VIDEO: Bergruimte compleet afgebrand te Abra Broki

4
Bergruimte Abra Broki Suriname afgebrand

Zojuist is een bergruimte te Abra Broki in vlammen opgegaan en compleet afgebrand. Manschappen van het Korps Brandweer Suriname die snel ter plaatse waren konden bij aankomst slechts na blussingswerk verrichten.

Het Command Center kreeg de melding dat het om een enorme woningbrand ging en panden in gevaar waren. De Surinaame brandweer nam het zekere voor het onzekere en rukte zwaar uit naar de locatie.

Bij aankomst bleek dat het slechts om een bergruimte op een erf met een woning gaat en de woning noch panden in gevaar waren. De exacte oorzaak van de brand is nog onbekend.

Volgens de bewoonster van de woning op het erf waren er kinderen kort voor de brand in de buurt van de bergruimte. Als de brand door hun mischien is gesticht is onduidelijk. De politie van Nieuwe Haven is bezig met het onderzoek.

https://www.instagram.com/p/B4DzCVsg6Ty/

4 REACTIES

 1. Heel vervelend voor de brandweerlieden dat zij onnodig met zoveel materiaal zijn uitgerukt.In geld uitgedrukt kan dit bedrag hoog oplopen. Maar door emoties overmand kunnen tientallen mensen tegelijk bellen naar de brandweer en een zeer overtrokken beeld geven over de situatie. In Nederland is men door ervaringen wijzer geworden. Bij een brandmelding gaat eerst de politie poolshoogte nemen om de situatie in kaart te brengen. Pas daarna wordt de brandweer opgeroepen om te komen blussen.


  Maak melding

 2. Het hangt er ook vanaf wat er in de bergruimte ism kunnen gascylinders in zitten en spullen die super brandbaar zijn. liever mt genoeg matetiaal.
  Controle van OW&V, brandweer en ebs moet srtakker zijn.


  Maak melding

 3. @RobG

  Denk jij nou echt dat de politie eerst een kijkje gaat nemen en dan pas de
  brandweer inschakelen , dan zijn ze mooi te laat sufferd !!!!


  Maak melding

 4. Als in Nederland, een melding binnen komt van brand, rukt de brandweer meteen uit en op dat zelfde moment, rukken de andere hulpverleners. Ik kan het mis hebben!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.