Bromfietser op slag dood na aanrijding met truck in Wanica

14
Bromfietser op slag dood na aanrijding met truck in Wanica

De verkeersbarometer in Suriname is vanmiddag helaas weer gestegen. Bij een aanrijding zojuist tussen een truck en een bromfiets, heeft de bromfietser het leven gelaten. Het ongeval vond plaats aan de Houttuinweg in Wanica, nabij een bekend paintball veld.

De redactie van Waterkant verneemt dat de bromfietser op slag dood was en dat het zou gaan om een man met de initialen K.S. Op de eerste foto die Waterkant net binnen kreeg (boven) is te zien dat het stoffelijk overschot van de bromfietser is afgedekt met een groen doek.

De bromfiets ligt onder een witte truck aan de voorkant. De Surinaamse politie is ter plekke voor onderzoek, dus later meer.

UPDATE: Volgens het Korps Politie Suriname gaat het om de 59 jarige bromfietser Krishnadath Sewnandan. Volgens verklaring van de vrachtwagenchauffeur zag hij de bromfietser plotseling voor zich opduiken.

14 REACTIES

 1. Auto 🚘 moblilist rijd πŸ’’ binnen hier in Nederland gebeurt is het ook een VVDer,dan zouden de mensen hier πŸ‘ˆ in Nederland πŸ‡³πŸ‡± hier ook aan Meneer Rutte moet geven,maar hier zijn de mensen niet zo Gek πŸ˜› als de Surinamers die alles de schuld geeft ,jullie moeten daar geholpen worden want het helpt niet als jullie steeds de vingers blijven wijzen ,dat het de NDP is ,jullie gaan nog gefrustreerd raken na 2020 als de NDP weer gaat winnen πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ .


  Maak melding

 2. Telkens lees je dat er weer wegen/infrastructuur aangepakt wordt voor USD………..(vul maar zelf is; miljoenen). Toch is en blijft het een beroerd situatie met de Surinaamse wegen. Voetganger, fietser, brom-en motorfietser, auto, bus, vrachtwagen, Djugliet ect op dezelfde smalle weg zonder adekwade wegmeubilair. Aanrijdingen zijn niet te voorkomen. Wat doet de huidige regering…..mi loekoe mi zaka…..derest mag stikken.


  Maak melding

 3. Meneer Marlon Rozenblad is uit de VHP gestapt van wege vals spel ,maar dat hij moeten verwachten,zo werken zulke gasten,meneer Santhoki was ook bevriend met Seke Bai ,maar hij bleeft ontkennen,maar meneer Rozenblad weet niet dat jij niet zomaar in het Top van de VHP komt,hij is een kleine speler tussen die Walvisssen ik heb nog nooit een Creool in de Top van de VHP gezien ,dus meneer Rozenblad Dacht misschien dat hij bij de Top van de VHP zou komen,nooit never,dus hij zit niet meer bij de VHP ,zacht het net op TBN van prime.


  Maak melding

 4. Saangg…als je uit huis gaat weet je niet of je nog heelhuids terugkomt. Of degene die weggaat, weet je niet of je weleens terug ziet…
  Weer 1, is 1 teveel….heel veel sterkte aan de nabestaandenπŸ˜”


  Maak melding

 5. Het is echt triest om zo aan je einde te komen. Ik reed altijd zo hard op mn zundapp 4 jaar geleden in Suriname. Ik mag nog van geluk spreken dat ik nog leef. Heel veel sterkte aan de nabestaanden en vrienden. 😒


  Maak melding

 6. In premier Pengels tijd was het al levensgevaarlijk om een bromfiets te rijden. Het was gauw raak met de wilde bussen.
  Zo de ndp heeft niet veel aan gedaan met de wegen.


  Maak melding

 7. Zolang er geen gescheiden wegen komen voor bromfietsers en fietser,voetpaden door middel van een vangrail zullen er dagelijks doden in het verkeer plaatsvinden. De wegenstructuur wat veiligheid betreft laat hier veel te wensen over. Ook zijn de weggebruikers verantwoordelijk voor elkaars veiligheid. Gezien dit ver zoek is, zullen er nog meer doden vallen. Zo wordt ons volk op een snelle manier flink uitgedund. Er moeten zo wie nog nog een paar begraafplaatsen komen. Nog even en heel ons volk ligt onder de zoden.

  R.I.P. jongeman
  Familie sterkte.


  Maak melding

 8. Ik heb zo vaak geklaagd en gezeurd over de verkeers situatie in Suriname maar het helpt niet dus ben ik ermee gestopt ik ben niet gek ik laat het geklaag en gezeur maar aan jullie over kijken of het iets oplost
  Dus Laat Me


  Maak melding

 9. Jeetje, wat de F#ck ik zie vaak dat een brommer een auto inhaalt.
  Ziekelijk!

  Sorry hoor maar ik krijg een hartverzakking met deze gasten op de weg.
  R.I.P


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.