Jongeman beroofd door acht mannen van tas inhoudende SRD 80

20
politie Suriname

Een 21-jarige jongeman is gisteren aan de Kwattaweg in Suriname beroofd door acht rovers van een tas inhoudende SRD 80 en een rijbewijs.

De redactie van Waterkant.net verneemt dat de jongeman aan de Kwattaweg nabij de Vierde Rijweg langs de weg stond op iemand te wachten. De rovers liepen langs en beroofden hem.

Volgens de jongeman zijn verklaring bij de politie was één van de mannen gewapend met een mes. Na de daad renden de rovers in de richting van de Derde Rijweg. Het slachtoffer liep geen letsel op. De Surinaamse politie was ingeschakeld en ging ter plaatse.

Er wordt gewerkt aan de opsporing en aanhouding van de daders.

20 REACTIES

 1. Wat een stelletje lafaards, Schaamteloos gedrag van deze rovers bende.Hopelijk worden zij opgepakt en achter de tralies voorgoed geplaatst. Het wordt steeds erger in ons land. Deze roversbende zullen niet tegen elkaar zeggen laten wij dit niet doen en ons leven beteren en een baan te zoeken. Onverbeterlijk.

  Sarie Torie.


  Maak melding

 2. Met 8 lafbekken iemand beroven dat is pas geweldig, het land is totaal in verval ! Wat mij betreft, mogen ze gelijk alle 8, ophangen aan de hoogste boom wat in Su te vinden is. ( saka saka dagoes )

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 3. RobG zou beweren dat dit een signaal is dat het in Suriname goed zal komen omdat er toch mensen rondlopen met geld dus is er geld in Suriname te halen.
  En straffe wegens het overtreden van de wet, zoals Hoefdraad de wet heeft overtreden, is er niet meer bij want de coalitie geeft aan dat straffen van wetsovertreders niet van deze tijd is als het met geld te maken heeft.


  Maak melding

 4. Ren voor je leven mensen als je anderen in groepjes ziet..ren..ren…
  Nee ,het wordt met de dag erger in Suriname.
  Een moordenaar als lijder ,van het volk kan je niet beter verwachten…..


  Maak melding

 5. Ze halen drugs /drank van en roken/drinken het samen op. Jongens go waai tjari foe money a wins a no foeroe i kang bai wang sani nanga prisieri. Ipv joe tjar na ning Tjoepelie.(stelende hond). ZIELIG voor de ouder(s) Ze zij een slecht voorbeeld voor hun zusjes en broertjes …….BAH.


  Maak melding

 6. Recht in eigen hand , nemen is geen oplossing, het kan leiden tot burgeroorlog.
  Leiders, zijn in “slaapmodus”
  Wie, bedenkt een “legale actie modus “?


  Maak melding

 7. Taakstraffen. Laten ze bij mij aanmelden en men gaat de buurt niet herkennenm wil je dat niet dan sluiten ze je vr 5 jaar op.
  Wat een buit. Srd 10 per persoon.


  Maak melding

 8. Papiritigri zou zeggen, niets aan de hand; kwajongens streek. Hij is er toch zonder letsel vanaf gekomen.

  Dit betekent dat iedereen dus een potentieel slachtoffer is.


  Maak melding

 9. Ding soort mang dies na pussy rovers.roof 80srd:8=10srd sang joe famiri bikang las omin duzend srd.ding mang dies na ferstang treu na poeirie nomo ding jong boi dies kang smoko


  Maak melding

 10. @Bigi Sma,
  Het is allemaal politieke stemmingmakerij van de oppositie. Jij bent ook een profeet van de oppositie om deze stemmingmakerij rond te bazuinen. Het is een game dat gespeeld wordt. De oppositie heeft een aantal media deskundigen (uit Amerika en Nederland )aangetrokken om de regering in zwaar diskrediet te brengen. Maar de oppositie heeft nog een heel lange weg te gaan.Misschien gaan zij de ouderen kunnen paaien maar niet de jongeren en progressief denkende mensen in de Surinaamse samenleving. Nu gaan er bij de oppositiepartijen ook stemmen op om ook te investeren in bruggen, wegen, fly-overs en ziekenhuizen, huizenbouw,enz. Als men regeermacht krijgt wil men nu ook tastbare resultaten aan de kiezers laten zien. Men heeft nu ineens ook geen moeite met leningen. Bij de oppositie zeggen ze thans dat leningen aangewend moeten worden om de productie te vergroten. Ja, ja bij de oppositie zitten er alleen maar draaikonten. Ze geven thans zeer negatief af over de regering Bouterse, maar ze willen straks als zij ” misschien ” de regeermacht in handen krijgen hetzelfde beleid van de regering Bouterse gaan uitvoeren m.b.t. infrastructurele werken,enz.

  Nu zegt de NPS ook dat iedere Surinamer een stuk grond moet krijgen. Dit is precies hetzelfde wat de regering Bouterse aan het uitvoeren is. Het knelpunt is echter dat onder de regering Venetiaan, de regeerpartner Soemohardjo bijna het hele grondgebied van Suriname heeft verdeeld onder VHP-ers, NPS-ers, PL-ers en andere bevriende relaties. De huidige regering kan niet zomaar aan de gronden komen. Met een wet tracht de regering de niet gebruikte gronden terug te krijgen zodat gewone burgers er aanspraak op kunnen maken. Dit beleid van de regering Bouterse wil de oppositie frustreren maar ze willen wel hetzelfde beleid in een andere kleur gaan uitvoeren. Foei toch, foei toch…..!


  Maak melding

 11. Surinamers worden jullie eindelijk eens wakker! Het roven en moorden zal niet ophouden en het zal doorgaan totdat jullie zelf tot actie overgaan. Bewapen jezelf en draag je wapens met trots. Schiet de rovers en bandieten neer (let op ik zeg niet om ze dood te schieten), schakel ze uit en bel de politie (als die tenminste zin en tijd heeft om te komen). Dt si al de zoveelste laffe overval op een weerloze burger en velen zijn tijdens berovingen gedood.Daarom mijn oproep om jezelf ter bescherming te bewapenen. Mijn oproep is volledig legaal. Waarom ? Omdat wij Surinamers een regering hebben die alleen uit sufferds (uit bobo) bestaat. Onze volksvertegenwoordigers zijn te laf om strenger tegen deze rovers op te treden dan wel houden zij hen de hand boven het hoofd. A sang passa a marki ba! Genoeg is genoeg!


  Maak melding

 12. En nog hoorde ik laats in een reactie een domne blinde surinamer reageren met de woorden dat men zomaar lult dat suriname niet veilig is.

  Wie weet beroven ze zo een jongeman ook nog van zijn leven om 80srd.Fucking kruimelboeven.
  80 miljoen wala respect maar dan wel bij een drugsdealer proberen maar 80srd hoe fucking triest en armoedig zijn deze rovers niet.
  Wie weet was dat geld voor zieke grootmoeder of moeder haar medicatie of eten te kopen.
  Dit soort gasten smijt ik graag in levende lijve voor krokodillen….


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.