zaterdag, februari 24, 2024
HomeNieuws uit NederlandVIDEO: Regian Eersel verdedigt titel en wint van Nieky Holzken

VIDEO: Regian Eersel verdedigt titel en wint van Nieky Holzken

-

Does Travel & Cadushi Tours

De in Suriname geboren kickboxer Regian Eersel heeft vrijdag in Jakarta, zijn Lightweight kampioenschap van ONE Championship verdedigt. De Amsterdammer nam het op 25 oktober opnieuw op tegen Helmonder Nieky Holzken.

Holzken en Eersel stonden al eens tegenover elkaar voor de titel tijdens het event op 17 mei 2019 in Singapore. Eersel versloeg Holzken toen na een stevig gevecht door Decision en werd daardoor de eerste Lightweight kampioen van ONE Championship. 

Holzken gaf toen direct aan ‘niet te stoppen voordat die wereldtitel in Helmond is’. Hij aasde vooraf op revanche én de wereldtitel tegen Regian Eersel in Jakarta en noemde het de kans van zijn leven.

Op vrijdag 25 oktober kreeg ‘The Natural’ de kans om zijn woorden waar te maken, maar verloor in een intens gevecht van Regian Eersel.

Bekijk enkele beelden hier:

https://www.facebook.com/K1ckboxingNews/videos/988219561527697/

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

8 REACTIES
 1. Gefeliciteerd boys. Alleen…Waarom 2x in Indonesië vechten terwijl ze beide in Nederland wonen?? Lees ik iets over t hoofd? Zijn er geen toernooien voor lichtgewicht op dit niveau in Nederland?


  Maak melding
 2. @TO, de organisatie One Champioship bepaald wie waar vecht als je bij hun onder contract staat……aangezien dit een Aziatische bond is….vinden hun gevechten ook in Azië plaats!!


  Maak melding
 3. Ik zie een bekende in vergetelheid geraakte Surinamer is het misschien Joval?. waar heeft hij gezeten? hij zal toch niet in detentie hebben gezeten?. Vreemd dat hij zomaar ergens opduikt.


  Maak melding
 4. Hij is nu bokstrainer geworden en heeft een andere weg ingeslagen in zijn loopbaan.
  Trouwens, wisten jullie dat Ballast Nedam volledig is afbetaald voor de bouw van de Bosjebrug? En wisten jullie dat Dalian 1 en Dalian 2 ook geheel zijn afbetaald voor aanleg infrastructurele projecten? Het Surinaamse volk in Suriname heeft dus geen brood met brug gegeten of brood met stenen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES