Voertuig op z’n zij na zware aanrijding in Paramaribo

10
Voertuig op z'n zij na zware aanrijding in Paramaribo

Een gewonde inzittende van een voertuig, dat vannacht betrokken was bij een aanrijding en op z’n zij terecht kwam, wordt afgevoerd voor medische behandeling. Dit zware verkeersongeval vond rond 01.15u plaats op de hoek van de Wilhelmina- en de David Simonsstraat in Paramaribo.

Het is nog niet helemaal duidelijk wat er precies is gebeurt. Wel is duidelijk dat het gaat om een aanrijding tussen een auto en een busje. Deze laatste zou op z’n zij terecht zijn gekomen.

Één inzittende van het busje werd per ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp in Suriname.

10 REACTIES

 1. Zaterdag avond word er veel gedronken langs de Wilhelmina straat . En daarna word er gewoon deel genomen in het verkeer. Ik vind het dan niet raar als een auto niet meer op zijn poten kan staan net als de bestuurder.


  Maak melding

 2. Ze zullen het niet afleren. Sranang mang edeh tranga. Plei geweldig, want denh rij oto. Hoe zouden deze mensen zich gedragen op de grote wegen in Europa en de VS?


  Maak melding

 3. Om een busje op zijn kant te krijgen moet men behoorlijk kracht uit oefenen, dus de andere auto moet met een behoorlijke snelheid hebben gereden !
  @ Olivia
  Op de grote wegen in Europa, waren deze gasten allang dood !!!

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 4. Hoek David simons en Wilhelmina is DUIVELS KRUISING

  Daar de mensen racen in de nacht.

  Drempel of plateau is wel nodig. Doden waren al gevallen daar als mij niet vergis


  Maak melding

 5. En ik denk fat al die verkeers ongelukken die er in Suriname gebeuren komt door jullie krabieta mofo,s oftewel geiten mond blijven jullie maar klagen en water naar zee dragen alsof het iets zal helpen doe iets nuttigs inplaats van maar klagen ga op de hoek staan om het verkeer in goede banen te leiden dat helpt meer dan het geklaag hier
  Dus Laat Me rustig met rust


  Maak melding

 6. Het is niet meer veilig in Suriname, als je al de politie berichten en de kranten leest.
  Je kunt nog zoveel bewakers plaatsen, of camera’s. Als ze willen komen, dan komen ze. Het beste is een stroom voltage te plaatsen als ze in de zaak willen komen van een security. Dit moet geactiveerd worden zodra er vreemde figuren binnenkomen. En dat kun je herkennen. Het moet niet zijn dat ze dood gaan, maar een enorme shock krijgen. Want de criminelen zijn altijd een stap voor. Ze zijn onze grootste tegenstander, precies zoals de Duivel.


  Maak melding

 7. @@@privé, jij hebt me niet begrepen.
  @@@@J Zwartmans heeft me wel begrepen.
  Ik bedoel niet dat het niet gebeurd in de landen.
  Maar in Suriname na extreem. Ieder weekend raak voor zo een kleine bevolking. De straten in Suriname zijn er niet voor gemaakt. Zijn geen snelwegen. Dat bedoel ik.


  Maak melding

 8. Gewoon meer controle en handhaving in de samenleving vooral in het verkeer, zo zullen wij zien dat er veel levens gered zullen worden in Su. Het verkeer is gewoon een wild west, omdat men weet dat er vooral in de nachtelijke ure geen controle is.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.