‘Powisi’: iedere man geeft zijn vrouw toch weleens een klap?

53
Powisi

Rinaldo M. meer bekend als ‘Powisi’ begrijpt niet waarom er zoveel ophef wordt gemaakt over zijn arrestatie nadat hij zijn zwangere vrouw had geslagen op haar hoofd. “Iedere man geeft zijn vrouw toch weleens een klap?” zegt hij daarover.

‘Powisi’ werd vorig week gearresteerd door de Surinaamse politie nadat hij zijn vrouw na een ruzie over babykleding, geslagen had op haar hoofd en zij een zwelling had opgelopen. De verdachte zegt dat dagelijks de politie in Suriname met een aantal gevallen te maken heeft waarbij een man zijn vrouw slaat.

Volgens hem wordt er haast niets over de gevallen gehoord. Zijn geval heeft naar zijn zeggen veel aandacht gehad omdat hij anti NDP is. “Omdat na mi, dan de mang mek a tori waka in media, fu broko mi alla sey. Deng mang no mang broko mi, integendeel me kong moro tranga en famous. Mi e tang nanga mi vrouw en dat nowang sma no mang stop”.

‘Powisi’ laat verder weten dat onderstaande foto welke massaal op social media gedeeld werd een oude foto is van zijn vrouw. Volgens hem posten mensen heel wat dingen over de foto op Facebook, maar hij maakt zich niet druk daarover. “Alla tjieng sang de mang e suku fu broko yu uiterst, maar mi neng spang”.

53 REACTIES

 1. Wat een stront zak is deze lummel.
  No wan man e naki me hij gaat eraan.
  Laag bij de vloer hond.
  Ze draagt jouw kind dong beest.
  Ezel yu.
  Succes met dame hoop dat je baby deze idioot overleefd.


  Maak melding

 2. Wat een domme en belachelijke reactie en denkwijze van deze powisi..dus omdat andere mannen hun vrouw eens een klap geven is het normaal dat hij het ook doet..fout blijft fout al doen anderen het!…het lijkt wel alsof deze lui uit de rimboe komen…


  Maak melding

 3. Jo ezel hoeft niet dat mannen weleens hun vrouw een klap hebben gegeven is dat een trend ju na wang sakasaka mang en nog zo een laffe daad go sribi jere dang ie no wiki mor..en omdat je anti NDP ben sdong vreet ju moni vrij vrij fu VHP jere mi mang ik wil wel weten waar je naar school bent gegaan Bouta no e wakti ju fu kong stem geng dat je zo reageert verbaasd me niet..geen hart voor vrouwen. Dagoe soortu mang na ju


  Maak melding

 4. Het had mijn zus moeten zijn, maar dat zou ook nooit gebeuren want al mijn zussen zijn kieskeurig en hebben een goed leven. Maar deze meiden vinden het zelf leuk om geslagen te worden en laat dat ook graag zien middels deze foto, zegt al genoeg wat voor type meiden dit zijn… ze hebben geen andere keus. Je haalt ze weg ze gaan terug voor nog hardere klappen, ze houden van dit soort schoften….anders ga je toch gewoon weg of kan je geen fatsoenlijke man vinden.


  Maak melding

 5. Wat een achterlijke opmerking Omdat anderen het doen mag hij dat ook. Als mijn buurman steelt mag ik het ook, als mijn buurman voor een rijdende auto springt ben ik benieuwd als hij dat ook gaat doet. Een tijger weet waar hij zijn kont krabt. En een nog dommere opmerking…omdat hij anti NDP is ook weer zo’n excuus om zich achter zijn laffe daad te verschuilen. En dat zijn vrouw dit allemaal moet aanhoren en het ook voor lief moet aannemen en gewoon mee doorgaat geeft ook aan hoe dom ze is, ze vraagt er zelf om en vind het zelf ook nog leuk. Daarom mensen bemoei je er niet mee want je denkt haar een goed advies te geven en achteraf zitten ze jullie ook nog uit te lachen. Moro krawasi è kon!. Iemand die zo redeneert geeft al aan uit wat voor nest/milieu die komt ”hardleers” komt nooit meer goed.


  Maak melding

 6. Dat heeft deze idioot vast van zijn wakamang, serial spermadonor vader geleerd. Vrouwen in suriname val niet voor dit soort mensapen. Het voortbestaan van hun dna is een schande voor de mensheid.


  Maak melding

 7. Het uitkramen van deze hufter is zeldzaam. Het is uniek. Je moet wel intensief zoeken alvorens je bij deze ‘Powisi ‘ terechtkomt. Ik ben geneigd medelijden te hebben met deze vrouw vanwege de mishandeling. Er zijn wel vrouwen die als ze wat meer gebruikmaken van hun hersenen, zich heel veel leed, ellende en energie kunnen besparen. Geldt ook voor mannen uiteraard. Maar, de domheid van deze ‘Powisi’ is uitzonderlijk. Het is iets om in te lijsten. Het kan als voorbeeldmateriaal dienen op scholen. Ik ben danig onder de indruk.


  Maak melding

 8. Deze gast heeft zijn gevoel duidelijk in zijn onderbroek zitten.Echte heren slaan geen vrouwen. Zij heffen nooit hun handen op, om een vrouw te slaan.Deze gast staat nu wereldwijd te boek dat hij vrouwenmishandeling als de normaalste zaak in de wereld ziet. Hoe dom kun je zijn om zo te praten en te denken. Ongeschoolde hersenloze dagoe. Deze vrouw zal wel meer mishandeld zijn. Weg gaan bij deze dagoe. Ze had wel hersenletsels kunnen oplopen. Inwendige bloedingen met de dood tot gevolg. Vindt hij dit normaal???. Wat een engerd. Hij hoort flink te grazen worden genomen. Zoals hij in verdediging schiet is hij trots op zijn actie een vrouw ” zwanger”of niet te mishandelen. Deze gast zijn IQ is de laagste in zijn soort. Deze man is er trots op vrouwen te mishandelen. Hij is geen goed voorbeeld voor de jongeren in onze gemeenschap. Hij verdient een kogel in zijn achterwerk. Wat een zielig figuur.Niet naar deze gast omkijken. Hem steeds confronteren met zijn gedrag. De media doet er goed aan dit soort gedrag onder onze landgenoten kenbaar te maken. Wat een waardeloze,schaamteloze gast.


  Maak melding

 9. Typisch iets van vroeger wat nu echt niet meer kan. Toen kon het ook niet maar niemand zei er ook wat van. De maatschappij is verstandiger geworden.

  Zal wel zeggen had er zelf om gevraagd.
  Had ze beter moeten luisteren dan was het niet gebeurt.

  Dit kan echt niet meer maar goed je ziet het In Su is alles mogelijk.
  Zolang de politiek geen rechte rug heeft gaat dit gewoon door.
  Geven het geen aandacht vinden het allemaal goed.
  Niemand heeft zin om zich hier aan te branden.
  Als er zoveel corruptie is is dit moeilijk uit te roeien.


  Maak melding

 10. Ik heb mijn vrouw en kinderen nooit geslagen, dus weet niet waar deze hersenloze gast het over heeft. In mijn vriendenkring komt dit ook niet voor. Praten is de beste oplossing. Deze gast is een heet hoofd.


  Maak melding

 11. Hij is gewoon een stuk hondenstront.Een vrouw slaan is laf.Een zwangere vrouw die notabene jouw kind draagt is asociaal, weerzinwekkend.Ze kunnen hem beter castreren en hem zijn eigen ballen te vreten geven


  Maak melding

 12. maakt niet uit of je niet NDP er bent je moet altijd met je handen van vrouwen afblijven. Is het zo moeilijk om je driften onder controle te houden? Trouwens vrouwenmeppelaars is een veelvuldig probleem en moet streng bestraft worden.


  Maak melding

 13. Klopt ja, echte heren slaan geen vrouw. Ik hoop dat hij door zijn bigi mofo strafrechtelijk extra hard aangepakt wordt.
  Een vrouw daarentegen met eigenwaarde laat zich niet slaan. Het schijnt dat de foto niet recentelijk is, het kan zijn dat ze vaker als boksbal gebruikt wordt. Haar (evt) broers zouden HAAR een wijze les moeten leren.
  Maar als ze net als vele vrouwen kickt op goedmaak sex na een paar klappen, tja, laat maar gaan zal ik zeggen.


