SLM-vlucht naar Amsterdam 24 uur vertraagd

43

Passagiers die vandaag (zaterdag 19 oktober) zouden vertrekken naar Amsterdam met Surinam Airways, vertrekken 24 uur later. Het Airbus-toestel waarmee de SLM de route Paramaribo-Amsterdam v.v. onderhoudt, ondergaat een A-check in Europa en duurt een dag langer. Hierdoor kan het bedrijf niet optijd beschikken over haar toestel om de vlucht van vandaag uit te voeren.

De afdeling Public Relations van de SLM meldt dat de inspectie mede door de strengere regels van de IATA Operational Safety Audit (IOSA) een dag langer duurt. SLM heeft een toestel ingehuurd om de vlucht van vandaag uit Amsterdam uit te voeren.

Dezelfde bemanning moet het toestel terug vliegen, vandaar er een vertraging van 24 uur is voor de passagiers vanuit Paramaribo vandaag. De bemanning moet zich houden aan de verplichte internationale regels die gelden voor de luchtvaart en waar na een aantal vlieguren, een rustperiode geldt.

De SLM laat weten er alles aan te doen om de hinder voor haar passagiers tot het minimum te beperken.

Bekijk ook:

43 REACTIES

 1. Pfffff daar gaan we weer !!!!! Dit valt onder slecht management en onkunde. Daar blinkt de SLM in uit . “ Opdoeken die troep “ heb ik reeds vaker geroepen.


  Maak melding

 2. Passagiers die vanmiddag met de SLM zouden vertrekken naar Amsterdam, zijn genoodzaakt een dag langer te wachten om hun reis te ondernemen. De Surinaamse Luchtvaartmaatschappij (SLM) haalt haar passagiers in Amsterdam vandaag op met een ingehuurd toestel.
  ***Jammer, SLM was bezig zijn reputatieschade op te vijzelen, en nu dit, hoe is dit mogelijk…****


  Maak melding

 3. Lets Make Surinam Great Again

  Wir Shaffen Das.

  Geachte lezers

  Ik denk dat alle luchtvaart maatschapijen hier mee te maken hebben .. het valt niet te merken omdat ze meerdere vliegtuigen hbbn is dat niet merkbaar.

  Suriname heeft namelijk maar 1 vliegtuig op de route Amsterdam Paramaribo als er effe een vertraging is is dat gelijk voor pagina Nieuws.. het is genootzaak dat er spoedig nog 1 vliegtuig word aangeschaft om dit soort ongemaken te doen voorkomen.


  Maak melding

 4. Incident….een structureel incident welteverstaan.

  Nog eveb geduld, dan komt de 777-200 deze miskleun van een A340 aflossen.

  Dan moet er het mes in, plus gepland worden voor groei zodat er 1 of meerdere efficiente wide bodies komen waarmee verre maar “thin”-demand bestemmingen aangeboord kunnen worden.


  Maak melding

 5. vervelend hé , elke keer de zelfde gedonder en we praten over weg vegen van dit ellendige troep.,, de s l m.
  wat kunnen wij s u r ie s eigenlijk wel zelfstandig doen.. van land vesturen geen enkel vorm van kaas gegeten
  het lijkt wel letterlijk dat onze verstand ook niet meer in onze achter werk zit, maar is weg gelopen, dus we hebben een leeg hoofd net als de lijder die de duivel uithangt…
  een derde termijn, zal de laatste nog resterende mensen met wat kunde weg slepen.., kijk maar naar de verpleging, onderwijs, vergeet niet die genen die nog wat kunnen lezen en schrijven..


  Maak melding

 6. Waar zijn de bezorgde SLM burgers nu?

  – Ze staken
  – Ze hebben geen salaris van NDP ontvangen.
  – Ze zijn naar Adjuma in Rijswijk

  Zou het slechts 1 persoon zijn met meerdere accounts?


  Maak melding

 7. Tot zover ik weet komt dit probleem (uitvallen van een kist) heel vaak voor, ook bij de grote maatschappijen. Maar daar is bijna altijd een plan B. Plan B of C of whatever is nog ver te zoeken bij de slm met als gevolg alweer dupe voor passagiers. Mismanagement ten top bij de slm. Is veilig en punctionaliteit kernwoorden bij jou….vermijd de slm in ieder geval.


  Maak melding

 8. Niks aan te doen als je maar 1 kist hebt op die route. Jammer alleen dat de SLM mensen dan niet behoorlijk schadeloos stelt. Of dat je het terugziet in de ticketprijs.


