Graziella Hunsel in kwartfinale van ‘Got talent España’

8

De Surinaams-Spaanse zangeres Graziella Hunsel Rivero heeft deze week een plek in de kwartfinales van ‘Spain’s got Talent’ weten te bemachtigen. De 43-jarige Hunsel wist de jury van de talentenshow te imponeren met haar versie van het nummer ‘This Is My Life’.

Graziella, dochter van de diva van het Surinaamse levenslied Anne-Marie Hunsel, begon al op jonge leeftijd met zingen. Ze werkte onder andere al op 8-jarige leeftijd mee aan de klassieker van haar moeder ‘Fisi boto doro’ uit 1984. Ook stond ze in het voorprogramma van haar moeder tijdens haar tour door Suriname.

De zangeres uit de Bijlmermeer werd vorig seizoen winnares van een van de afleveringen van ‘All together Now’. vorig jaar deed ze mee aan The Passion en in 2014 zette ze zichzelf op de kaart met haar deelname aan The Voice.

Tegenwoordig is regelmatig te bewonderen in de succesvolle dinnershow Brooklyn Nights. Op toneel, maar vooral ook tijdens de after party, bewijst Graziella keer op keer, behalve een goede jazz- en popzangeres, ook een uitstekende performer en gastvrouw te zijn die haar altijd enthousiaste publiek weet te verbinden en te omarmen.

Afgelopen dinsdag heeft Graziella in Spanje de kwart finale bereikt van het befaamde programma ‘Spain’s got Talent’.

8 REACTIES

 1. GRAZIELLA, ..TOP TOP TOP.geweldig,ALLE SURINAMERS HOUDEN VAN JOU, jij bent een èchte talentvolle meid.veel geluk en succes verder ook in deze show en jou verdere loopbaan,jij laat de SURINAAMSE VLAG HOOG WAPPEREN ook in SPANJE !we blijven je volgen !


  Maak melding

 2. Geweldig Gefeliciteerd. Prachtig gezongen, hier krijgt men tranen van in de ogen. Dit is iets om erg trots op te zijn. Zij zet Suriname op de kaart met haar mooie zuivere stem. Vloeiend Spaans en een hele knappe vrouw die de harten van velen in de wereld heeft veroverd. Haar moeder is het juiste voorbeeld voor haar. Anne-Marie wij zijn al altijd trots op je geweest met je gouden stem en prachtige zang talent. Je knappe dochter is hier ook het bewijs van. Goed gedaan. De hele wereld geniet mee.


  Maak melding

 3. Je geeft me kippenvel je hebt een geweldige stem je haalt zeker de finale, als Surinaamse wens ik je t allerbeste toe..

  Kop op je bent gewoon TOP….heel veel succes wens ik je.


  Maak melding

 4. Zingen kan ze, talent heeft ze, komt uit een goede muzikale nest, ze weet het te brengen op het podium met een prachtige stem, uitstraling met deze stijl van de Zwarte Amerikaanse pop-muziek en dat blijkt uit deze presentatie bij/in Got Talent in Espana in Spanje. Niet alleen de jury was er vol lof over, ook de staande ovatie van het publiek laat dat zien.

  Ik wens haar heel veel succes toe en het aller beste hierin/hiermee in haar verdere leven. Ga zo door hiermee/hierin.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 5. Heel veel succes toegewenst.
  Het mooie aan Graziella is niet alleen het feit dat ze mooi/goed kan zingen, ze is ook nog goed opgeleid. Daar mogen zij en haar ma heel trots op zijn.


  Maak melding

 6. Lieve iedereen, Hartelijk dank voor het plaatsen van het stuk Waterkant en hartelijk dank voor jullie prachtige reacties. Ik waardeer het enorm en ik ben blij dat jullie mij willen volgen op mijn nieuwe avontuur in Spanje. Much <3, Graziella


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.