SLM vlucht vanuit Nederland naar Suriname 24 uur vertraagd

25
SLM vlucht vanuit Nederland naar Suriname 24 uur vertraagd
Foto: (c) Waterkant Archief - en eerder/oud SLM toestel op Luchthaven Schiphol.

Opnieuw is een vlucht van de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij op de Mid-Atlantische route behoorlijk vertraagd. Dit keer gaat het om vlucht PY993 die op zondag 27 oktober om 15.15u Nederlandse tijd vanuit Schiphol naar Suriname zou vertrekken.

Volgens het vertrekschema van luchthaven Schiphol zou de vlucht, die ook wel bekend is als TUI fly OR 9301, om 15.15u vetrekken. De tijd werd daarna aangepast naar 21.00u. Rond 19.00u werd echter bekend dat de vlucht geannuleerd was en nu 24 uur vertraagd is.

De redactie van Waterkant verneemt dat passagiers eerst te horen kregen dat de vlucht vier uren vertraagd zou zijn. Daarna werd te kennen gegeven dat de vertraging 6 uren zou duren. Uiteindelijk werd deze gecanceld.

Wat de reden hiervoor is, is niet duidelijk. De SLM is zoals gewoonlijk heel zuinig met de informatie over vertragingen.

25 REACTIES

 1. Deze aktie laat zien dat SLM wederom en bij lange dagen niet opgewassen is om een gedegen continuïteit te bieden…hoezo protesteren tegen KLM en TUI..hun komen hun beloftes na…!! Nou voor de gedupeerde snel je claim indienen…SLM heeft weer niets verdient hieraan..sari tori bakka…


  Maak melding

 2. POPPENKAST, helemaal gelijk.
  Ik vlieg geen SLM. Deze shit komt te vaak voor. Mijn steun krijgen ze niet. Opgerot met hun mentaliteit.
  Wanneer je dan je mond opentrekt, heb je ongelijk, nonsens
  En toch de domboos die het voor SLM opnemen.


  Maak melding

 3. Het lijkt dat bepaalde gasten hier zitten te wachten en te loeren op iets negatiefs uit Suriname om te klagen alsof ze ervan genieten

  Dus Laat Me rustig


  Maak melding

 4. Het is een SLM vliegmischien. Raad iedereen aan om goed na te denken om je leven op spel te zetten voor 50€ goedkoper vliegen. Al is het meer dan 50€. En het eten aan boord van SLM veel beter. En de stewardessen duizend x leuker en liever. Toch zie je mij niet in die Airbus A340 vliegmischien van SLM. Hoop echt snel dat ze die 777 krijgen.


  Maak melding

 5. Surinamers reageren vaak heel chauvinistisch wanneer het over de slm gaat ,Maar vergeten daarbij dat je keihard moet betalen voor een kaartje om te mogen vliegen en dat de service vaak te wensen over laat


  Maak melding

 6. Het is pijnlijk te moeten constateren, dat de SLM geen bestaanszekerheid heeft. Als grotere maatschappijen in de wereld het bijltje erbij neergooien, waarom zou de SLM moeten blijven bestaan, terwijl de schoen erg wringt. De SLM en de Surinaamse regering hoeven zich niet te schamen. Gewoon de zaak opdoeken. Misschien is het zelfs beter voor Suriname. Kunt u zich nog herinneren met Sabena uit België, ook die hebben het bijltje erbij neergelegd. Dus SLM hou op bestaan en laat Suriname zich bezig huden met hetgeen ze goed in zijn.


  Maak melding

 7. En zoals de alom bekende verwachtingen kan de SLM geen extra eigen toestellen inzetten. Je niet hebt en is, kunt je niet inzetten. Gaan ze ook protesteren voor het SLM kantoor????? Waar blijft die grote moderne vliegtuig die is aangeschaft door de vorige directie van SLM????Er was hier toch sprake van enkele maanden geleden??? Pe a de. Of zijn het losse flodders geweest. En zo verliest SLM nog meer klanten gezien de matige uitvoering van vluchten op de Atlantische route.

  Sarie Torie.


  Maak melding

 8. Weer die randdebielen die alles dat even niet goed gaat opblazen want het is Suriname.
  Hier alleen kunnen jullie dat omdat deze site er goed op inspeelt.
  Verwijderd altijd positieve zaken over Suriname. We lezen die zaken van nederland niet volgens jullie. In de bioscoop ben je daar niet meer veilig. Op straat schieten ze als gekken. Dat lees je hier niet


  Maak melding

 9. Wendy je hebt een punt maar leg eens uit wat er WEL goed gaat in Suriname. Welke zaken zijn er positief in en over Suriname? Ben je in Suriname wel veilig op straat? Ben je in Suriname wel veilig in je eigen huis of in je auto? No way. In Suriname schieten ze nooit op straat toch…. daar schieten ze je mars in je eigen huis. Dus Wendy blijf maar lekker in je eigen Su want daar ben je veilig, krijg je elke maand je loon of salaris uitbetaald (of je doos levensmiddelen) en hoef jij je nergens zorgen over te maken.


  Maak melding

 10. piloten vergallen de vliegtuig zelf. ze gaan tot het uiterste qua snelheid. binnenkort zal de vliegtuig uitelkaar barsten boven de oceaan..


  Maak melding

 11. Laat me en Wendy .Dit willen jullie goed praten,noem dan één ding op wat goed gaat in Suriname één ding maar. Door achterlijke mensen als jullie twee komt Suriname nooit vooruit,wat zijn jullie dom het is ongelooflijk wat een domme paarse ratten zijn jullie. Doe je ogen open en kijk hoe Suriname onder jullie voeten een 3e wereld land is geworden. Het is jullie schuld die daar wonen om een duivel te aanbidden. Klink mischien racistisch of wat dan ook maar de waarheid is dat jullie zwartjes alleen kunnen afbreken en roven en nooit een land en economie kunnen opbouwen.


  Maak melding

 12. Ga toch liever met Tui naar SU voor maar 450 euro, wil je wat meenemen dan is het alleen maar een paar eurotjes erbij, geen gezeur met vertragingen en ook zeer belangrijk, fatsoenlijke aankomst- en vertrektijden
  Goedkoper dan de KLM en de Service is gewoon vergelijkbaar met die van KLM
  Bye Bye SLM, Chal Uhr jah re Panchi!!!


  Maak melding

 13. Alleen maar leugens over zgn technische issues. Insiders vertellen anders .De schulden die SLM niet optijd aflost is de reden waarom het toestel vaak aan de grond staat. Toen het toestel zogenaamd bijna 5 maanden niet vloog had de schuldeiser het in beslag laten nemen jongens dus die gasten liegen dat ze barsten mennnn. Mie ede.


  Maak melding

 14. Vliegmachine kopen is van laatste en laagste kwaliteit. Deze indiaan heeft alleen verstand van kasirie/ pampero en niets anders.
  Eigen veiligheid van mr. pres is het hoogste prioriteit. Van waar komen die inkomsten, is het niet van die passagiers zelf?
  Dat betekent passagiers kan njang ka. Als er iets gebeurd met die vliegmachine dan zogenaamde kom die pres met die krokodillen tranen we betreurd het, dat het is gebeurd. Pres moest het voorkomen, nieuwste toestel en dat moet het zijn zijn. Waardoor die passagiers meer zich veilig voelen. Front had een nieuwe toestel gekocht wat is met dat toestel gebeurd, is deze zelfde indiaan heeft het verkocht voor een afgekeurde vliegmachine. Pres wan san hor na Yu edé, al is de leugen zo snel, de waarheid haald hem wel
  Men gaat nu adverteren dat het niet waar is. Wie houdt wie voor de gek.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.