedaan?…goedzo!! Kijk nu naar het huidig bestuur van de VHP, het bestuur van de VHP in de afgelopen 70 jaar, de VHPministers van de afgelopen 70 jaar, de huidige parlementsleden van de VHP en in de afgelopen 70 jaar!…en houd voortaan over etnische politiek je stinkende bek en dat geld voor alle VHPtrollen hier op dit forum. Ik zeg het nog een keer: Het volk heeft zich politiek verder ontwikkeld dan de oude politiek en weet en ziet wie wat vertegenwoordigt en is.


  Maak melding

 24. @Lucien
  Jij hebt het over honden, praat je zo over jezelf ? Je bent zelf een grote hond.

  Ga je diep schamen en jank op een andere manieren verder.

  Respect hebben voor de meningen van anderen denk je zo af te straffen met je geblaf. Kruip maar weer in je honden hok.


  Maak melding

 25. Allen,

  Verkiezingen over zeven maanden in onze mooie Suriname, dat men zo loopt te schreeuwen is normaal, doen politici overal:
  Wie houdt in de gaten dat alles eerlijk verloopt ?
  Wat gaat er gebeuren als de NDP niet wint ?
  Komt er weer een eenheid onder de bevolking binnen Suriname ?
  SUCCES.


  Maak melding

 26. @Lucien is een stuk wc papier waardig. Na gebruik direct doortrekken want zijn soort heeft alleen een te grote mond. Kom naar Suriname en help het land op te bouwen ipv vanuit Nederland af te geven op anderen. Je bent een poep


  Maak melding

 27. Als je zo afgeeft op de VHP…..wil dat zeggen dat je in hun het gevaar ziet…..anders zou je het negeren toch???? Misiekaba moet zn bek liever opmaken over de kapot geslagen economie die de ndp Su heeft bezorgt….en het weer tot toiletpaieer gemaakte SRd…ook door de ndp….daarover moet je je mpp bek openmaken miesikaba….!!!


  Maak melding

 28. De kiezer in SU is gewoon dom, Luciën is daar een voorbeeld van.
  Hoe kun je anders verklaren dan de NDPers stemmen op de crimineel en moordenaar Bouta.
  Voor de gehele NDP top geldt dat ze crimineel en corrupt zijn, waarvan je met zekerheid kunt zeggen dat ze SU economisch naar de afrond zullen brengen.


  Maak melding

 29. Ben benieuwd naar de mening van RobG onze pseudo econoom.
  Ik wens idd dat NDP 2020 wint maar dan moet Bouterse afscheid nemen want hij belemmerd de vooruitgang van Suriname.
  Ach ja maar dat zal niet gebeuren want als hij bedankt zullen ze hem gegarandeerd opsluiten


  Maak melding

 30. Als men nu eens gaan geloven in mensen inplaats in God of Jezus, dan was er minder gezeul en geouwehoer. Niemand word er na zijn dood gestraft. Er is geen hel en er is geen hemel. Ergens in geloven zijn zéér onzekere mensen die iemand (?) nodig hebben. Steun zoeken, maar nooit echt vinden. Het heet niet voor niets ‘ geloof’. Sinterklaas bestaat wel. Die heb ik vaak ontmoet.


  Maak melding

 31. Bankimoon: Zoals bekend is corruptie een bekend fenomeen in Suriname – en er wordt beweerd dat Bouterse profiteert via de ministers van deze fraudes en zelfs dat alleen van de wegenbouw in Suriname hij reeds meer dan $ 75.000.000 aan smeergeld heeft ontvangen door uitbestedingen aan een chinese compagnie. Verdere bronnen vermelden van vele andere steekpenning voor gebouwen etc. en van projecten en zijn er miljoenen $ USD, daarvoor ontvangen, voor opdrachten van deze regering, en dat DD Bouterse meer dan $ 100 miljoen reeds heeft gekregen dank zij zijn handlangers die op de voorgrond het werk uitgeven en of uitbesteden. Meer dan $ 200 miljoen is reeds alleen door D.D.Bouterse vanaf 2010 ontvangen voor zulke uitbestedingen. Schandalig dat zo een klein land als Suriname met 550.000 inwoners op zo een manier falliet gaan maken, en het volk het slachtoffer wordt. De naam R. Abrahams heeft zich ook aan zulke praktijken schuldig gemaakt en de heer Wijdenbosch idem dito. Schandalig en erg en schaamteloos!


  Maak melding

 32. Ik hoop dat de nieuwe regering, of het nou de VHP is of een andere partij (zowiezo geen NDP!) meteen een onderzoek instelt naar alle corruptie, mismanagement en misstanden in de Surinaamse politiek;

  – Alle illegaal verworven gelden en (grond)bezittingen onteigend en teruggeeft aan het volk;

  – Strafbare feiten welke gepleegd zijn tijdens de regeerperiode opnieuw onderzocht en schuldigen eventueel vervolgd worden;

  – Alle staatsleningen opnieuw onder de loep worden genomen, hoeveel waar besteed is en het resterende bedrag getraceerd wordt;

  Laat ze weten dat ze hier niet mee wegkomen….wat er ook gebeurt. Is het niet volgend jaar, dan maar weer over 6 jaar. Maar je komt er niet mee weg !

  Moge gerechtigheid met Suriname zijn..


  Maak melding

 33. Holle vaten klinken het hardst. Dat is duidelijk van toepassing op japies als Misiebaksel. Heel wat mensen zijn al moe van dat corrupte paarse wanbeleid en op 25 mei 2020 zal deze paarse ezel de rekening gepresenteerd krijgen. Ze mogen proberen om te sjoemelen met de verkiezingen hoeveel ze willen maar het gaat ze niet helpen. De afstraffing komt eraan.


  Maak melding

 34. Deze meneer babbelt over VHP-Fromoe !

  Kijk aub dichter bij huis, bij uw NDP naar FROMU’s :

  zoals –Bruggenbouw-fromu’s !!
  — Nep-amnestiewet-fromu !
  — Leningenziekte-fromu !
  — 8 december-massamoord-fromu !
  — Moiwana massamoord-fromu !
  — Ollo-ollo-staatsbegroting-fromu !
  — Vaststelling Staatsschuld-fromu !
  — Benoeming president met antecedenten-fromu !
  — Carifesta en Nashoolse Opvang-kukru fromu’s !

  etc etc etc KONDRE E O PINA !


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.