VIDEO: weer verkeerslicht hoek Keizer- en Zwartenhovenbrugstraat kapot gereden

16
verkeerslicht-keizer-zwartenhbrgstraat-aangereden

Een snelheidsduivel heeft weer één van de verkeerslichten op de hoek van de Keizer- en Zwartenhovenbrugstraat kapot gereden. Hierdoor zijn alle verkeerslichten op de hoek uitgevallen en heerst er nu weer een chaotische situatie.

Het voorval vond plaats in de avond van woensdag op donderdag. Twee autobestuurders reden met een vrij hoge snelheid over de Zwartenhovenbrugstraat richting de Nassylaan. Bij het naderen van de hoek kwamen beide voertuigen door nog toe onbekende reden in botsing met elkaar. Al gevolg hiervan vloog één van de voertuigen van de weg en ramde enkele pionnen en het verkeerslicht aan de overkant.

Het verkeerslicht op de hoek in Suriname is nauwlijks een maand terug weer geplaats nadat het binnen twee weken twee keer was kapot gereden. Eerder heeft Henk Wip, hoofd van de afdeling Verkeer van het ministerie van Openbare Werken, Transport & Communicatie laten weten dat het Surinaamse ministerie zich niet langer zal aanpassen aan het gedrag van weggebruikers.

Wip maakte duidelijk dat weggebruikers nu moeten beseffen dat zij overal de verkeersregels in acht moeten nemen. “Men kijkt vaak naar de overheid en wij blijven ons aanpassen aan het gedrag van de mensen, maar dat zal niet meer gebeuren”, liet Wip optekenen. Hieronder het filmpje van het voorval eerder deze week:

https://www.facebook.com/SMEVANDAAG1/videos/1385729431600158/

16 REACTIES

 1. Lets Make Surinam Great Again

  Wir Shaffen Das

  Mensen en Mensen kinderen

  Bij elk verkeers ongeval moet de politie de bestuurders vragen hoe lang ze hun rijbewijs al hebben en via welke rijschool ze hun rijbewijs hebben gehaald.
  Het is van belang dat ze al die info zelf op papier schrijven.

  Als de politie dit systeem toe past gaat er heelveel aan het licht komen.. velen van die gasten hebben wel hun rijbewijs.. maar ze kunnen niet lezen noch schrijven.

  Dat Is De Suriname Van Anno 2019 Beste Mensen


  Maak melding

 2. Ha ha ha, great. Een land waarin de burgers verandering verwachten maar allemaal hetzelfde blijven doen wat ze altijd hebben gedaan….

  Tje poti, weer met jullie geleend geld dan maar nieuwe verkeerslichten bestellen, de verkeersdoden tellen, verontwaardigd zijn, en dan hupsakee weer over tot de orde van de dag.

  Tot de volgende vernieling van ditzelfde stoplicht……..


  Maak melding

 3. 2 Dingen: betrokkenen moeten voor ALLE kosten opdraaien inclusief boete voor te hard tijden . En een jaar achter de tralies I.vm. In gevaar brengen van andere mans leven. Poging tot dood aanrijden is dat. Geen geld , dan hun hypotheek in beslag leggen en verkopen . Na vereffenen de rest aan die verkeers crimineel geven . Ik hunker echt naar zo een wet-en regelgeving in Suriname. Is hoogtijd voor mentaliteitsverandering!


  Maak melding

 4. Als het land echteen mentaliteits verandering wil moeten ze dat op de 25e Mei 2020 aangeven. Die dag is iedereen gelijk. Anders blijft dit gedrag en nog veel meer leed.


  Maak melding

 5. De mensen die hun rijbewijs hebben gekocht hebben geen verkeersfatsoen. Ze rijden voetgangers en bromfietsers dood. Overigens is er sprake van alcoholgebruik als men deelneemt aan het verkeer. Vooral de (voormalige) boslandbewoners en de import-Chinezen en de mensen uit Moengo en Albina weten niet wat de verkeersborden betekenen.


  Maak melding

 6. Ik vraag me waarom er zo har wordt gereden in Su,is er dan geen snelheid limiet in Su ????
  Of heeft iederéén zo´n haast in Su ????

  sari tori man

  Jacko


  Maak melding

 7. WIP maakte duidelijk dat weggebruikers moeten beseffen dat zij overal de verkeersregels in acht moeten nemen.
  HE HE, wat dan, wat dan gaan ze voor de gemaakte kosten opdraaien en een boete van minstens SRD 500 ,-binnen een week betalen met inhouding van de rijbewijs(een maand) Ik denk dat er een groot terrein gereserveerd moet worden want dat wordt innen en voor de duidelijkheid ook voor mensen met een x promillage in het bloed en bellen/appen achter het stuur per direct SRD 250,-. Onnodig inhalen en bumper kleven SRD 200,- a 300,-
  WE WACHTEN HOOPVOL AF!!!!!!!!!!!!! WANT DIE WIP IS NU ECHT BOOOOOOOOOOS


  Maak melding

 8. Ik wil niks afkeuren maar de verkeersveiligheid moet niet van die smalle palen waar die verkeerslichten hangen gebruiken kan tocht niet ze zijn te smal dikkere palen gebruiken ,Meneer Wip,want als een 🚴‍♂️ tegen deze verkeerd palen rijdt valt het ook gelijk om .meneer van de Technische dienst dit is allemaal geld vergooien want die bliksem goed dat hij zulk Materiaal niet kan gebruiken voor deze stop 🛑 lichten veel te dun .


  Maak melding

 9. Die hoek heeft bakroe en djoembie. Zet plateau, dan bestuurders zijn genoodzaakt snelheid te verlagen. Beste optie voor elke kruispunt. Die bakroe en djoembie vangen en op brandstapel dan daar ook geen last meer van.


  Maak melding

 10. Kijken hoe lang het weer zal duren eer de verkeerslichten worden geplaatst. De vorihge keer duurde het weken met iedere dag de files. Ja zelfs een agent op dit plaatsen is niet gebeurd terwijl een politiepost wordt geplaatst voor de VCB


  Maak melding

 11. En zoals altijd is wel een zielig figuurtje die verzachtende omstandigheden aanvoert.
  Wat een mentaliteit.
  Ik heb het niet over u geachte meneer of mevrouw HongKongFree
  Ik heb wel een vraag aan u; hebben ze nooit ruzie mevrouw djoembie en meneer bakroe.


  Maak melding

 12. Men test in Suriname alleen op het gebruik van alcohol omdat men geen apparatuur heeft voor test drugsgebruik. Volgens mij gaan al deze grapjassen stoned achter het stuur zitten. Ik vraag mij af hoe je onder normale omstandigheden een paal omver kan rijden. Abnormaal gedrag en ook geen respect hebben voor jouw eigen voertuig.


  Maak melding

 13. Ik hebt net het Flimpje bekeken die gasten in Suriname denken dat ze over één Racebaan rijden ,dit ligt aan hun rijgedrag, ze nemen deel aan het verkeer zonder om na te denken 🤔 wat voor schade ze de andere weg gebruikers kunnen aanbrengen allemaal die zo roekeloos aan het verkeer deelnemen,Rijbewijs invorderen gelijk ook.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.