  Maak melding

 14. Yu saka-saka keskesi!! Dat je niet snapt dat je fout bezig bent geeft aan hoe weinig hersencellen je hebt of hoe beschadigd ze zijn. Je bent een kunu in de maatschappij. Na so yu ppa ben nak yu mma ooktu zeker. Je bent zwaar beschadigd!!


  Maak melding

 15. Dat noem ik nog eens laag bij de grond. Een echte kerel slaat niet maar lost het geschil op middels dialoog. Ik denk niet dat wanneer hij een dochter heeft en ze volwassen is en geslagen wordt door haar partner hij dat fijn vindt toch! Dus sla je vrouw dan ook niet. Een man zou mij 1 keer kunnen slaan maar dat is wanneer ik met mn rug naar hem toe sta. Maar het zou bij 1 keer blijven want wanneer klaar ben weet hij niet hoe de IC er van binnen uit heeft gezien. Accepteer het nooit dat je partner zijn hand opheft naar je toe!


  Maak melding

 16. Zijn moeder zal ook zeker zwaar mishandeld zijn door zijn vader (welke van ze?). Het is binnen sommige culturen de gewoonte om de vrouw als een deurmat te zien.


  Maak melding

 17. Als het normaal is bij de vrouwen in jouw familie wilt dat niet zeggen dat het normaal is. Je moet een gedegen tegenstaander zoeken die je sterretjes laat zien. Ik hoop dat deze dame en haar kind ver weg blijven van deze crimineel in de toekomst.
  Zijn moeder moet hem tot voor de politie een baks op zijn bek gaan geven.
  De naam Powisi moet je met rust laten. Jij bent het niet waardig


  Maak melding

 18. Geen enkele man slaat weleens, stomme kl****tz**k!!!
  Je zult bedoelen, elke LAFAARD, STOMME DEBIELE IDIOOT slaat weleens!
  Ik wil zien als je een dochter krijgt en iemand haar zo teotakelt, dan wil ik zien of het voor jou een “man” zal zijn.
  En als dit een oude foto is, dan is die vrouw wel super duper dom!!! Dit is dan het bewijs dat het slaan en mishandelen dan wel vaker wilt. Vrouwtje, als het dan zo is, dan zoek je om geslagen te worden. Hoe dom kan je zijn? En als ze na deze foto in verwachting geraakt is, dacht ze dan dat een zwangerschap alles goed zou maken?
  Eenmaal een kl**tz*k, altijd een kl**tz*k!!
  Heeft ze dat niet door???!!!
  Natuurlijk yo tang anga sma, want suma yo nak now? Wan tra don kaw no wani!
  Saka saka!


  Maak melding

 19. Laat de achterlijke Keso Gangaram maar hiervan genieten. Volgens hem is het altijd de schuld van de vrouw die klappen krijgt. Zo’n epistel kan alleen uit de kop van een paarse imbeciel komen. De een is geen haar beter dan de ander. Allemaal bij elkaar geschraapt om dat land leeg te plunderen en onbeheersbaar te maken, laat staan leefbaar en controleerbaar. Weg met de paarse geboefte!


  Maak melding

 20. Zegt hij doodleuk ing o tang naga vrouw.ik hoop alleen maar dat ze der verstand gebruikt en niet gaat zitten na denkn hoe der baby gaat eten etc kom op voor je zelfe dame!!!een man kan je niet slaan om babykleren praten kon toch ook???
  Je verdient dit niet nog erbij bn j zwanger!!!


  Maak melding

 21. Ik heb hier geen woorden voor!
  De Surinaamse vrouw heeft kracht in zich om uit een relatie te stappen waar ze mentaal en of lichamelijk mishandeld worden. Echter is dit vaak te laat.

