zaterdag, juni 15, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAndere dakloze aangehouden voor moord op dakloze aan de Domineestraat

Andere dakloze aangehouden voor moord op dakloze aan de Domineestraat

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in Suriname heeft deze week de 31-jarige dakloze Regilio K. aangehouden (foto) die verantwoordelijk zou zijn voor de dood van de eveneens dakloze Ricardo Limon (53), die op 14 oktober levenloos werd aangetroffen aan de Domineestraat. Dat meldt Het Korps Politie Suriname.

De verdachte kwam volgens de politie in beeld nadat op beveiligingscamera’s was vastgelegd hoe hij het slapende slachtoffer meerdere malen met een steen slagen op het hoofd toebracht. De verdachte liep hierna weg in de richting van de Zwartenhovenbrugstraat. Het ontzielde lichaam van R.L. werd door een voorbijganger aangetroffen.

De verdachte werd maandag door een speciale politie-eenheid in beeld gebracht en aangehouden in het centrum. Het gaat ook om een eveneens dakloze man die geen vast woon- of verblijfplaats heeft en in verzekering is gesteld.

Het is vooralsnog onduidelijk wat het motief is achter deze gruwelijke daad. Direct na het delict werd gesproken van een ruzie tussen de twee dakloze mannen eerder op de bewuste dag. Dat is echter niet bevestigd door de politie, die de zaak verder onderzoekt.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

16 REACTIES
 1. Het slachtoffer was een dakloze en de dader een zwerver. Nu heeft zwerver Regillio geen zwervers bestaan meer. Door zijn daad, zal er een paar jaar voor hem gezorgd woorden in 1* hotel Santobomma. Hier in Nederland betaal ik belasting om voor drugsdealers, tbs’ers moordenaars en pedofielen te zorgen.


  Maak melding
 2. Om dakloos te zijn wil niet niemand zijn althans niet vrijwillig, in Nederland worden deze mensen opgevangen door de gemeenten waar ze worden !!!( tenminste ze kunnen douchen slapen en krijgen ook te eten ) Enig zins toch een mens waardig bestaan, desondanks worden deze mensen soms met de nek aangekeken door anderen. En dat vind ik zelf vervelend als mensen deze lieden, onheus bejegenen ! De meeste mensen die bij deze soort opvang terecht komen zijn onschuldig, werk kwijt
  echtscheiding, de huur niet meer kunnen betalen etc etc ! Wat in Su is gebeurt is : vind ik ook zo zielig, misschien heeft wijlen de heer R.L. ruzie gekregen om een slaapplaats of iets anders.
  Sari tori

  Jacko


  Maak melding
 3. Er is een spreekwoord in Suriname luidende: Njang Mang no Lobi Njag Mang. Nooit kunnen vermoeden dat dit spreekwoord in alle geledingen van een samenleving kan gelden, dus ook in de wereld va de daklozen. Als de ene een gevaar vormt voor de ander wordt hij a la Bouterse uitgeschakeld.


  Maak melding
 4. Sorry, ik ben te vroeg met min reactie !!! ( ik las net in de krant dat de NL overheid ook aan het bezuinigen zijn tav van instellingen voor dak en thuislozen.) Zoals Leger de Heils, en de Kesler Stichting, en de Beroep werklozen worden ontzien, en dat vind ik heel erg. Oké dit zijn Nederlandse problemen, ik wil de Surie’s hiermee niet opzadelen.

  Sari tori

  Jacko


  Maak melding
 5. Als hij er nog 14 vermoord komt hij in aanmerking voor het presidentschap van Suriname.
  Zo werkt dat in dat corrupte, criminele narcoland en FAILED STATE.


  Maak melding
 6. Het is waar dat de regering in Nederland, bezig is te bezuinigingen. Dat weerhoudt de vrijwilligers niet om wegen te zoeken, om ook deze mensen enigzins een menswaardig leven te geven. De menselijkheid, leeft in velen harten.
  Gewild, of gedwongen zijn velen in dit leven gerold, velen zijn in Nederland, met hulp eruit gestapt. Anaderen, zijn er in blijven rollen.


  Maak melding
 7. Hij is een koelbloedige moordenaar !
  Opsluiten deze moordenaar! Hij verdiend geen sympathie !
  Als je dakloos bent wil dat niet zeggen dat gestraft zal worden voor je criminele daden!


  Maak melding
 8. Jaco. ik werk in een thuis en daklozen opvang en af en toe bij GGZ (gesloten opvang voor Tbs’ers) in Eindhoven. Ik maak het van dichtbij mee, dus ik weet wat je bedoeld.


  Maak melding
 9. Hij is een koelbloedige moordenaar !
  Opsluiten deze moordenaar! Hij verdiend geen sympathie !
  Als je dakloos bent wil dat niet zeggen dat je niet gestraft zal worden voor je criminele daden!


  Maak melding
 10. Gezien de wijze waarop deze daad gepleegd is, kan het tevens duiden op een psychiatrische stoornis. Het is gewoon niet normaal. Hij komt mogelijk zeker in aanmerking voor een gesloten instelling (behandeling) anders dan slechts enkel een reguliere straf te ondergaan. De man gaat zeker onderzocht worden. Niet normaal man. Disi a no gewoon wraak.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES