Man die prostituee neerstak en vluchtte na twee jaar aangehouden

6
verdachte die op politie schoot neergeschoten en in ziekenhuis overleden
Archieffoto: arrestatie door Korps Politie Suriname.

Een 30-jarige Surinaamse man die twee jaar geleden een prostituee neerstak is eindelijk aangehouden. Astrando, L. meer bekend als ‘Baa Pinda’ werd afgelopen week door leden van het Regio Bijstand Team Midden in het Koffiekamp gebied te Brokopondo aangehouden ter zake zware mishandeling.

Astrando heeft in het jaar 2017 een 28-jarige sekswerkster met een scherp voorwerp steken toegebracht waardoor zij zwaar gewond raakte. Na deze laffe daad dook hij onder tot dat hij op woensdag 23 oktober in de kraag werd gevat door de boven genoemde politie eenheid.

Hangende het onderzoek is Astrando alias ‘Baa Pinda’ in verzekering gesteld meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

6 REACTIES

 1. Neen, ba pinda vanwege zijn kleine tollie, De prostituee heeft kennelijk een vervelende opmerking daarvoor gemaakt en toen is meneer pinda boos geworden.
  Kies ing mooi.


  Maak melding

 2. Baa pinda met zijn kleine pinda dop wilde zich bewijzen. Is door de mand gevallen door ondanks zijn 5 cm fluitje er niets van gebakken heeft. Ze voelde niets.Het wordt dan hoogtijd dat hij zelf zijn ruk en trek werk gaat verrichten en de vrouwen met rust laat. Echt een Loser.


  Maak melding

 3. Zou het niet mooi zijn als dit beest aan een groepje prostitues wordt uitgeleverd en dat zij hem tot mores slaan en zijn Tolly afhaken en het direct in zijn mond stopt ? Dat zou pas een juiste straf zijn.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.