Automobilist verleent geen voorrang en veroorzaakt enorme schade

26
Automobilist verleent geen voorrang en veroorzaakt enorme schade
Foto (c) Flexy Bijly via Verkeers Updates Su op Facebook

Deze twee voertuigen raakten vanmorgen zwaar beschadigd in Suriname. De redactie van Waterkant verneemt dat het verkeersongeval rond 06.25u plaats vond op de hoek van de Frederik Derbystraat en de Limesgracht in Paramaribo.

De Toyota Crown reed over de voorrangsweg. De Nissan Dualis naderde de kruising en verzuimde daar te wachten, waardoor de botsing ontstond. Hierbij kwam de Toyota tegen een langs de weg geparkeerde truck aan.

Zeker één persoon raakte daarbij gewond en moest behandeld worden.

Een filmpje kort na het ongeval:

https://www.instagram.com/p/B312Db-gAKH/?utm_source=ig_web_copy_link

26 REACTIES

 1. Waterkant hebben jullie geen belangrijke news ,ben moe van die verkeer huffters ,elke dag weer dezelfde shit 💩 over het verkeer in Suriname. In toonig geworden.

  Antwoord: dan ga toch lekker je nieuws op een andere site lezen? Je bent niet verplicht om berichten hier te lezen hoor.


  Maak melding

 2. Haastige spoed is zelden goed. Vertrek op tijd van huis en geef de ander voorrang als die dat ook heeft.
  Ik ga ervan uit dat de verkeersborden duidelijk zijn geplaatst op elke hoek zoals hier in Europa.


  Maak melding

 3. Ze hebben kennelijk te veel geld. Dus rij maar in de prak.
  Bovendien, zo druk is het op dat tijdstip nog niet? Stront in de ogen of weer veel te hard gereden.


  Maak melding

 4. Momenteel in su en ik maak deze hufters mee en het zijn bepaalde groep die zichzelf te pletter rijden . Het is stoer doen dat ze auto rijden en ik Denk dat ze indruk willen maken hoe geweldig ze zijn in afgedankte auto’s vn hun. Jammer dat er andere onschuldige burgers erbij betrokken raken.


  Maak melding

 5. De bestuurder die geen voorrang heeft verleend was zeker al z’n verkeerslessen en de verkeersregels vergeten. Z’n rijbewijs moet maar ingetrokken worden.
  Het lijkt erop dat bij heel wat Suri’s gelijk de dag nadat ze hun rijbewijs hebben behaald men ALLE verkeerslessen en regels direct vergeet.
  Geen wonder dat er zoveel ongelukken in het verkeer zijn.


  Maak melding

 6. @ Kale

  Je bent niet verplicht geplaatste berichten te lezen, wat mij ergert is dat de meeste automobilisten
  de regels niet kent. Maar daar tegenover staat dat je ze niet moet kwalijk nemen als je geen rijbewijs hebt. Nou weet ik niet of deze sukkel een rijbewijs heeft, invorderen en herexamen laten doen ! Iets waar ik me ook druk om maakt is het volgende: waarom wordt er merk en kleur van de voertuigen beschreven ??? ( verzacht dat soms de leed die men lijdt soms???? )Straks lees men misschien ook dat de auto nog niet afbetaald is,wat een domme journalistiek zeg. De meeste nietSurie’s hebben haast,waarvoor weet ik niet, ik zou zeggen ga eerder van huis en geniet van je auto rit als je buiten de stad bent, van de mooie natuur dat het land bied !

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 7. Orde van de dag in het Surinaams verkeer, zeker weer een meid zien lopen en wilde hij opvallen door aandacht te trekken van kijk mij nou maar eens en niet oplet waar hij heen rijdt. Zijn ook meestal lui die indruk willen achterlaten dat ze heel wat zijn terwijl ze een armzalige leven leiden. En meestal zijn het ook van die tingi aso pola meiden die geen eigenwaarde hebben die daarop reageren. Type soort zoekt soort.


  Maak melding

 8. @@@Kalle

  Wij zijn ook moe van jou gezeur jou gesprekken gaan vaak nergens over.

  Ik vraag me af wat jij nog op deze Site komt doen
  Je voeg nixt toe.
  Klim de boom in mer je Kalle Rot kop


  Maak melding

 9. het gros der weggebruikers die aanrijdingen veroorzaken zijn ndper’ s. Des te meer men hen waarschuwd is het antwoordt altijd hetzelfde, ach libi mi, neks no fout.


  Maak melding

 10. Ronald aan het stuur….
  Ronald zegt dat hij kan rijden
  net zo goed als de chauffeur
  maar als hij het wil proberen?
  Weet je wat er dan gebeurd?
  Boem een hond dood.
  Auw een mens
  een paal ondersteboven
  in de trens

  CD´s drukken en in de straten laten horen en keihard zodat het in hun harde schijf (hersenen) gedrukt staat
  misschien snappen ze DAT eindelijk!!!!!!!


  Maak melding

 11. Kolibri, toch??? Altijd weer dezelfde.
  Ze komen uit een zijstraat en willen gelijk op de grote weg zonder te stoppen en WACHTEN totdat ze mogen rijden.
  Als je hard heb gewerkt voor je auto ga je er voorzichtig mee om.
  Gister ook zo’n lummel aan het appen tijdens het rijden hij slinger leuk heen en weer over de weg a saka saka rioolrat.


  Maak melding

 12. Privé jij bent gewoon agressief bezig waarom,iedereen mag haar of zijn mening geven,maar wat ik vaak opgemerkt heb zolang men niet aan de kant van de NPS of de VHP ,PL ,praat reageren heel veel van jullie agressief of dan is die persoon dom dan is het zeker een NDPr heel veel van die Rotsooi,maar zodra iemand begint uit te schelden dat betekent zwakte ,jij bent gewoon zwakt bezig ,privé jij bent gewoon geen partij voor mij om te discuren,want van jouw kan ik helemaal niks leren


  Maak melding

 13. Privé jij wilt alleen mensen neer halen die het niet eens is met jullie mening ,als ik over de VHP ,of De NPS of één ☝️ over andere partijen zou hebben zou jij wel toe juichen maar zo ben. Ik niet ik ben realistisch en ik scheld niemand uit op de site ga ik nooit doen maar jullie doen dat wel ,ik laag mijn niveau niet .als jij van de VHP ben of de NPS of Abop ,f PL of de NDP maakt mij niks uit.maar jullie zijn gefrustreerd kan ik niet helpen.


  Maak melding

 14. Ze klagen tot ze een ons wegen maar de vraag is hoe productief is het klagen wat lost het op ja jullie eigen frustraties maar aan de verkeers situatie lost het niks op en toch maar klagen dat is nou doe no doe water naar zee dragen een gebed zonder eind pffffff


  Maak melding

 15. 🤣😂Wat nieuws🤔 Ze kunnen niet rijden kennen geen verkeersregels wie het hardste op het gaspedaal trapt denkt voorrang te hebben,En!!!! ze rijden altijd met de duivel op schoot😈💀


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.