Vijf mensen met Surinaamse nationaliteit op Interpol ‘Wanted’ lijst

21
Vijf mensen met Surinaamse nationaliteit op Interpol 'Wanted' lijst
V.l.nr. Ricardo Rinaldo Koeloe, Kalil Miguel Saouma, Patrícia Terezinha Miguel Bom en Kai Huang Guo.

Dit zijn foto’s van vier van de vijf mensen met de Surinaamse nationaliteit die op de lijst van gezochte personen van Interpol staan. Het gaat om 4 mannen en 1 vrouw, waarbij twee personen een dubbele nationaliteit hebben. Drie van hen worden gezocht door Brazilië en twee door Suriname.

De Surinaamse autoriteiten zoeken Ricardo Rinaldo Koeloe (39) voor diefstal met geweld, gewapende diefstal en voor het aanbrengen van letsels met de dood tot gevolg / doodslag / moord. Ook Kai Huang Guo (52) die zowel een Chinees als Surinaams paspoort heeft, wordt gezocht door Suriname en wel voor mensenhandel, ontvoering, misbruik, deelname aan een criminele organisatie, diefstal en verduistering.

De Braziliaanse autoriteiten zoeken Patrícia Terezinha Miguel Bom (45), die zowel de Surinaamse als Braziliaanse nationaliteit heeft. Zij wordt door ons buurland gezocht voor voor internationale mensenhandel. evenals,de 53-jarige Kalil Miguel Saouma.

Van Lloyd Uno Wladimir Ernst (64) is er geen foto. De Braziliaanse autoriteiten zoeken hem voor internationale drugshandel. Meer over de lijst en andere gezochte criminelen in het Caribisch gebied lees je hier op Starnieuws.

Op de lijst van gezochte Guyanese misdadigers staan zes namen.

21 REACTIES

 1. Zie hier met z’n allen, ze zijn al geen moeder/vaders mooiste met de meest slechtste eigenschappen die men zich kan bedenken. Hopelijk worden zij gauw opgespoord en achter de tralies geplaatst waar zij thuis horen.

  Sarie Torie


  Maak melding

 2. Wat is dit weer voor een grap?
  De meest gezochte crimineel internationaal ontbreekt op de lijst.Zijn naam is bouta en hij is lijder van Suriname.Zijn woonplaats is toch niet onbekend.Ga hem halen polite, doe eens echte werk….


  Maak melding

 3. Jullie weten allemaal waar hij woont,ga jullie hem dan halen niet praten maar ophalen ,Nederlandse Ambassade is niet ver van de President en Nederland 🇳🇱 is een bondgenoot van de VS 🇺🇸,waarom pakken ze de President niet op 😩 dan zijn beide vriendjes van de President of zie ik het verkeerd.


  Maak melding

 4. Die Amerikanen zijn toen der tijd de president van Panama 🇵🇦 ook gaan ophalen onze vriend Norigia ,en waarom denken jullie dat ze de president van Suriname 🇸🇷 niet kunnen op pakken,omdat ze niks tegen de President hebben anders hadden de Amerikanen en de Nederlandse regering al lang ingegrepen dus beste mensen zien jullie dat nog niet in.


  Maak melding

 5. Kale
  Bouterse is van geen belang voor buitenlandse mogendheden.
  Ze bemoeien zich niet met interne aangelegenheden.
  Oftewel, ze denken; zoek het effe lekker zelf uit
  De situatie toen ter tijd in Panama is totaal niet te vergelijken met Suriname


  Maak melding

 6. wat een verassing voor jullie he? Bouterse ontbreekt op de lijst haha het is echt niet wat jullie de wereld willen laten denken.Jullie zullen raar opkijken wanneer de Oranje prins van de vhp op deze lijst verschijnt want zijn partij barst van de poeder handelaren. Niet voor niks gilt hij dat zijn partij meer geld heeft dan het land rara zoveel multi miljonairs op een bevolking van nog geen miljoen heo komen ze aan al dat geld. time wil tell……….


  Maak melding

 7. Heb je gezien dat bouterse bloed aan zijn handen heeft. Was je daar aanwezig. Is alleen maar speculatie . Je bnt een grote poepzak, en zit maar vn alles en nog wat te roepen.


  Maak melding

 8. Bouta is geen bedreiging voor de VS.Hij is niet staats gevaarlijk, daarom laten de Amerikanen hem met rust.Alleen de Surned maken zich druk. Hij is maar een kruimel

  The voice


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.