  Maak melding

 9. Smoesjes
  Acheck staat voor de meest eenvoudige check verg ongeveer 70 manuur, kan op het platform plaats vinden en duurt pakweg 10 uur.
  Helaas moeten ze bin SLM eerst naar elders leeg vliegen Hahn bij Frankfurt en dus ook weer terug.
  Tja dat gebeurt als je niet goed plant en verkeerde keuzen maakt.


  Maak melding

 10. Eens moest ik ook van A Naar B .. De KLM had toen ook een 24 uur vertraging dat kwam omdat de KLM maar 1 keer per week op die Route vliegt.. dus er moest een ander vliegtuig van uit amsterdam heen komen.

  Zulke dingen gebeuren weleens omdat ze moeten gebeuren .. is overmacht kan je weinig aan doen.
  En voor een klein land Als Suriname is het Drama natuurlijk .. is het gelijk ook voer voor wij als oppositie partij op deze waterkant Site


  Maak melding

 11. Hoe vaak moeten wij deze smoesjes nog horen. Gewoon vliegtuig op tijd aanbieden, ENN anticiperen op een mogelijke uitloop. Meer is het niet ! En communiceren met de gemeenschap is uiterst belangrijk . Een vervangende kist is daardoor uiterst belangrijk. Er vliegen dag en nacht kisten van air france in Frans Guyana, ze kunnen toch medewerking verlenen om Suriname aan te doen . Maar nee “ de hoge pietjes van de slm zitten gewoon met hun luie reet achterover op hun stoelen zitten”. Geld lenen dat geld kost , kunnen ze toch heel aardig ….


  Maak melding

 12. Meneer Marlon Rozenblad is uit de VHP gestapt van wege vals spel ,maar dat hij moeten verwachten,zo werken zulke gasten,meneer Santhoki was ook bevriend met Seke Bai ,maar hij bleeft ontkennen,maar meneer Rozenblad weet niet dat jij niet zomaar in het Top van de VHP komt,hij is een kleine speler tussen die Walvisssen ik heb nog nooit een Creool in de Top van de VHP gezien ,dus meneer Rozenblad Dacht misschien dat hij bij de Top van de VHP zou komen,nooit never,dus hij zit niet meer bij de VHP ,zacht het net op TBN van prime.


  Maak melding

 13. De beste stuurlui staan aan wal zoals altijd.
  Vlieg gewoon niet meer met de slm dan hoef je niet elke keer te klagen jeetje 😒
  Elke keer hetzelfde gezeik..klm is beter dan ga met klm.


  Maak melding

 14. O oh.Dit is nou net wat de KLM en Tui willen. Surinamers die slecht praten over de SLM.Het kan niet mooier dan dat.
  Het zou ook zo maar kunnen dat dit in de kaart wordt gespeeld door de boven genoemde partijen KLM en TUI.Laten wij eerlijk zijn die hebben er onzettend veel baat bij dat de SLM in de lappenmand belandt.
  .Het verbaast mij ook altijd hoe Surinamers hun eigen ding zo weinig koesteren en klaar staan om zo snel als mogelijk die dood steek aan elkaar toe te dienen.Nationale trots ho maar.
  Wel jammer om te zien


  Maak melding

 15. De Sranan regering die de Bakba-Winkri bij de SLM
  in stand houdt en de situatie heeft verergerd door
  de politieke benoemingen, moet de moed hebben
  een manager aan te stellen die de boel SANEERT !

  Zonder SANERING blijft SLM zwak en kan zij de
  jaarlijkse VERLIEZEN niet voorkomen !

  Sranan regering heeft al lang AFSPRAKEN/Overeenkomsten
  met KLM en SLM over de route Amsterdam-Paramaribo !

  Dus, stop de politieke sturing van de SLM en start met
  de drastische sanering !

  PS : SLM heeft net als de overheid een WATERHOOFD, een
  teveel aan nutteloos personeel, dat heel veel geld kost !


  Maak melding

 16. Als je weet van wanbeer you check up is planbje al vantevoren iets die checkup is niet iets van morgen heb je dat.dat wordt al ruim van tevoren geplant.dan haddrn ze al veel eerder stappen kunnen ondernemen.maar als men laks zijn krijg je dit soort tafarelen.dis waar zijn nu die aktie voerders tegen de andere maatschappijnen.jullie maken jullie zo belachelijk om te demonstreren tegen de klm en tui.zij hebben het helaats beterder voor elkaar.en voor de rest.ik vlieg altijd met de slm en heb eerlijk gezegd nooit moeilijkheden met hun


  Maak melding

 17. Jullie direktie van de SLM;;; op de elektrische stoel horen jullie thuis!!!! Meer personeel aanschaffen!!! De laatste keer dat het wel goed ging was in 2010 met de SLM… Daarna allemaal ellende…. Ik hoop van harte dat mensen vandaag voor de zoveelste keer wakker geworden zijn;;; niet meer vliegen met de SLM!!!! Er zit alleen cocaïne in de hersenen van de SLM direktie… Helder beleid voering kan daardoor niet!!!!