  Te laat omdat de schade al is aangericht.
  Het moet beginnen bij de opvoeding, we moeten onze dochters weerbaar maken. Ze met woorden vertellen hoe waardevol ze zijn, en met daden… daarin is een grote rol weggelegd voor ouders. Vaders moeten de standaard zetten door de manier waarop hij mama behandeld en visa versa. Maar ook dingen bespreekbaar maken, want hoe goed het voorbeeld ook is gegeven thuis… je weet niet wie je kind treft in een relatie. Onze zonen moeten begrijpen dat de leiding nemen niet betekent dat je een tiran moet zijn. Van zichzelf houden en begrijpen wat het is dat je tot “man” maakt!

  Leer je kind assertief te zijn, selectief in de omgang. Geloof in je kind, motiveer ze, leer ze om te gaan met kritiek ( zo kan worden onderscheiden wat belediging is en wat compliment) We moeten echt beter gaan leren communiceren, gevoelens uiten.


  Maak melding

 22. Ik keur het ook niet goed ,en wil het ook niet goed praten,Maar die vrouw 👩 blijft gewoon nog steeds bij die Meneer dus ik weet niet waarom jullie op Waterkant zich druk maken,want ze is naar de Politie 👮‍♀️ geweest aangifte gedaan ✅ einde van de Rit is mevrouwtje weer ingetrokken bij die klootzak dus mensen niet bemoeien in Man en Vrouw 👩 zaken .want ik hoor niemand praten dat mevrouw zich weer heeft ingetrokken bij meneertje.


  Maak melding

 23. Al is die foto oud. Zelfs Stevie Wonder kan zien dat die vrouw niet 1 klap heeft gehad, maar zwaar is mishandeld. Je vraag je af wat sommige vrouwen bezield om dan nog te blijven in zo een relatie. Is geld dan belangrijker dan jou veiligheid en leven?

  Maar goed, ik geef alleen die blom kofu als ik deeg maak. Verder ik sla alleen muskieten.


  Maak melding

 24. Hij zegt letterlijk hoe vaker hij dit blijft doen hoe sterker en famous hij hierdoor wordt. Deze idioot heeft poep ipv hersenen in zijn hoofd. Famous in de gevangenis en bij je dierlijke soortgenoten die dit soort labiel gedrag vertonen verder dan dit niveau kom je niet. Een tijger weet waar hij z’n kont krabt, je komt nog wel een keer de verkeerde tegen mi boi ‘lafaard dat je bent een weerloze vrouw die ook nog zwanger is van je eigen bloed en dit gedrag ook nog goed willen praten . Je bent een primaat soort dat tijdens de evolutie de hersenen niet volledig tot ontwikkeling zijn gekomen. Nogmaals Je bent een beest op vier poten met poep ipv van hersenen in je hoofd de laagste in zijn soort dat er bestaat. Wat ik mij ook wel eens afvraagt is als deze vrouw wel zelfrespect heeft anders was ze allang weg geweest bij deze nutteloze lafaard. Mens dat je hier nog een kind van krijgt gaat mijn verstand te boven.


  Maak melding

 25. Kale ben ik volkomen met je eens deze type vrouwen hebben geen eigenwaarde ze vinden het leuk zelf af en toe op z’n tijd een stevige ”fonfon” totdat het een keer fataal afloopt…. maar dan is het te laat.


  Maak melding

 26. Hij is achterlijk en een idioot gewoon want dit is niet gewoon een klap. Van een klap raakt je mond niet eens zo opgezet laatstaan je ogen. Gewoon pure mishandeling. Als die foto oud is zegt het al genoeg dat het niet bij 1 klap gebleven is maar slagen. Btw die dame is nog achterlijker dan hem om nog te blijven. Tanga laats ing famirie ou abi fu beri ing. Het mocht je zusje maar zijn je gaat toch niks kunnen doen uiteindelijk kiest ze weer vo deze hufter en zijn pakslaag.😂😂😂😂. Son oema sma lob a koti golo toe. Liefde is ver te zoeken. Ruzie om baby kleren wie stuurt je om een nietsnut te nemen en nog zwanger te raken van hem. Tang tik yu fong fong jerre


  Maak melding

 27. MMMMMMMM dit gaat over het slaan van een zwangere vrouw die babyspullen nodig heeft en meneer gaat slaan om dat ze, zegt meneer dat ze huishoudelijke spullen heeft buitgemaakt toen hij in het gevang zat. Ja als ze geld moet bedelen voor het een en ander dan had ik ook dat gedaan. Vrouwlief punt een zoek een baan dan noem je je zelf een zelfstandige vrouw met een LUL naast je. IK zeg LUL want ik ken die gast niet zou ik ook niet willen kennen.
  Mijn moeder ter ruste heeft altijd gezegd ¨huisje, boompje en dan komt het beestje¨. Bij deze is hij echt een BEEST zonder enig respect voor moeder en kind. ZO zie je maar sommige mannen, die geen respect heeft voor de vrouw en kind is duidelijk een tekort in de hersenen (niet ontwikkelt ergens blijven steken)

  MIJN MOEDER ZOU ZEGGEN: RUN FOR YOUR LIFE!!!!!!! EN ANDERS ZOU ZIJ HET DOEN EN JE OOK EEN DRAAI OM DE OREN GEVEN.

  MAAR DE KEUS LIGT BIJ ALTIJD BIJ DE VROUW!!!!


  Maak melding

 28. Natuurlijk is hij er trots op. Daarom verkondigd hij dit luidkeels.
  Hij zal bij zijn vrienden ook opscheppen en alles in geuren en kleuren vertellen.
  Maar hij weet niet beter, hij is erin opgegroeid, het is gebruik in zijn milieu.
  Was dit niet het geval geweest dan zou hij dit niet gedaan hebben of zich ervoor geschaamd hebben.
  Maar ook nu weer zie dat je er zalvende woorden worden geschreven.
  En dat we ons er niet mee moeten bemoeien omdat de vrouw terugkeert om weer in elkaar geslagen te worden. Als je niet kan begrijpen waarom sommige vrouwen dit toch doen dan is het raadzaam niet te reageren


  Maak melding

 29. Pico
  100% mee eens. Want als ze teruggaat heeft deze vrouw haar rechten verspeeld om verdedigd te worden.
  Letterlijk gezegd “if a go baka dang na gridie a gridie die deng klap”


  Maak melding

 30. Geestelijk terreur zoals gekijf en gezeur zal uiteindelijk wel escaleren tot een fysieke reactie als een klap. Iedereen heeft een breaking point en het beste zou zijn om rekening met mekaar te houden voordat zaken escaleren.


  Maak melding

 31. Ik zou hete olie in zijn oor gieten wanneer die …..(geen naam voor, wie verzint er een) slaapt of op zijn gezicht zitten en in zijn boek kakken.

  Hij is een echte Po(wc).


  Maak melding

 32. Zomaar zorgen over die Mevrouw,want zij is terug bij die powisi,ze zijn weer samen.dus mensen jullie hoeven niet druk te maken,want mevrouw zelf maakt zicht helemaal niet druk.mevrouw moet zich schamen,en daarom kan mevrouw niet reageren, want mevrouw ligt lekker 😋 naast Powisi.


  Maak melding

 33. A lobi a okro daarom ai tjar asirie.Please Surinam we cant help her because she loves the abuse.God gives you legs to run from the powisie the terrorist.


  Maak melding

 34. Powisi, je bent een achterlijke hersenloze lulzak. Als je een vrouw met meer verstand had gehad,had je dit echt niet na kunnen vertellen. Maar blijkbaar heeft mevrouwtje die waarschijnlijk net zo een dom figuur is als jijzelf, liever een blauw oog van een klootzak die zogenaamd beroemd is , dan dat ze haar hoofd ophoud, en zelf zorgt dat haar zaakjes geregeld zijn. Blijkbaar heeft je moeder ook vergeten je bij te brengen dat je met je smerige klauwen van vrouwen hoort af te blijven, dit is het voorbeeld dat je ook aan je dochter geeft, dat iedere man haar in elkaar mag slaan, als hij de volgende dag maar weer mooi weer komt spelen, is alles weer ok.. 😠


  Maak melding

 35. Dala hoezo populair a man-nengre è kibri, efo a man-nengre populair so dan a mus sori in fesi nownowde toku. Iedereen kent die lafaard nu, hij moet nu op zijn passen tellen.


  Maak melding

 36. Powisi dat is een vogel en deze man draagt de naam van een vogel. Zelf denk ik dat de vogel meer verstand heeft en het beter gebruikt als deze “man” een echte man zal zijn vrouw nooit slaan. Hij is slechts een slap aftreksel van hoe een echte man is. Hij heeft ook nog eens geen geweten gezien zijn reactie. “Mannen” zoals deze powisi moeten maar eens een tijdje als schandknaap in santaboma dienst doen.


  Maak melding

 37. Powisi is idd een prachtige vogel dus vanaf nu heet hij KOEKOEK en is een vogel die leg zijn eieren in een nest van een ander vogel en vliegt daarna rustig weg dus geen verantwoordelijkheid.


  Maak melding

 38. VIJF REDENEN WAAROM JE JUIST NIET VERTREKT UIT EEN RELATIE WAARIN GEWELD SPEELT

  Als je in je relatie te maken hebt met emotioneel of fysiek geweld, zullen buitenstaanders altijd roepen dat je meteen moet vertrekken. Ze begrijpen niet dat je blijft, terwijl je slachtoffer bent van het geweld van een ander. Door die gedachte wordt het ware probleem over het hoofd gezien: je vertrekt niet OMDAT er sprake is van geweld. Uit een gewone saaie relatie vertrek je veel makkelijker.

  Wat zijn de vijf belangrijkste redenen dat je blijft:

  1. Van geweld word je bang.
  Angst verlamt. Je bevriest, gaat rationaliseren voelt je onveilig. En bovendien: als iemand je al dingen aandoet terwijl je IN een relatie bent, wat kan hij/zij je dan allemaal aandoen als je de relatie eenmaal hebt verbroken? Ieder jaar worden er in Nederland meerdere vrouwen en soms ook kinderen door hun ex vermoord. Je angst is dus niet uit de lucht gegrepen. Iemand die je slaat of verkracht, is gevaarlijk.

  2. Door geweld worden je grenzen aangetast. Je besef van zelf verdwijnt erdoor. Je bent machteloos, de ander respecteert jou niet. Dat tast je gevoel van eigenwaarde op een heel diep niveau aan. Dat zelfvertrouwen, dat gevoel dat je recht hebt op je eigen grenzen en dat anderen daar rekening mee dienen te houden, moet je eerst opbouwen, voordat je kunt voelen dat je jezelf moet beschermen tegen onveilige situaties.

  3. Door geweld word je afhankelijk. Je komt in een ongelijkwaardige dader-slachtofferrelatie terecht waar de ander de macht heeft. Vanuit die onmachtige positie is het heel moeilijk om te handelen.

  4. Pijn ontken je het liefst. Dat degene waarvan je houdt zich gewelddadig misdraagt en jou pijn doet, is iets wat je het liefst ontkent. Je gaat uit je lichaam en in je hoofd. Je gaat smoezen verzinnen voor je partner en je bagatelliseert wat er is gebeurd. Je wilt de werkelijkheid niet zien en om die niet te hoeven zien, steek je je kop in het zand en ga je in het sprookje geloven dat het wel weer goed komt en bij deze ene keer zal blijven.

  5. Je hebt je waarschijnlijk al veel te lang aangepast. Als iemand geweld gebruikt in zijn relatie, is het waarschijnlijk dat hij een matig ontwikkeld geweten heeft, weinig empathie en niet goed is in rekening houden met anderen. De kans bestaat dus dat je los van het geweld ook al veel meer rekening hebt gehouden met hem of haar dan met jezelf. Dat betekent dat je weinig contact hebt met wat je zelf nodig hebt en wat je zelf wilt. Dat contact is noodzakelijk om te kunnen vertrekken uit een destructieve relatie.

  Wil je deze informatie delen?
  Zie link voor het originele artikel dat is geschreven door relatiecoach Caroline Franssen.
  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10157686004837930&set=a.10150441063272930&type=3


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.