Elektriciteitsmast kapot gereden, autobestuurder rijdt door

12
Elektriciteitsmast kapot gereden, autobestuurder rijdt door

Een autobestuurder heeft vanmiddag iets na 12.00u een elektriciteitsmast van de NV Energie Bedrijven Suriname (EBS) aan de Van Idsingastraat geramd. Hierdoor brak de mast in tweeën brak en lagen kabels op straat. Na de aangerichte schade is de bestuurder doorgereden.

Manschappen van de EBS waren gauw ter plaatse om de aangerichte schade te herstellen maar door de regen was het werk langer dan een uur gestagneerd. De Surinaamse politie kreeg de melding en was ook ter plaatse voor onderzoek.

Door het ongeval was de buurt ook voor enige tijd verstoken van elektriciteit. De politie van bureau Munder is belast met het onderzoek.


12 REACTIES

 1. De mast is wel op een vreemde hoogte afgebroken, de betrokken auto moeten ze de naam Bruce Lee geven alleen hij kan zo hoog springen en onze President Bouterse waarschijnlijk had het mast een zwakke plek


  Maak melding

 2. A no mie, Boefdraad probeert het ook. Abdoel begrijpt niet waarmee hij het volk wil opzadelen. Een grotere boef had je in hem niet kunnen vinden. Afstraffen dat paarse geboefte.


  Maak melding

 3. Saka saka boerikie achter het stuur …en te weinig verkeers controle op de weg …politie zitten op kantoor met zn dikke reet …in plaats op de weg ..het verkeer in veiligheid breng …..Jammer dat deze paradijs in jungle veranderd


  Maak melding

 4. In deze moderne tijd zou het goed zijn als in dit soort berichten met de juiste personen ook informatie kan worden achter haalt, gelet op de omvang van veroorzaakte schade, mankracht die wordt ingezet om het te herstellen, beschikbare materiaal, weersgesteldheid, tijdstip van de dag/avond, omstandigheden van weg, omgeving, et cetera hoe lang dit ongeveer zou duren om het te herstellen.

  De EBS, waterleiding, politie, ambulance, brandweer, reddingsdiensten, weerberichten, nooddiensten enz.

  Alles is uit te rekenen als alles in place is en een goed plan van aanpak is. Wie doet wat.

  Hierdoor kan de bevolking goed worden geinformeerd en weet wat er gaande is en de mij draaient gehouden wordt.

  Veiligheid is natuurlijk in dit alles heel belangrijk. Ook de omvang van de schade moet goed duidelijk zijn. Het zou ook goed zijn dat dit ook aan het publiek, veroorzaker/slachtoffer bekend is. Hierdoor zou wellicht bij roekeloze verkeersdeelnemers hun gedrag veranderd kunnen worden en zou dit alleen maar positief voor de mij zijn.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 5. Wat bestuurde de chauffeur? Vloog hij in een laagvliegende schotel dat hij de lantaarnpaal op die hoogte raakte ? Of had het voertuig vleugels ? Ik vind de hoogte waar de lantaarnpaal afbreekt merkwaardig en het duidt erop dat het hout aan het rotten was.


  Maak melding

 6. Duidelijke signaal: IJZEREN PALEN PLAATSEN. DAT WORDT HOOGTIJD. MET WELKE LANDEN WERKT SURINAME OOK ALWEER. VRAAG ADVIES HOE ZIJ DAT DOEN ZE ZULLEN OOK IPV VOEDSEL VEILIGE PALEN HEBBEN DIE NIET ROTTEN EN ZWAK ZIJN. DE BETROKKEN AUTO RIJDT OOK NIET ZOMAAR WEG OF DOOR HEVIGE REGENVAL EN STORM BLIJVEN ZE KAARSRECHT STAAN.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.