zondag, april 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDode bij aanrijding tussen auto en motorfiets te Saramacca

Dode bij aanrijding tussen auto en motorfiets te Saramacca

-

Does Travel - naar Suriname

Bij een aanrijding woensdag na middernacht te Saramacca zou een dodelijk slachtoffer zijn gevallen. De redactie van Waterkant verneemt dat één manspersoon om het leven zou zijn gekomen. Het zou gaan om een aanrijding tussen een auto en een motorfiets, zoals te zien is op de binnengekomen foto.

Het verkeersongeluk gebeurde in Saramacca ter hoogte van kilometer 60. De melding kwam rond 01.00u vanmorgen binnen. De redactie verneemt dat het gaat om een medewerker van Staatsolie die na zijn shift richting huis ging.

Manschappen van het Korps Politie Suriname waren ter plekke en hebben daar onderzoek verricht. Nadere informatie ontbreekt nog.

Het bericht zal aangevuld worden zodra er meer bekend is.

UPDATE: het gaat om de 49-jarige Rudolf ‘Ruud’ Sanawie.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
 1. Het is zoals elke dag weer raak met dodelijke verkeersslachtoffers. Het is nu overduidelijk dat er velen in onze bevolking geen kaas hebben gegeten van het besturen van een vervoermiddel. Kennen de verkeersregels niet of nauwelijks. Of lappen de verkeersregels aan hun schoenzolen. Zelfs bromfietsen horen een rijbewijs/certificaat van geschikt op zak te hebben. Bromfiets lessen moet verplicht worden gesteld. De laatste tijd teveel bromfiets doden in het verkeer. Rijvaardigheidbewijzen vanaf 18 jaar behalen.
  R.I.P.
  Familie sterkte met dit groot verlies.


  Maak melding
 2. Wan wagi nak wan brom, wan wagi nak wan brom. Yu rij sondro faya yu dong. Wan wagi nak wan brom, wan wagi nak wan brom. Dringi bita dan rij yu dong. Wan wagi nak wan brom, wan wagi nak wan brom. Rij sondro bun helm yu dong. Wang wagi nak wan brom, wan wagi nak wan brom. Rij lek yu hab a pasi yo lasi!


  Maak melding
 3. Toen Mugabe stierf,waren er beelden te zien van Harare.Mooie,brede straten, boulevards,lanen en parken .Mooie gebouwen voetpaden.Duidelijk was het dat het de blanken menens was om daar voorgoed te verblijven.
  De wegen van Sur. zijn nog als die van een wingewest.Alleen bestemd om goederen zo snel mogelijk te verkrijgen tot de haven.Onze wegen zijn er niet voor dat mensen zich daarover gaan verplaatsen.Doe je dat dan vallen er geheid doden.
  RIP


  Maak melding
 4. Als krijgen ze rijles en worden de wegen allemaal zesbaans toch gaan er doden vallen.
  Ze hebben lak aan de regels.
  Ik zeg niet dat deze te betreuren verkeersslachtoffer dat heeft gedaan.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES