VIDEO: MS Canawaima volgende maand weer inzetbaar

6
VIDEO: MS Canawaima volgende maand weer inzetbaar

De boot die de veerdienst tussen Suriname en Guyana onderhoudt, is al bijna 5 maanden uit de vaart voor technisch onderhoud en nog steeds niet inzetbaar. De Canawaima veerboot werd op 27 mei uit de vaart gehaald vanwege mechanische problemen. De dienst werd daarna onderhouden met het Guyanese vaartuig, de M.B. Sandaka. De afspraak tussen beide landen was dat de Canawaima rond 16 oktober jl. weer zou worden ingezet.

Maar omdat de benodigde onderdelen nog niet in Suriname zijn, is dat verschoven naar midden november. Volgens Hanisha Jairam van de Canawaima Ferry Services komt de vertraging door een stagnatie op de haven in Nederland. Hierdoor komen de onderdelen over een week, op 29 oktober 2019, aan in Suriname.

Op basis hiervan zal de veerdienst midden november weer actief zijn. In onderstaande video vertelt Jairam meer over de werkzaamheden, die momenteel in volle gang zijn:

https://www.deboodschap.today/komst-onderdelen-canawaima-vertraagd-door-douanecontrole-in-nederland/?fbclid=IwAR2A9mPyaF-LrE8T3VqYvx3bHw-KVQXfQTUKWYMrPjzt6aopdo6Rc21hbQM

6 REACTIES

 1. Alleen NDP aanhangers geloven dat de douane in Nederland machine onderdelen tegenhoud. Suriname heeft fouten gemaakt door de verkeerde spullen te bestellen en heeft nu een nieuwe order geplaatst. Dat moet men durven vertellen. Maarja dan moet je erkennen dat Suriname een fout maakt. Ook half November gaat de boot niet varen let maar op.


  Maak melding

 2. In Nederland worden dagelijks in Rotterdam 10.000 ja jullie lezen het goed tienduizend containers verwerkt!!! Zou dat 1 container een maand langer worden opgehouden?? Kijk eens naar deze dame die gelooft in sprookjes en dat heeft zo een hoge functie in die maatschappij??


  Maak melding

 3. Deze mevrouw kan beter naar de deslolate conditie van de haar boot kijken. Schandalig hoe deze boot er uit ziet op het moment dat deze volgens de planning weer in de vaart zou moeten zijn.
  Er is niets in bruikbare staat terwijl indien de onderdelen wel geleverd zouden zijn ze over een paar dagen zou moeten kunnen varen.

  ONZIN van een gefaciliteerde leeg hoofd.


  Maak melding

 4. Liegen op camera, dat kan deze mevrouw heel goed!!!!Zonder een spier te verrekken, verklaart ze doodleuk dat de vertraging komt door de Nederlandse douane. Shame on you bitch!! Ik heb uit betrouwbare bron vernomen dat jullie de betaling veel te laat hebben gedaan aan de verzender. Dus GEEN LEUGENS VERKONDIGEN!!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.