Lid militaire politie Suriname aangehouden i.v.m. drugsvangst in Jamaica

14
gevangenis suriname

De Narcotica Brigade in Suriname heeft onlangs een lid van de Surinaamse militaire politie samen met 5 andere mannen aangehouden naar aanleiding van de vangst van 12 kilogram cocaïne en de aanhouding van een Surinaamse man in Jamaica.

De Surinaamse man werd in september met 12,5 kilo cocaïne aangehouden op Jamaica. Hij werd ingerekend op de Norman Manley International Airport. Jamaicaanse media meldden eerder dat het gaat om de 29-jarige R.D, monteur van beroep in Paramaribo.

De zes mannen zijn als drugsverdachten in Suriname in beeld gekomen. De Surinaamse politie heeft hen tussen vrijdag 11- en dinsdag 15 oktober aangehouden en hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

De Narcotica Brigade stelde een onderzoek in en dat onderzoek heeft geresulteerd in de aanhouding en in verzekeringstelling van zes mannen hier te lande. De aangehouden verdachten hebben de Surinaamse nationaliteit. Het onderzoek in deze zaak duurt voort, aldus de politie.

14 REACTIES

 1. Ai boi zelfs het personeel van leger en politie worden tegenwoordig nauwer betrokken als zijnde behulpzaam zijn bij het smokkelen van cocaïne.
  Je moet als persoon wel desperate zijn om zo je baan en je gezin (indien zij een gezin hebben) op het spel te zetten.


  Maak melding

 2. Alle Lantie mannen/vrouwen zijn verdachten dan wel betrokken in allerlei affaires wat niet eerlijk is..
  Ze stelen roven misleiden, kortom het is niet pluis..

  Met als Lijder de lijder zelf..


  Maak melding

 3. Als dat van die M.P. waar is dan is het een ernstige zaak want dit soort gasten hebben een eed afgelegd om wet en recht te dienen en men zou dit soort diensten 100% moeten kunnen vertrouwen.
  Alle gewapende machten zouden eigenlijk regelmatig doorgelicht moeten worden op de aanwezigheid van rotte appels.


  Maak melding

 4. Tjaaahhhh,

  WIJ ZITTEN ALS PINA KONDRE WEL IN EEN FAILLISSEMENT !

  Tjaaaah, moet u nog meer BEWIJS ???????????

  PS : Staats-faillissement komt ook voor bij andere landen,
  toch !!!!!


  Maak melding

 5. BREAKING NEWS,…(normaal in holland)

  De Commandant Zeestrijdkrachten laat dat zijn mensen vanochtend weten in een niet mis te verstane interne mail. Kramer schrijft dat het incident hem ‘enorm frustreert.’ ,,Er wordt in onze samenleving verschillend gedacht over het gebruik van drugs, maar binnen defensie geldt een zero tolerance beleid voor harddrugs”, maakt de vice-admiraal duidelijk.

  DEN HELDER – De baas van de marine vice-admiraal Rob Kramer is woedend over de twee drugsvondsten op de Zr. Ms. Johan de Witt, waarvan de laatste zaterdag plaats had. Hij vindt dat de berichten erover al het goede werk van de bemanning recent op de door een orkaan getroffen Bahama’s te niet doen.

  Vice-admiraal woedend na drugsvondst op Zr.Ms. Johan de Witt

  De Commandant Zeestrijdkrachten laat dat zijn mensen vanochtend weten in een niet mis te verstane interne mail. Kramer schrijft dat het incident hem ‘enorm frustreert.’ ,,Er wordt in onze samenleving verschillend gedacht over het gebruik van drugs, maar binnen defensie geldt een zero tolerance beleid voor harddrugs”, maakt de vice-admiraal duidelijk.

  EEN KLEINE GREEP UIT NARCOSTAAT AAN DE NOORDZEE ! EN DIT ZIJN MILITAIREN,..DUS,…SSSSST MONDJES DICHT OVER SURINAME !!!BULLEBAKKEN & PANNENKOEKEN ALLEMAAL,en niet te vergeten de grote UILSKUIKENS & MISBAKSELS die de oranjes en de oranje partij aanhangen!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.