vrijdag, april 19, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentTV: Acht Nederlandse hoogbejaarden op bezoek in Suriname

TV: Acht Nederlandse hoogbejaarden op bezoek in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Vanavond is het TV programma ‘De wereld rond met 80-jarigen‘ om 20.30u te zien op SBS6. Vorige week waren ze in Cuba (foto) en deze week is de groep bestaande uit vier mannen en vier vrouwen op bezoek in Suriname.

Voor de derde keer op rij reist Dennis van der Geest met acht hoogbejaarden de wereld over. Deze 80-jarigen staan nog volop in het leven! Ze hebben allemaal hun eigen droom: een droom die alleen in het buitenland in vervulling kan gaan. De ouderen bezoeken acht verschillende landen, van Spanje tot Vietnam en van Canada tot Suriname. Tijdens deze onvergetelijke reis komen hun dromen uit en sluiten ze nieuwe vriendschappen. 

In vierenhalve week bezocht de groep, bijgestaan door een televisiecrew van tien mensen met presentator Dennis van der Geest en twee verpleegkundigen, achtereenvolgens Spanje, Cambodja, Vietnam, Korea, Canada, Mexico en Cuba.

Suriname was het laatste land.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

8 REACTIES
  1. Waar zijn al die Haters ik zie ze niet reageren,want als ik soms lees wat ze allemaal over Suriname 🇸🇷 zeggen onze eigen Surinaamse mensen,en deze oudjes lezen het tocht allemaal ook en hun begeleiders of niet en dan nog kiezen ze om naar Suriname gegaan 💪🏽💪🏽💪🏽💪🏽💪🏽👍👍👍👍👍.ik hoor ze nog zeggen de Surinaamse mensen dat ze nooit meer naar Suriname gaan ,maar deze Hollanders gaan wel op vakantie naar Suriname ongeacht wat ze allemaal gehoord hebben 💪🏽💪🏽💪🏽💪🏽👍👍👍👍,deze Hollanders zitten niet weg te rotten achter hun Ramen ze gaan lekker op vakantie,maar de meeste Surinaamse mensen kunnen niet gaan ze hebben dat geld niet.dan gaan ze lelijke dingen lopen schreeuwen


    Maak melding
  2. @ Kale wat probeer je nou te zeggen? Dat deze bejaarden naar Suriname mogen afreizen is mogelijk dankzij de SBS6. Die betaalt alle kosten voor deze mensen en dat je totaal geen kijk op Suriname hebt bewijst hoe beperkt je in je gedachten bent. Jarenlang hebben Surinaamse bejaarden hun vakantie in Suriname mogen doorbrengen dankzij het Zorghotel in Paramaribo en dankzij dhr Thakoersingh hebben allen geprofiteerd. In jouw reactie zeg je dat Surinamers geen geld hebben om naar Suriname te gaan hoe kom jij aan die onzin ? Dat hij uitlandig bent en niet van Suriname houdt laat zien dat je een grote schijnheil bent.


    Maak melding
  3. @ Wendy

    Niet alleen hoogbejaarden lopen met een rollator,ook jongeren als dat nodig is,slaapt jij of droom ik? ( En niet boos worden )

    @ Kale
    Ik ben geen Surinaamse hater maar ik reageer, je moet niet in het meervoud schrijven : mensen mogen schrijven wat ze willen en ook zeggen wat ze willen, het moet kunnen en voor jou moet dat ook geen probleem zijn! Deze oudjes zijn met Dennis v.d Geest in verschillende landen geweest dank zij de Ouderen fonds van NL. Ze hoeven niks te betalen,alles is geregeld door het fonds.
    Hoop dat het voor jou duidelijk is, voordat je nog meer domme dingen ga schrijven ! Trouwens Su was het laatste land wat ze aan deden, voor deze groep ouderen dan.

    sari tori

    Jacko


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES