Suriname voor het eerst op World Amateur Golfers Championship

6
Suriname voor het eerst op World Amateur Golfers Championship

Deze Surinaamse-Nederlanders vertegenwoordigen Suriname op de 25ste World Amateur Golfers Championship 2019 (WAGC), welk momenteel gehouden wordt in Maleisië. Het is de eerste keer dat Suriname op dit internationaal toernooi, dat sinds 1995 bestaat, wordt vertegenwoordigt.

De groep van 10 man te weten Hendro Moestadja, Chan Bhoendie, Glenn Moestadja, Shanky Gharbharan, Vincent Tjin A Djie, Shyam Asarfi, Hans Lemmens, Danny Kamta, Rien Karijredjo en Rayen Bindraban, vertrok afgelopen weekend vanaf Amsterdam richting het Zuid-Oosten van Azië.

Het WAGC is het grootste amateur golf toernooi met deelnemers uit wel 26 landen. De jubileum editie van dit toernooi wordt gehouden tot 26 oktober aanstaande.

Het team dat Suriname vertegenwoordigt heeft ook speciale golfspullen mee, uiteraard voorzien van de Surinaamse vlag zoals hieronder te zien is:

6 REACTIES

 1. Kritiek op de schrijfwijze en uitspraak van Suriname als het in het engels wordt vertaald en wordt uitgesproken

  Suriname/Surinamers moeten goed over gaan nadenken en een besluit nemen, dat door de meerderheid van de Surinamers /Suriname wordt gedragen over de schrijfwijze, gebruik en als deze in het engels wordt vertaald.

  Wat is de schrijfwijze van Suriname in het engels?
  Wat is de uitspraak van Suriname in het engels?

  Ik heb een mening: De schrijfwijze en uitspraak is gewoon zoals hoe het in het Nederland is: Suriname.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Surinamer/s


  Maak melding

 2. Zeker mooi en de Surinamer heeft heel veel gevoel voor richting, niet in het verkeer hoor, met knikkeren deden wij het zo goed dus die komen wel ver. POWER!!!


  Maak melding

 3. Nederlandse staatsburgers van Surinaamsche afkomst, onderdanen van het Koninkrijk der Nederlanden van Willem Barbarossa Alexander van Oranje.

  Veel succes en top om voor Suriname uit te komen 👍👍👍


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.