Aangehouden straatrovers gebruikten vrouwen als lokaas

11
Aangehouden straatrovers gebruikten vrouwen als lokaas
Archieffoto, slechts ter illustratie - niet in Suriname

Het Korps Politie Suriname heeft twee straatrovers aangehouden, die gebruik maakten van hele speciale handlangers. Het gaat daarbij om twee vrouwen die door de rovers als lokaas gebruikt werden, om de slachtoffers te kunnen beroven. Dat meldt de Surinaamse politie vandaag.

Het eerste slachtoffer werd overvallen aan de Oude Charlesburgweg door een manspersoon die met een houwer gewapend was. Van hem werd srd 700,- , zijn mobiele telefoon en autosleutel afgepakt en meegenomen. Het tweede slachtoffer werd aan de Koetaistraat overvallen door twee manspersonen die respectievelijk gewapend waren met een mes en met een schaar. Deze aangever liep een steekverwonding op aan zijn linker onderarm.

Na uitgewerkte informatie kwamen Widjai J. alias ‘Koelie boi’ en Aristo D.alias ‘Gringo’ in beeld als de straatrovers. Voorts dat zij twee vrouwen als lokaas gebruikt hadden om de aangevers te kunnen beroven. Die twee vrouwen bleken Sangeeta G. alias Asha en Shatenakumarie alias Toetie of Shakira te zijn schrijft de politie.

In een periode van 15 tot en met 24 oktober werden de twee roofverdachten en hun handlangers door leden van het Regio Bijstand Team Midden(RBTM) en door leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) aangehouden en overgedragen aan de collega’s van het politie bureau Munder.

Het viertal is na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

11 REACTIES

 1. Abanies moeten heel zwaar worden gestraft: Mijn voorstel is dat ze minimaal voor 15 jaar achter de tralies verdwijnen.

  Misschien gaan ze dan minder STELEN.

  Keihard aanpakken deng Crimnerie Bradiskopu.


  Maak melding

 2. @ Henry

  Dat lijkt me heel logisch, als je in de bak zit kan je ook niet stelen, ze moeten deze MPP niet opsluiten maar gelijk elimineren. Weg met dat gespuis zou ik zeggen, daar heeft de gemeenschap geen boodschap aan. Het wordt met de dag heel erg met deze vervloekte honden, een andere woord heb ik er niet voor !

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 3. In NAZI Duitsland bestond een wet dat je na eenmaal voor een misdaad veroordeeld was, bij elke volgende misdaad die strafmaat werd verdubbeld en de leefomstandigheden werden verzwaard. BRON ARBEITER BEOBACHTER 17 Juli 1936 DEUTSCHE ENCEKLOPEDIA


  Maak melding

 4. Nou ja zeg ze worden slimmer en wanneer wordt de politie slimmer???????? Dan maar de burger, zit gereed met wapen en geeft ze van langs. KLAAR!!!! Eigen initiatief nemen dan maar. De dief gaat met voorbedachte rade uit huis de eerlijke burger ook met houwer in je auto. Poten afhakken.


  Maak melding

 5. Dat soort trucjes met een hoer als de Oracle, zijn al een eeuwen oude geboefte tactiek. Zelfs Onze Heer Jezus Christus trapte toen in bij een water put . Let op : de vrouw heeft 1 paar ribben meer dan een man, waar heeft hun het vandaag gekregen? Raad eens ?


  Maak melding

 6. 😉 slim gedaan vrouwen inzetten voor deze klus, ze kennen de Surinaamse mannen als geen ander, en ze hebben maar 1 actieve werktuig waar ze gegarandeerd succes mee kunnen boeken, en waar zit dat!! precies in hun broek! dus waar kan je ze het beste mee lokken?…Precies, met een paar stinkende poezen😜


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.