Man geschoten in buikstreek tijdens roofoverval

9
politie Suriname

Een Surinaamse man is gisteravond rond voor 22:30u aan de Safioenstraat in het district Wanica in zijn buikstreek geschoten tijdens een roofoverval. Dit nadat hij zich tijdens de beroving verzet heeft tegen de rover.

Een woordvoerder van de Surinaamse politie zegt aan Waterkant dat het slachtoffer zich met nog een persoon bij de winkel nabij de hoek van de vierkinderenweg bevond. Zij waren samen naar de winkel geweest om inkopen te doen. Na inkopen te hebben gedaan, stonden zij nog een tijdje voor de winkel te praten.

Op een gegeven moment liepen beide samen naar huis. Terwijl zij liepen in de Safioenstraat kwam twee mannen in tegenovergestelde richting hen tegemoet. Vervolgens rukte één de halsketting van het slachtoffer weg. Het slachtoffer stribbelde tegen en werd geschoten door de andere crimineel. Hierna maakte beide zich uit de voeten in een gereedstaande auto.

Per eigen gelegenheid werd het slachtoffer in allerijl vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp in Suriname. De woordvoerder laat weten dat het slachtoffer in kritieke toestand verkeert in het ziekenhuis. De politie werkt aan de aanhouding van de daders.

9 REACTIES

 1. De politie werkt aan de aanhouding van de daders moet zijn : de politie werkt aan de aanhouding c.q. elimineren van de daders !!!!!!
  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 2. AAAAAAAAAH, ben zo boos he. Je kan geen gouden sieraden meer om doen of je wordt na gekeken en ook nog van je lichaam afgerukt met als cadeau een zilver bullet (zilver kogel) in je lijf en soms de dood tot gevolgd. Regering geeft het volk hun veiligheid terug!!!!!!!!!


  Maak melding

 3. Om een ketting? Volgens mij zijn de straffen in Suriname te mild. De oude werkstraffen uit de koloniale tijd moeten weer worden ingevoerd. Ze moeten dit gespuis geen gevangenisstraf meer geven. Ze zijn te lui om te werken.Laat ze werken om ze van hun werkschuwheid af te helpen. Veroordeel ze tot 1 of 2 jaar OW (openbare werken) en laat ze bermen, straten en pleinen schoonwieden. Tja, niet vergeten ze een uniform te laten dragen met de letters DA wat dwangarbeid betekent, Dat zal deze klootzakken leren. En de boei om de enkel niet vergeten. Tja, ook geen lekker eten maar brood met water.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.