  Maak melding

 18. Adriaan ga jij maar met Bassie avonturen beleven in jouw caravan!!! Het verstand bij de SLM is niet het zelfde als van de KLM; ongeacht dat de KLM wél eens de boel ondermijnd om economische gewin uit te behalen!!!!


  Maak melding

 19. Safety frist! Liever een dagje langer wachten dan problemen in de lucht.
  SLM is naar mijn mening de betrouwbaarste in de regio.
  Ik wens de maatschappij veel succes! Onze Surinaamse trots!


  Maak melding

 20. SLM wat een maatschappij die zakkenvullers en de directie hebben een grote smoel en vooral de demonstranten met hun grote muil slm krijgt geen ruimte ze hebben zoveel kansen gehad om de boel op orde te krijgen maar jammer genoeg niks op rail gekregen als de regering gewild had waren nu er 2 tot 3 toestellen rijker en reserve achter de hand ja al dat geld gaat in hun zakken en gaan ze janken net goed voor ze en de paarse groep ze zijn bang om hun mond open te trekken dat hun baan niet kosten hun eigen schuld en waar is de nieuwe directrice die net de hoogste functie heeft gehad bij SLM onder het tafel.
  Mensen wordt wakker dat land leeft alleen op schulden dat zal altijd zo blijven.
  En nu krijgt Tui fly en K L M de schuld als deze twee maatschappij er niet waren zouden er geen vluchten vanuit Amsterdam naar Paramaribo op deze route zijn ,stelletje lafaard allemaal.
  De defecte S L M het gaat een keer goed mis weer net als jaren geleden, zeg het niet graag de kans zit er groot in.
  Dus mensen geef de andere maatschappij geen schuld hiervan.
  Dankzij deze twee komen er euro en is dollar naar Paramaribo om gewisseld kan worden echt dit noem ik echte Surinaamse bevolking die overal kritiek hebben die denkt alles beter te weten.
  SLM opdoeken het heeft geen toekomst.


  Maak melding

 21. ik zou vandaag 20 oktober vliegen en ook mijn vlucht is geannuleerd, vervolgens moet je contact opnemen met SLM en die zijn niet bereikbaar…..vertel het maar………


  Maak melding

 22. Welk nummer kan je bellen om te informeren hoe nu verder……. Schiphol weet alleen dat de vlucht geannuleerd is, Slm is niet bereikbaar…..wie geeft mij advies…wacht ik tot morgen ,,, ik weet het echt niet nu


  Maak melding

 23. OFF. Alweeeer belooft iemand die geen schaamtegevoel hft om d koers omlaag te brengen.deze menr is geen pikien ingi boi mr pikien stratie boi mt insgelyke uitspraken.ht creoolse deel vn d bevolking die ht beleid vn deze regering afkeuren moeten n andere party kiezen byv de NPS mr wyze broeders n zusters stem aub deze corrupte boevenbende weg.geef uw kinderen n betere toekomst.


  Maak melding

 24. Wat een gezeur allemaal wie van jullie zeurders is een passagier en heeft zijn vlucht gemist oplossing vlieg dan niet met de SLM nee maar wel zeuren er zijn genoeg alternatieven of zijn jullie zo slim


  Maak melding

 25. Er is veel meer aan de hand bij SLM
  Starinieuws meld>
  “SLM in race om twee certificeringen rond te krijgen” voor zowel haar reguliere operatie als voor het vliegen met 2 motoren.
  SLM vliegt op basis van een opgeschorte IOSA certificering omdat er verbeterpunten benodigd zijn.
  Ze hebben 60 dagen de tijd zonder te vermelden wanneer de klok is gaan lopen. SLM roept dat het niet zo belangrijk is echter haar A340 moest voor een Acheck naar Duitsland en dat duurde langer dan gepland.

  SLM is zelden transparant en vertelt zelden wat er echt aan de hand is.


  Maak melding

 26. Een van voorgaande schrijvers merkt hier terecht op dat dit bij alle maatschappijen het geval is, maar aangezien SLM slechts één toestel heeft, valt dit uiteraard op.
  Dus werp geen steen naar SLM! integendeel zij waken door het onderhoud van hun toestel over de veiligheid.


  Maak melding

 27. @wolfram M

  De leasemaatschappijen waakt over de veiligheid van de toestelen van SLM. Zie hoe lang begin 2019 de A340 in Duitsland stond en SLM dat verklaarde als een A check.
  Ze vliegen niet voor niets met een opgeschorte certificering.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.